Ihonhoito

Let it Shine – valitse luonnollinen aurinkosuoja

16.05.2018, Jolie

Odotettu aurinko on saapunut! Luonnolliset aurinkosuojat ovat kesäkuukausina luonnonkosmetiikan ajankohtaisin tuoteryhmä. Kaikessa ihanuudessaan kesä tuo mukanaan joka vuosi keskustelua auringon haittavaikutuksista ja vakavien ihosairauksien määrän kasvusta. Vaikka tiedostamme hyvin auringon kääntöpuolen, elämme suurimman osan vuodesta pimeässä ja ansaitsemme nauttia muutaman kuukauden auringosta – oikein suojattuna tietenkin.

Luonnonkosmetiikan aurinkosuojat ovat muovittomia ja niiden filtterit ovat fysikaalisia kiisteltyjen kemiallisten uv-filttereiden sijaan. Ne eivät häiritse kehon hormoneja eivätkä sisällä nanopartikkeleja.

Madara_aurinkosuojat

Mádaran uutuudet ovat täyden kympin aurinkosuojia!

Erityistä innostusta tänä keväänä Jolie-tiimissä ovat herättäneet Mádaran uudet aurinkosuojat, joiden erinomaisuus on yksi kevään ilouutisista. Mádara on lanseerannut uuden Anti-Pollution CC-Creamin, jonka suojakerroin on 15. Kevyellä päivämeikkivoiteella on ihanasti levittyvä koostumus, joka jättää miellyttävän, rajattoman ja tahmaamattoman pinnan. CC-voiteen peittävyys on kevyen ja puolipeittävän välimaastosta, ja se sopii käytettäväksi sellaisenaan tai kosteutustuotteen päällä. Jos voiteen kaveriksi tarvitsee lisää peittoa, silmänalusiin ja punoituksiin voi sipaista Absolutionin peitevoiteita. Kiiltoa voi suitsia Alima Puren meikkipohjalla.

CC-voiteesta on kaksi sävyä; light beige sopii erittäin vaalealle ja vaalealle iholle ja medium beige kevyesti päivettyneelle tai keskivaalealle iholle. Myös medium beige on mielestämme yllättävänkin vaalea sävy, pohjoisen ihonsävyn omaavia käyttäjiä on selvästi ajateltu. Tarvittaessa suosittelemme kasvojen aurinkosuojassa vieläkin korkeampaa kerrointa.

Madara_uutuudet

Toinen Mádara-uutuus on Mádara Plant Stem Cell Age-Defying Face Sunscreen. Kasvojen aurinkosuojavoiteessa on suojakerroin 30, ja siinäkin on mukana kevyt sävy. Tuote ei kuitenkaan ole CC-voiteen tavoin meikkipohja, eikä sävy varsinaisesti toimi meikkinä. Sävyn tehtävä on häivyttää mineraalifiltterien toisinaan iholle jättämää vaaleutta. Aivan kevyesti voide myös tasoittaa ihoa, sen verran vähän, että tämä antioksidanttirikas aurinkosuoja sopii loistavasti myös miehille, jotka eivät halua että kasvoilla näkyy mitään meikkiä muistuttavaa. Tuotteessa on miellyttävä, nopeasti imeytyvä koostumus.

Kolmas Mádara-uutuus kesälle 2018 on aurinkosuoja vartalolle: Mádara Plant Stem Cell Antioxidant Body Sunscreen SPF30. Silkkinen, helposti levittyvä koostumus on iholla näkymätön ja rasvattoman tuntuinen. Mádara on onnistunut koostumuksessa huippuhyvin! Mieto, raikkaan kesäinen tuoksu viimeistelee miellyttävän käyttökokemuksen. Innovatiivinen voide tarjoaa luonnonkosmetiikan tyyliin iholle reilun annoksen antioksidantteja, jotka taistelevat ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Viime kesän myydyimmät aurinkotuotesuosikit

1. Algamaris – sävyttävä päivävoide kasvoille

Viime kesän hurja myyntihitti kasvojen aurinkosuojatuotteissa oli Algamariksen sävyttävä päivävoide kasvoille, jonka aurinkosuojakerroin on 30. Valitse siis tämä, jos haluat sävyä, mutta korkeamman suojan kuin Mádaran CC-voiteessa. Algamaris sopii myös kevyeksi meikkivoiteeksi, mutta on aavistuksen kevyempi peitoltaan kuin Mádaran uusi CC.

Algamaris_aurinkosuojat

2. Algamaris -aurinkosuoja lapsille

Algamaris -aurinkosuoja lapsille, joka sopii myös aurinkoherkälle aikuiselle iholle.

3. Algamaris-suihkeet

Algamaris-suihkeet sopivat sekä vartalolle että kasvoille, ja niissä on ihana, erittäin juokseva ja helposti levittyvä koostumus. Suojakertoimella 30 varustettu suihke on tuoksultaan miedon makea, jota useimmat pitävät vastustamattoman herkullisena. Kaikki Algamaris-suihkeet suojakertoimella 50 ovat puolestaan täysin hajustamattomia. Suihkeet imeytyvät hyvin ja niin näkymättömiksi kuin sävyttämättömien mineraalisuojien puitteissa on mahdollista.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.