Yleinen

Jolie shopin Tähtivierasillat alkavat 8.9.

19.08.2015, Jolie

Jolie shopin palveluihin on kuulunut viime syksystä saakka suositut Jolien Ystäväillat. Jolien Ystäväillassa asiakkaamme voivat tulla Jolie shopiin viettämään iltaa shopin sulkemisajan jälkeen ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana tutustutaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan osallistujien yksilölliset tarpeet ja kiinnostus huomioiden. Ystäväillassa voi esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

jolieshop2

Jokaiselle ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopivaa sisältöä, jota voivat olla esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja tai yksilölliset pikameikit. Järjestämme myös pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan. Ystäväillan hinta on 160 euroa. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita, mutta Jolie tarjoaa illan aikana -10% alennuksen omien sarjojensa, Iroisien, Absolutionin ja Patykan tuotteista.

Jolie shopin viihtyisä myymälä ja sen tilava takahuone Helsingin Punavuoren sydämessä tarjoavat illanvietolle keskeisen sijainnin ja tunnelmalliset puitteet. Lämpimän kynttilänvalon ja lempeiden tuoksujen sylissä on nautinnollista rentoutua ja pysähtyä nauttimaan hyvästä seurasta ja ihanasta kosmetiikasta.

tilat

Tänä syksynä Jolien Ystäväillat ovat varattavissa yhä entiseen tapaan, mutta ne ovat jalostuneet myös muutamiin uusiin muotoihin. Yksi näistä uusista palveluista Jolien ystäville on 8.9. starttaavat Jolie shopin Tähtivierasillat. Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

rusina

Tiistaina 8.9. klo 19.00 alkaen Jolie shopin Tähtivierasillassa on tarjolla uutta energiaa syksyyn. Puhujana on tuolloin FLT ravintovalmentaja Annika Havaste. Annika kertoo ravintovinkit kehon helppoon energisointiin ja puhdistamiseen. Voit myös kysyä Annikalta vinkkejä muun muassa siihen, kuinka voit parantaa omaa terveyttäsi ja vaikkapa ihoasi sisäisesti ravintovalinnoilla. Tule siis Annikan valmennukseen kuulemaan:

  • Miten saat kehon, ihon ja mielen uuteen kukoistukseen kesän jälkeen, ja kuinka palaudut kesästä.
  • Tehokkaat ja helpot ravintovinkit, joilla syksystäsi tulee energinen ja elämäniloinen.
  • Hyvän mielen ruokia: mitä tankata ennen syksyn pimeyttä.
  • Näin toteutat virkistymis- ja puhdistumisviikonlopun.
vihersmoothie

Annika on ravitsemuksen asiantuntija pitkällä kokemuksella käytännön työstä ihmisten ohjaamisessa terveelliseen syömiseen. Annikan ravinto– ja terveysfilosofia perustuu funktionaalisen lääketieteen ajatuksiin, jossa otetaan ihminen huomioon fyysisenä ja psyykkisenä kokonaisuutena. Voit tutustua Annikan osaamiseen paremmin tästä.

Pääset Annikan luennolle ainoastaan kymmenellä eurolla, joka sekin hyvitetään mahdollisten luonnonkosmetiikkaostosten yhteydessä illan aikana. Jolie tarjoaa Tähtivierasiltojen aikana -10% alennuksen omista tuotemerkeistään Patykasta, Irosiesta ja Absolutionista kosmetiikasta kiinnostuneille.

kakku

Sinun tarvitsee vain lähettää sähköpostia Jolien myynti- ja markkinointiassistentille Miialle osoitteella miia@jolie.fi ja ilmoittautua mukaan 8.9. Annikan Tähtivierasiltaan Jolie shopissa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Mukaan pääsee 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa inspiroivaan teemailtaan iloisessa seurassa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Aivan mahtava idea tämä Tähtivierasilta! Tällaisia tilaisuuksia olen oikeastaan kaivannutkin kun kyllähän netistä saa tietoa, mutta luennot, toisten ihmisten tapaaminen ja mahdollisuus keskustelulle on aina tervetullutta.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Voi kiitos Mari! Me olemme Joliessa myös todella innoissamme tästä ja samaa mieltä kanssasi.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.