Yleinen

Jolien Paljousalen ostoslista päivittää uuden sesongin

17.05.2018, Jolie

Aurinkosuojien tarve on yllättänyt jopa Jolien kaikkitietävän kauneusmeedion. Lämpö saapui yhdessä yössä ja siitä ovat rynnänneet nauttimaan sankoin joukoin kaikki talven kyllästämät olennot. Sesongin vaihtuessa on aika nauttia Jolien Paljousalesta. Sen siivellä voi päivittää huojennetuin hinnoin kesällä tarvittavan kosmetiikan. Jos oma muistisi on toukokiireissä täynnä, teimme inspiraatioksi ostoslistan, jolla kesän saa mutkattomasti käyntiin ihanuusaspektia unohtamatta.

Luonnonkosmetiikan aurinkovoide

Luonnonkosmetiikan aurinkosuojat ovat muovittomia ja niiden UV-filtterit ovat fysikaalisia kiisteltyjen kemiallisten filttereiden sijaan. Niiden kulkeutumista ekosysteemistä takaisin ravintoon ei tarvitse miettiä. Ne eivät häiritse kehon hormoneja eivätkä sisällä nanopartikkeleja.

Suojaa ihosi erityisesti alkukesällä. Iho ei koskaan unohda aurinkovaurioita ja siksi toistuva palaminen on vaarallista. Erityisen tärkeää on suojata myös lasten helposti palavaa ihoa korkealla suojakertoimella. Jolien valikoiman ajankohtaisista aurinkotuotteista voit lukea lisää täältä ja koko aurinkotuotevalikoiman löydät täältä.

Biohajoava shampoo ja saippua mökille

Sisältävätkö mökkisaunan kosmetiikkatuotteet muoveja? On välittävää ja viisasta laittaa merkille, mitä kesämökin saunan jätevesistä tai veneestä karkaa luontoon. Synteettisen kosmetiikan shampoo, saippuat, kosmetiikkatuotteet ja muut pesuaineet kuormittavat ja rehevöittävät vesistöjä sisältäen ei-luonnollisia ainesosia. Luonnonkosmetiikka on vastuullinen ja turvallinen valinta.

Matkakokoiset tuotteet

Sekä kotoisasta Jolie webshopista että Jolie Beautysta löytyy ihania matkatuotteita lomalaisille tai muuten matkustaville. Matkatuotteet mahdollistavat liikkeelle lähdön hieman keveämmin kantamuksin. Jos matkustat lentäen käsimatkatavaroilla, lentoyhtiöillä on tavallisesti sääntö, että nesteitä saa viedä matkustamoon korkeintaan 100 ml:n pakkauksissa yhteen litran kokoiseen läpinäkyvään ja uudelleensuljettavaan muovipussiin pakattuina. Lue lisää Jolien ajankohtaisista matkatuotetärpeistä täältä.

Mineraalimeikit

Etsiessämme Jolieen luonnonmukaista mineraalimeikkisarjaa, testasimme lukuisia brändejä. Alima Puren veroista yksinkertaisesti löytynyt, ei synteettisistä eikä luonnollisista mineraalimeikeistä. Sen saaminen valikoimaamme kesti kuitenkin epätoivoisen pitkään. Siksi myymme sitä tänä päivänä erityisen onnellisina ja tyytyväisinä.

Alima Puren INCIt ovat niukkoja, äärimmäisen puhtaita, luonnostaan antimikrobisia ja niiden puuterimaisuus mahdollistaa hyvin vähäiset säilöntä- ja täyteaineet. Keveydestä huolimatta niiden vahva pigmenttisyys tasoittaa ihon värin ja peittää tarvittaessa ihon haasteet tehokkaasti. Alima Pure peittää iho-ongelmat tehokkaasti tukkimatta huokosia, ja iho saa hengittää meikkipohjan alla.

Luonnonmineraalien luonnollinen aurinkosuoja tekee mineraalimeikeistä loistavia ja supervaivattomia kesäkäyttöön. Saat niillä nopeasti ja kevyesti kiillon piiloon ja samalla suojaat ihoasi auringolta. Valuvia voiteita, meikkirantuja tai öljyisyyttä ei tarvitse jännittää.

Kesämeikki vartalolle

Viime kesän hittituote Isla Apothecaryn Jasmine Sunset Radiance Body Oil ei ole aurinkosuojatuote eikä varsinainen itseruskettava, vaan ennemminkin päivettävä kesämeikki vartalolle. Kuparinen öljy näyttää ensin kämmenellä hieman hurjalta, sillä tullessaan purkista se on melko tummaa. Levitettäessä se sulautuu kuitenkin täydellisesti iholle jättäen sille hehkuvan pronssisen hunnun ja pelastaa alkukesän kalpeuden.

