Ihonhoito

Monivaikutteinen Absolution La Brume Systémique on kesän virkistävin kasvovesicocktail

22.08.2015, Hannamari Rahkonen

Jolieen rantautui hetkinen sitten odotettu uutuus suoraan Pariisista, kun saimme hyppysiimme Absolutionin uuden kasvovesicocktailin, Absolution La Brume Systémiquen. Tulevan kesän kuumin tulokas on päässyt ihollemme jo useaan otteeseen niin shopilla, kotimme kylpyhuoneissa kuin matkoillakin.

Absolutionin urbaanien pakkausten sisuksia leimaavat luksusluonnonkosmetiikan mielenkiintoisimmat raaka-ainevalinnat, sillä sarjan äiti Isabelle Carron ei ole koskaan tyytynyt vain keskinkertaisiin vaihtoehtoihin. Sarjan tuorein tulokas on (jälleen kerran) osoitus Isabellen tinkimättömästä visiosta sekä persoonallisesta näkemyksestä mitä tulee massasta erottautuvan luonnonkosmetiikkasarjan rakentamiseen.

absolutioncosmetics_jolieshop_hannamarirahkonen11

La Brume Systémique -kasvovesi on kaikille ihotyypeille sopiva vaihtoehto, joka on mitä ihanteellisin tuote tulevaa kesäkautta ajatellen. Lämmin ilma haihduttaa iholtamme kosteutta ja varsinkin auringonsäteilylle altistuessa on tärkeää tarjota iholle luonnollisen aurinkosuojan lisäksi syvempää kosteutusta. Isabelle halusi tuotteesta mahdollisimman pitkäkestoisesti kosteuttavan, joten kasvovedessä on vesimäisten raaka-aineiden lisäksi myös ihoa pehmittäviä kasviöljyjä kuten vehnänalkiota, mantelia, ruusunmarjaa sekä auringonkukkaa. Öljymäisten ja vesimäisten raaka-aineyhdistemien vuoksi tuote on kahdessa eri faasissa, jotka sekoittuvat pienellä ravistelulla.

absolutioncosmetics_jolieshop_hannamarirahkonen13 absolutioncosmetics_jolieshop_hannamarirahkonen14

Antioksidanttisesti suojaavien raaka-aineiden lisäksi tuotteessa on myös Sodium PCA:ta, joka on ihossammekin esiintyvä luonnollinen humektantti (tehokkaasti kosteutta sitova ainesosa). Sodiaum PCA on pyroglutamiinihaposta johdettu natriumsuola, joka valmistetaan yleisimmin kasveista, kookosöljystä tai merilevistä ja tätä vesiliukoista raaka-ainetta käytetään yleisesti kosmetiikkateollisuudessa sen luontaisen natrium- ja kaliumpitoisuutensa ansiosta.

Absolutionin uutukainen on ehdoton must-tuote kesäkaudelle varsinkin jos talintuotanto tuntuu ryöstäytyvän käsistä ilmojen lämmetessä tai iho rasvoittuu muutoin helposti. La Brume Systémique sisältää talintuotantuoa hillitseviä kurjenpolvea ja hamamelista, joiden lisäksi appelsiininkukkavesi supistaa ihohuokosia ja imee ylimääräistä talia auttaen ihoa tasapainottamaan omaa öljyntuotantoaan. Merisuolan mineraalit ravitsevat ja tukevat vesimäisen kosteutuksen imeytymisessä ja keto-orvokkiuute rauhoittaa.

absolutioncosmetics_jolieshop_hannamarirahkonen12

Kasvovesicocktail jättää iholle kosteutetun, hyvinvoivan sekä pehmeän pinnan ja se sopii niin kasvojenpuhdistukseen, päivän mittaan suihkittavaksi pikavirkistäjäksi kuin parranajon jälkeiseen ihon rauhoittamiseen. Tervetuloa noukkimaan mukaan oma kesäkasvovetesi Jolie shopista tai webshopista!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.