Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Nui Cosmetics on saksalainen, täysin vegaaninen meikkisarja, jonka laadukkaat tuotteet sopivat vaativaankin makuun. Puhdas kauneudenhoito, tyylikkäät sävyt ja moderni design yhdistettynä ensiluokkaiseen laatuun ovat brändin kulmakiviä. Huoleton ja urbaani brändi henkii tätä päivää.

Nui Cosmetics sai alkunsa, kun brändin perustaja Swantje Van Uehm lähti kehittämään kokonaan luonnon raaka-aineista valmistettua ja vegaanista, täydellisen kirkkaanpunaista huulipunaa, jollaista ei markkinoilta sillä hetkellä löytänyt. Samalla syntyi kokonainen meikkisarja, jonka 100% luonnollisten, vegaanisten ja gluteenittomien tuotteiden idea on tarjota parasta mahdollista laatua järkevään hintaan. Brändin maorinkielinen nimi ”Nui” tarkoittaakin suomeksi mahtavaa tai erittäin hyvää.

Tuotteiden pehmeät koostumukset syntyvät korkealuokkaisista raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu edistämään tuotteen ominaisuuksia ja toimivuutta. Tuotteissa ei ole käytetty mitään ylimääräistä ja kaikki tuotteet ovat vähintään 70% luomuviljellyistä ainesosista valmistettuja. Sarjan meikkivoide on yksi parhaista, mitä luonnonkosmetiikan nestemäisissä meikkivoiteissa on nähty.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.