Kupariöljy on paitsi erinomainen ihonhoitotuote, myös uudenlainen meikkituote vartalolle. Kylmäpuristetut kasviöljyt tarjoilevat ravitsevia rasvahappoja ja auttavat lukitsemaan kosteutta ihoon. Nopeasti imeytyvä öljy sisältää mica-pigmenttejä, jotka heijastavat kauniisti valoa ja saavat ihon hehkumaan. Öljyn lämmin sävy taikoo hetkessä kevyen ja turvallisen päivetyksen, jonka voi valuttaa suihkussa viemäriin ilman pelkoa rajoista tai raidoista. Kupariöljy myös tasoittaa ihanasti ihon pikkuvirheitä ja sävyeroja.

Pronssinen pikarusketus on täydellinen lisä juhlapäivään säärille, käsivarsille ja dekoltee-alueelle siveltäväksi. Kupariöljy sopii käytettäväksi lisäksi hiuksille ja korostustuotteen tavoin kasvoille. Se sopii loistavasti kesäkuvauksiin tai sensuelliin ja rentoon beach lookiin. Jasmine Sunset Radiance Body Oil ei siis tartu ihoon eikä värjää sitä pysyvästi.

Kevyempi kosteusvoide

Absolutionin keväällä lanseeraama ”Health Cream” -kosteusvoideuutuus Absolution La Crème de Santé oli Jolien viime kesäkauden suosituin tuote ja yksi koko vuoden myydyimmistä yksittäisistä tuotteista. Kahdenkymmenen ainesosan kombo on suunniteltu ylläpitämään ihon omaa tasapainoa. Voide kosteuttaa, rauhoittaa, detoxaa ja säätelee ihon talintuotantoa. Lisäpotkua tuovat prebiootit, jotka ruokkivat iholle elintärkeää, hyvää bakteerikantaa.

Santén nopeasti imeytyvä koostumus sopii täydellisesti meikin alle, sillä se hillitsee kiiltoa ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena koko päivän. Voide on ihanteellinen myös miehille. Koostumus on kevyt ja hulahtaa ihoon kuin enkeli, ja silti tuote antaa pitkäkestoista kosteutta.

Leahlanin kesäkasvovesi

Jolielaiset ovat kasvovesien suurkuluttajina ehtineet ihastua Leahlanin kasvovesiin, joista Bohemian Ruby sopii kuivalle ja/herkälle iholle ja Citrus and Citrine kaikille muille ihotyypeille. Tonerit sisältävät aloe veraa, kukkaisvesiä sekä havaijilaista fermentoitua merihietaa, jotka rauhoittavat, ravitsevat ja tasapainottavat ihoa. Bohemian Rubyn jokainen pullo sisältää ruusukvartsin, joka tunnetaan pyyteettömän rakkauden ja lämmön kivenä. Kivi toimii myös koostumuksen sekoittajana, joten pullo on hyvä ravistaa ennen käyttöä. Citrus and Citrine Toner puolestaan uudistaa ja kirkastaa ihoa tehden siitä upean hehkuvan. Citrus and Citrine sisältää sitriinin, joka tunnetaan ilon, onnen, hyvinvoinnin ja aurinkoenergian kivenä.

Tuotteita Esse -kampanjasta

Probioottisen ihonhoidon käyttäjille tai siitä kiinnostuneille kokeilijoille on parhaillaan käynnissä Essen loistokampanja. Toukokuun ajan saamme tarjota kaikkiin yli 120€ Esse-ostoihin kaupan päälle täysikokoisen Sensitive Cleanserin. Essen Sensitive -linja on kehitetty avuksi herkälle ja erilaisista ongelmista kärsivälle iholle. Kampanja on voimassa 31.5. asti tai niin kauan kun tuotteita riittää Jolie shopissa, webshopissa ja spassa. Lahjan arvo on 53 euroa ja se lisätään tilaukseen automaattisesti.

Jolien Paljousale on voimassa torstaista sunnuntaihin 17.-20.5.2018. Jolie webshopissa alennukset saat alla olevilla koodeilla. Vastaavat alennukset saat myös Jolie shopin ja span tuoteostoista. Alennuskoodit eivät koske tuotemerkkejä Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, In Fiore, Josh Rosebrook, NUORI eikä Jolie boxeja, span palveluita tai lahjakortteja.

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.