Yleinen

Jolie span kolme kultaista kosmetologia

24.08.2015, Jolie

Olemme aiemminkin todenneet, että itselle sopivan kosmetologin löytäminen saattaa olla henkimaailman juttuja ja tarkkaa puuhaa. Onneksi Jolie spassa on mahdollisuus valita yksilöllisesti kolmesta kultaisesta vaihtoehdosta. Jolie spassa teitä palvelevat hyvinvointialan ja luonnonkosmetiikan ammattilaiset Jonna Lith, Miia Rantonen sekä Karoliina Randelin. Kullakin kosmetologilla on omat vahvuutensa ja erityisominaisuutensa, ja heidän tarjoamansa hoitovalikoima vaihtelee hieman. Löydät varattavissa olevat ajat ja hoidot Jolie span ajanvarauksesta.

miia2

Kenelle sitten varaisit ajan ja kuka olisi sinulle se oikea? Valinta on vaikea, sillä kaikki terapistimme ovat erityisen taitavia ja ihania, mutta jos luet seuraavan, saattaa valintasi helpottaa.

Jonnalle suosittelemme varaamaan ajan, jos pidät kosmetologista, jolla on vahvan intuitiivinen ote hoitotyöhön. Jonna tunnustelee asiakkaan tarpeita herkällä korvalla ja räätälöi hoitoja asiakkaan henkilökohtaisen tilanteen taitavasti huomioiden. Jonnan hoitotavat ovat holistisia, energeettisiä ja psykofyysisiä. Jos olet ennakkoluuloton ja sinulla on kiinnostusta nähdä maailma toisin, saatat hyötyä Jonnan hoidoista hyvin kokonaisvaltaisesti.

jonna

Jonna viehättyi luonnonkosmetiikasta jo kosmetologiopintojensa alkuvaiheessa. Naiselle, jonka kauneuskäsitys kiteytyy hyvään oloon, terveyteen ja itsensä kuunteluun, luonnonkosmetiikka tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Jonna haluaa käsiensä välityksellä antaa positiivista ja parantavaa energiaa. Hän uskoo, että kauneudenhoito on itsetuntemuksen kautta tärkeää. Kun ulkoista kauneutta pitää tietoisesti yllä, tulee samalla antaneeksi sisäiselle kauneudelleen huomiota ja rakkautta. Jonna on herkkä ja intuitiivinen kuuntelija ja kekseliäs taikurisielu, jonka hyppysissä väsymys ja kireys muuttuvat hymyksi.

Miian hoitoon kannattaa varata aika, jos arvostat monipuolisten hoitotaitojen lisäksi kosmetologin ihanaa, vilpittömän aitoa ja päivääsi valostuttavaa persoonallisuutta. Miia tekee asiakaspalvelutyötä täydestä sydämestään, ja hänen lähestymiselleen ei kenelläkään ole kynnystä. Halutessasi kohdata lämpimän ihmisen, joka kohtaa sinut ja tarpeesi huolellisesti suurenmoisella motivaatiolla, antaudu hoitohetkeksi Miian huomaan.

miiarantonen

 

Miia työskentelee Joliessa myynti- ja markkinointiassistenttina sekä kosmetologina Jolie spassa. Hän tekee myös ihonhoitokonsultaatioita sekä meikkiopastuksia Jolie shopissa. Kauneus, esteettisyys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat kiehtoneet häntä aina. Miialla on huomattavan positiivinen elämänasenne ja hänen aurinkoisuutensa ja välitön iloisuutensa tarttuvat helposti muihin ihmisiin.

Kesän alussa Jolie spassa työnsä aloittanut Karoliina Randelin on sopiva kosmetologi niille kauneus- ja hyvinvointihoitojen käyttäjille, jotka vaativat kosmetologiltaan taidokasta teknistä osaamista ja tarkkuutta. Karoliinalla on varmat ja osaavat otteet ja hän suhtautuu kunnianhimoisesti hoitotyönsä laatuun.

karoliinarandelin

Koulutukseltaan Karoliina on Cidesco -kosmetologi ja omaa useiden vuosien kokemuksen kosmetologin sekä spa managerin työstä. Karoliinalle kauneus, terveys ja hyvinvointi ovat aina olleet lähellä sydäntä. Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan ja sen puhtaisiin raaka-aineisiin ovat vahvistuneet omien lasten syntymisen myötä. Sen jälkeen luonnonkosmetiikka työvälineenä onkin ollut hänelle ainoa omalta tuntuva vaihtoehto. Laadukkaiden ja puhtaiden tuotteiden lisäksi Karoliinan mielestä onnistunut hoitokokemus koostuu tekijän aidosta läsnäolosta ja harmonisesta ympäristöstä. Karoliina on erikoistunut holistisiin kasvo-, vartalo- ja yhdistelmähoitoihin. Hän inspiroituu työssään saadessaan yhdessä luonnonkosmetiikan kanssa auttaa asiakasta rentoutumaan ja voimaan hyvin. Karoliina on saanut kiitosta napakoista hierontaotteistaan, huolellisesta työskentelystä sekä vilpittömästä kiinnostuksesta asiakasta ja hoitotyötä kohtaan.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Jolie span kokonaisvaltaisesta hoitokokemuksesta osaavissa käsissä! Ajanvaraukseen pääset tästä ja hoitovalikoimaan voit tutustua täällä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Ah, jonain päivänä kyllä palkitsen itseni kasvo ja vartalohoidolla!! En ole koskaan ollut Joliessa hoidettavana Emmin ihanaa meikkausopastusta lukuunottamatta. Ja jos joskus on vain mahdollista, niin pyrin pitämään hoitolahoidon säännöllisenä ainakin parin kolmen kuukauden välein. Se ei ole nyt mahdollista, mutta toivottavasti pian. Vaikeinta onkin sitten päättää kenet valitsen… Ja vaikeaa on myös valita mikä kasvo- tai vartalohoito olisi paras kun kaikki ovat ihania! Vartalohoidossa en ole koskaan ollut (ei sen takia etten hoitaisi tai arvostaisi vartalon hoitoa, mutta yleensä kasvojen ongelmien hoito ollut jotenkin akuutimpaa). Onneksi kotispa ja säännölliset ihonhoitorutiinit ja hemmottelut tuovat tuloksia, mutta olisi kyllä luksusta päästä… Lue lisää..

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Moi Mari! Itsensä helliminen tekee kyllä hyvää. Tulitpa hoitoon Jolie spahan kenelle kosmetologeistamme tahansa, uskon, että sieltä varmasti lähdet kepein askelin, rentoutunein ja tyytyväisin mielin pois. Kaikki tähdellä merkityt kasvohoidot (pitkät kasvohoidot) sisältävät kasvonaamion. Ainoastaan Herbal Heaven -vartalohoito ei sisällä kasvonaamiota / kasvo-osuutta. Leppoisaa iltaa sinulle, ja lämpimästi tervetuloa Jolie spahan hoivattavaksemme!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.