Ihonhoito

Jolien huippusuosittu ihonhoitokonsultaatio ilmaiseksi tammikuun ajan Punavuoren Jolie shopissa

03.01.2020, Jolie

Tammikuu on perinteisesti vaihtokuukausi! Se aika vuodesta, jolloin saamme paljon uusia asiakkaita, joiden uuden vuoden missio on vaihtaa puhtaampaan kosmetiikkaan.

Yksi tapa päästä alkuun on varata Jolien suosittu luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatio. Konsultaation alkuun Jolien ammattilaiset kartoittavat nykyisen ihonhoitorutiinisi, ihotyyppisi ja ihosi tämänhetkisen tilan. Sen jälkeen voit yhdessä ammattilaisen kanssa pohtia, millaisia muutoksia ihonhoitosi tarvitsisi, ja millä tuotteilla ihon kuntoa voisi parantaa ja ylläpitää. Konsultaatiossa saat lisäksi käytännön niksejä ihosi hyvinvoinnin lisäämiseksi ja luonnonmukaisten tuotteiden käyttöön.

Varaa oma aikasi puhelimitse tai verkkoajanvarauksesta

Ihonhoitokonsultaatioon on hyvä varata vähintään puoli tuntia aikaa. Siksi se on hyvä varata Jolien myymälästä erikseen puhelimitse tai verkkoajanvarauksen kautta. Tuolloin myyjä varaa konsultaatioon tulevalle rauhallista palveluaikaa.

Ihonhoitokonsultaation hinta on normaalisti 40 euroa, mikä hyvitetään 50 euron tuoteostoista. Tammikuun ajan Punavuoren myymälämme tarjoilee ihonhoitokonsultaation veloituksetta ja ilman ostovelvoitteita. Voit saada ilman tuoteostoja osaavaa ja yksilöllistä palvelua ihosi ja hyvinvointisi parhaaksi!

Lämpimästi tervetuloa!

Jolie shop Punavuori (Uudenmaankatu 26) p. 040 637 3988

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.