Yleinen

The Silent Finn – uutta luonnonkosmetiikkaa miehille

03.01.2020, Jolie

Hiljainen suomalainen on tyylikäs ja persoonallinen uusi tuotemerkki. Kotimaassa valmistettu luonnollinen ja vegaani miestensarja vastaa kasvavaan miesten luonnonkosmetiikan kysyntään.

Joliessa on jo muutaman vuoden ollut havaittavissa miesten marssi luonnonkosmetiikkakaupoille. Miesasiakkaita näkyy ilahduttavan paljon myös Jolie spassa. Miehet haluavat panostaa ulkonäköönsä ja ovat kiinnostuneita hyvinvoinnista – myös ihonsa hyvinvoinnista. Jolien miesasiakkaat eivät myöskään ole erityisen vaiteliaita; heidän kanssaan on varsin inspiroivaa keskustella luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidosta.

Mitä miehet haluavat?

Miesten ihon tyyppiongelmia ovat kuivuus, parranajon aiheuttamat ihoärsytykset sekä toisinaan ihon epäpuhtaudet. Miesten luonnonkosmetiikan ostomotiiveja ovat myrkyttömyys, käytännöllisyys ja aito tehokkuus. Synteettisen miestenkosmetiikan tuoksut ovat voimakkaita, ja luonnonkosmetiikasta haetaan usein vähemmän rajua ja astetta tyylikkäämpää tuoksumaailmaa.

Usein miehet toivovat kosmetiikaltaan yhtä monikäyttöistä purkkia, joka ajaisi koko ihonhoidon asian. Toki myös Korea-kärpäsen puraisemia on liikkeellä, samoin niitä, jotka haluavat vaihtaa probioottiseen ja hankkivat kymmenkunta Esse -tuotetta kerralla.

Myymme miehille paljon biohajoavaa shampoota, luonnonkosmetiikan deodorantteja ja neutraaleja suihkutuotteita. Kosteutusta vartalolle, parranajoa helpottavia voiteita, partaa hoitavia öljyjä sekä vesiseerumeja ja ohuita kosteusvoiteita kasvojen iholle. BB-voiteissa ja kevyesti sävyttävissä meikkituotteissa emme yllä vielä lähellekään esimerkiksi Ruotsin lukemia.

Neljän tuotteen kompakti valikoima koivunmahlaa ja natrium-PCA:ta

The Silent Finn -valikoima on kiitettävän toimiva ja kätevä. Neljän kotimaisen tuotteen valikoima on vegaaninen, eläinkokeeton, kohtuuhintainen ja luonnollinen. Joliessa naiset ehtivät jo ihastua tuotteiden raikkaaseen moderniin tuoksuun sekä erityisesti putsarituotteeseen, jota olemme jo diilanneet naisasiakkaillemme mainittavia määriä. Vaikuttavina ainesosina The Silent Finn -nelikossa ovat esimerkiksi koivumahla ja natrium-PCA. Molemmilla on kosteuttava, suojaava ja rauhoittava vaikutus ihoon.

Aftershave-geeli

Nopeasti imeytyvä aftershave kosteuttaa ja rauhoittaa. Miellyttävä käyttää ja sopii mainiosti päivittäiseen ihonhoitoon. Sisältää koivumahlauutetta, natrium-PCA:ta ja B5-vitamiinia, jotka hoitavat ja helpottavat ihoa parranajon jälkeen. Käytön jälkeen iho tuntuu miellyttävältä ja raikkaalta. Ei jätä ihoa tahmeaksi tai kiiltäväksi. Geeli soveltuu myös kosteusvoiteeksi.

Shaving Cream -parranajovoide

Parranajovoiteen kevyt ja pehmeä koostumus takaa mukavan ja tarkan ajon. Sisältää koivumahlauutetta, natrium-PCA:ta ja viinirypäleen siemenöljyä, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa tehokkaasti. Helpottaa parranajoa ja hillitsee ihon ärtymistä partahuollon vuoksi. Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sopii käytettäväksi kaikenlaisten partaterien kanssa.

Kasvopesu

The Silent Finn -kasvopesu poistaa kasvojen ihosta epäpuhtaudet ja ylimääräisen ihon erittämän talin, joka aiheuttaa kiiltoa, mustapäitä ja muita epäpuhtauksia. Koivumahlan ja natrium-PCA:n ansiosta kasvopesu rauhoittaa ja puhdistaa ihon kevyesti ja kuivattamatta. Käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. Auttaa säilyttämään kasvojen ihon ravittuna ja kosteutettuna rauhoittaen talintuotantoa. Sopii käytettäväksi aamuisin ja iltaisin.

Kosteusvoide

Rauhoittava kasvojen kosteusvoide sopii päivittäiseen käyttöön esimerkiksi suihkun jälkeen. Kevyt ja hellävarainen koostumus tuntuu raikkaalta, imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi tai kiiltäväksi. Sisältää koivumahlauutetta, natrium-PCA:ta, viinirypäleen siemenöljyä

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.