Yleinen

Uutuus Absolutionilta: Le Nettoyant Pureté –puhdistusgeeli

21.08.2015, Hannamari Rahkonen

Absolutionin perustaja Isabelle Carron on aiemmin todennut, että innovatiivinen misellivesi riittää mainiosti puhdistustuotteeksi, kunhan omalle iholle sopivaa kuorintaa ja naamioita käytetään säännöllisesti. Olemme Joliessa samaa mieltä siitä, että misellivesi ON monikäyttöinen uudenaikainen puhdistustuote, joka parhaimmillaan puhdistaa hyvin ja vahvistaa ihon omia suojamekanismeja tehokkaasti.

Sittemmin Isabelle taisi kyllästyä jatkuviin kyselyihin ja taipui suuren yleisön edessä. Absolutionin valikoiman laajentamiseksi on kiirinyt satoja toiveita pitkin Eurooppaa. Pyyntöjä on erityisesti kohdistunut paitsi juuri lisääntyneeseen värikosmetiikkaan, myös putsariosastolle. Ihmiset ovat halunneet miselliveden rinnalle lisää, sillä käyttökulttuurista, asuinpaikasta, ilmastosta ja mieltymyksistä riippuen tarpeet muuttuvat ja vaihtelevat. Lanseerasimme joitakin aikoja sitten Joliessa Absolutionin uuden La Brume Systémique -kasvoveden, joka on tuotemerkille uskolliseen tapaan tehokkaiden raaka-aineiden sekä kokeellisen ja korkeatasoisen tuotekehityksen tulosta. Nyt seuraa jatkoa, löydät nimittäin Absolutionin uuden puhdistusgeelin Le Nettoyant Puretén Jolie shopista ja webshopista.

Näyttökuva 2015-07-08 kello 11.29.41 absolution11275

Pehmeästi vaahtoava ja ihanan raikas kaikille ihotyypeille soveltuva vegaaninen geeli poistaa meikin ja puhdistaa kasvot tehokkaasti. Tuote on kesäihon puhdistukseen ja hoitoon varsinainen tilaustyö! Huolellisesta puhdistuksesta huolimatta se suojelee ihon hydrolipidikalvoa eikä kuivata. Tasapainossa oleva hydrolipidikalvo (toiselta nimeltään ihon happovaippa) on kauniin ihon salaisuus. Hydrolipidikalvo muodostuu vedestä, rasvasta ja ihon metabolian toiminnasta. Kalvon tehtävä on suojella ihoa kosteuden haihtumiselta ja vastata epidermiksen eli ihon pintakerroksen proteiinirakenteen tasapainosta.

Absolutionin puhdistusgeelin sisältämä roomankamomilla rauhoittaa ihoa, valkopaju tasapainottaa ja hillitsee liiallista talintuotantoa. Kaurauute kosteuttaa ja vähentää ihoärsytyksiä. Geelipuhdistusta voit halutessasi tehostaa vielä Absolutionin konjakkisienellä, joka kuorii hieman mekaanisesti ja maksimoi geelin sisältämien ainesosien vaikutusta iholla. Viimeistele puhdistus muutamalla suihkauksella Absolution La Brume Systémique –kasvovettä tai sopivaksi katsomaasi kukkaisvettä.

Tuotevastaavamme Emmin ja muutamien jo tuotteesta saamiemme asiakaspalautteiden mukaan Absolutionin puhdistusgeeli on riittoisaa ja tuoksuu ihanalta. Se poistaa hyvin myös silmämeikin eikä jätä iholle kiristävää tunnetta. Emmi suosittelee tuotetta puhdistusgeelien ystäville, esimerkiksi Jolien ikisuosikkiin Patykan minttuputsariin hurahtaneet voivat testata tätä, jos kaipaavat vaihtelua. Le Nettoyant Puretéa voivat kokeilla myös pintakuivan ja herkän ihon omaavat kaunottaret.

pict_Isabelle_Carron_Absolution-1414704648 le-nettoyant-purete

INCI Le Nettoyant Puretéssa on monipuolinen, eikä tehoaineksissa ole pihistelty. Absolutionin tuotteet kestävät ylipäätään erinomaisesti minkä tahansa raaka-ainevertailun. Tuotteiden tehokkuus kosmetiikan mainospuheiden, korulauseiden ja ihmelupausten suureellisessa maailmassa herättää epäilyksiä, eikä ihmekään. Vilkaisu raaka-aineluetteloon paljastaa kuitenkin usein karun totuuden, sillä tuotteiden teho saattaa perustua pelkkään mielikuvaan. Aktiivisia tehoaineita, jotka muodostavat tuotteen sielun ja todellisen toimivuuden, voi ollakin tuotteessa lopulta vain minimaalisen vähän, jotka nekin hukkuvat synteettisten kemikaalien cocktailiin.

Ennen kosmetiikan ostamista kannattaa aina vilkaista, mitä tuote oikeasti sisältää. Laadukkaassa luonnonkosmetiikassa kasviuutteet ovat heti INCI-listan alkupäässä ja vesi on korvattu kukkais- tai hedelmävedellä. Tällainen INCI takaa, että ostaessasi tuotteen maksat ensisijaisesti sen sisällöstä ja tehosta. Absolutionin tuotteissa on tunnetusti hyvin korkeat luomupitoisuudet. Raaka-aineissa hyödynnetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä ja – uutteita sekä erilaisia superfoodeja.

* Jos sinulla on oma hoitola, laadukas myymälä tai verkkokauppa ja olet kiinnostunut Absolutionin jälleenmyynnistä, ota yhteyttä Sussiin distribution@jolie.fi.

Teksti Molla Jelkänen ja Jolien arkisto

Kuvat Absolution Cosmetics

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Täysi napakymppi taas Absolta!! Pesin tänään illalla ensimmäistä kertaa tänään ostamallani Abson puhdistusgeelillä ja pidän tuotteesta paljon. Tuotetta meinaa tosin tulla vähän liikaa, mutta pitää muistaa painaa vain kevysti ja laittaa putkilo sitten korkki ylöspäin pesun ajaksi (ellei onnistu saamaan sitä kiinni putsarin ollessa kämmenellä) ja laittaa se sitten kiinni pesun jälkeen. Pidän tuotteen miedosta Absomaisesta tuoksusta. Iho on puhdas, mutta tuote ei kuivata liikaa. Aivan ihana tuote.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Kyllä, tämäkin tuote on taattua Absolution-laatua! Kiitos kokemuksesi jakamisesta Mari.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.