Ihonhoito

Huhtikuun kuukauden tuote pelastaa edes kädet

02.04.2020, Jolie

Kevääseen kuljetaan tänä vuonna poikkeusolosuhteissa, joita Jolien kuuluisa kauneusmeediokaan ei olisi kyennyt ennustamaan. Yleensä tähän aikaan vuodesta ilo, into ja ihmisten liikkuminen lisääntyvät yhdessä auringon kanssa. Tiimissä suunnitellaan aurinkotuotteiden esiinmarssittamista, kasvojen ja vartalon keväthuoltoa hoitolassa, myymälöiden tapahtumia ja Uudenmaankadun putiikin perinteisiä vappukemuja. Odotellaan kuumeisesti ensimmäisiä lämpimiä päiviä Helsingin puistoissa ja kallioilla. Mutta tänä vuonna on toisin.

Jospa voisimmekin pelastaa maailman, mutta voimme tehdä vain osamme. Toimia vastuullisesti kuten asiaa tuntevat ovat pyytäneet ja ohjeistaneet. Toivoa parempaa ja parasta. Tarjota hyvinvointia ja kauneutta kriisinkin keskelle.

Whamisan käsivoide on arkinen ilo ja nopea apu korppukäsille

Sellaisena hetkenä, kun kadotettua arkea on ikävä ja sen tylsätkin rutiinit tuntuvat äkkiä arvokkailta, käsivoide nousee huhtikuun tuotteeksi vaatimattoman arkisen ilon symbolina.

Lisäksi tarinassa on toinen puoli, sillä jokaisen kädet vaativat nyt jatkuvan perusteellisen pesemisen vuoksi erityistä hoivaa. Ja mikäpä voisi auttaa samalla tavalla kuin tykkitehoinen korealainen Whamisa, jonka kolme fermentoitua käsivoidetta tulevat hymyillen hätiin silloinkin, kun tuntuu, ettei korppuja pelasta enää mikään.

Käsivoiteita on kolme erilaista ja ne on pakattu pieniin riittoisiin pakkauksiin:

Whamisa Organic Seeds Hand Cream on täyteläinen ja syväkosteuttava

Seeds-voide on helposti imeytyvästä koostumuksestaan huolimatta ravitseva ja sopii myös erityisen hyvin kuiville käsille. Voide sisältää rikkaita kaakao-, karite- ja mangovoita yhdessä luomulaatuisten kasviöljyjen sekä siemenuutteiden kanssa. Whamisan raaka-aineiden fermentointimenetelmä parantaa käsivoiteen imeytymistä. Tunnet heti, kuinka voide imeytyy nopeasti tavallista syvemmälle ja korjaa kuivien käsien tilannetta välittömästi.

Whamisa Organic Flowers Hand Cream on virkistävä ja raikas

Flowers-käsivoide tuoksuu kevyen kukkaiselta ja hulahtaa ihoon salamana jättäen käsiin raikkaan tunnun. Karitevoi yhdessä luomulaatuisten kasviöljyjen sekä kukkaisuutteiden kanssa kosteuttaa ihoa. Sopii ohuesta ja heti imeytyvästä koostumuksesta pitävälle, jolle miellyttävä tuoksu on tärkeä.

Whamisa Organic Fruits Hand Cream on silkkinen ja pehmeä

Fruits-käsivoide on miedon hedelmäinen käsivoide, joka jättää kädet täydellisen pehmeiksi. Silkkinen koostumus sisältää avokadoöljyä, joka yhdessä muiden luomulaatuisten kasviöljyjen sekä omena- ja vadelmauutteiden kanssa hellii ja ravitsee kuivaa ihoa. Käsivoide pehmentää välittömästi kovettunutta ja kuivaa ihoa, ja ihon pinta muuttuu vastaanottavaisemmaksi hoitovoiteelle.

Huhtikuun kuukauden tuotteena saat Whamisan käsivoiteet 20% alennuksella. Etu on voimassa 1.-30.4.2020 Jolien verkkokaupassa ja myymälöissä (Punavuori & Töölö). Ostoksille pääset täältä!

Apua kuiville käsille Whamisasta

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.