Luonnonkosmetiikka

Haut-Ségala – Yksinkertaisen ihonhoidon äärellä

18.04.2020, Jolie

Jotta pysytään teemassa, Jolien uusin lanseeraus saapuu Ranskasta.

Etelä-Ranskan Aveyronin hulppeissa maalaismaisemissa valmistetaan Laboratoire du Haut-Ségalan korkealaatuista ja ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Aveyronin laboratorio luottaa luomuraaka-aineisiin ja käsityötaitoon, mikä näkyy heidän yksinkertaisissa, mutta täydellisissä tuotteissaan.

Hyviä uutisia esimerkiksi supersuositun Pai Skincaren ystäville – ja muillekin herkkiksille

Englantilainen Pai Skincare on yksi Jolien suosituimmista tuotemerkeistä, ja Haut-Ségalasta on löydettävissä sisaruutta Pain ideologian ja tuotelinjojen kanssa. Tuotteiden INCI-listat on riisuttu puhtaiksi ja herkkäihoisille soveltuviksi. Ne ovat järkihintaisia ja ihoa aidosti hoitavia, hyvin miedoilta tuoksuvia sekä koostumuksiltaan erittäin miellyttäviä.

Helppoa ihonhoitoa – Haut-Ségalan aloe vera

Jolie-tiimin ihastus ennenkuulumattomassa kotikeväässä on ollut Haut-Ségalan aloe vera -linja. Aloe vera -linja ei ole erityisen aktivoiva, vaan antaa ihon levätä hoitaen ja kosteuttaen hellästi. Se ei häiritse eikä provosoi ihoa, ja muutaman viikon käytön jälkeen ihon lepo alkaa ihmeellisesti näkyä myös ilmeessä.

Aloe vera -linjasta löytyy puhdistustuotteet: misellivesi ja puhdistusmaito. Vesi toimii erinomaisesti aamuisin ja kotipäivinä. Puhdistusmaito kuivalle iholle käytettynä soveltuu hyvin iltapuhdistukseen ja meikinpoistoon.

Päiväaikaiseen ihonhoitoon tarjolla on päivävoide ja päiväseerumi, ja yöksi omat täyteläisemmät voiteensa ja seeruminsa. Lisäksi linjassa on silmänympärysgeeli ja jokapaikan hoitoon tarkoitettu ilmiömäisen hyvä aloe vera -geeli.

Hintansa puolesta leppoisat tuotteet sisältävät runsaasti laadukasta aloe-kasvia, joka mineralisoi, kosteuttaa, ravitsee, neutraloi vapaita radikaaleja ja toimii tulehduksenvastaisesti yli 200 aktiivisen ainesosan voimin. Yli 98 prosenttia Haut-Ségalan aloe vera -linjan raaka-aineista on luonnollista alkuperää.

Haut-Ségalan manteliöljy

Haut-Ségalan valikoimaan kuuluu myös kylmäpuristettuja öljyjä, kuten monikäyttöinen manteliöljy.

Vegaanista ja biohajoavaa – myös miehille

Haut-Ségalan valikoimaan kuuluu aloe vera -linjan lisäksi ensiluokkaisia kukkaisvesiä ja hellävaraisesti kylmäpuristettuja öljyjä, joissa on tallella arvokkaat aktiiviaineet.
Kukkaisvesistä suosittelemme ruusuvettä kuivalle, ohuelle ja ikääntyvälle iholle, ja hamamelisvettä rasvaisemmalle, suurihuokoisemmalle sekä sekaiholle.

Haut-Ségalan tuotteet sopivat kaikkiin vuodenaikoihin ja kaikille ihotyypeille. Niitä voivat loistavasti käyttää myös miehet. Lähipiirissämme aloe vera -linja on jo saavuttanut hehkutetun miessarjan maineen.

Erinomainen kotikauden kauneusvinkki on myös Haut-Ségalan luonnollinen risiiniöljy, joka auttaa vahvistamaan omia kynsiä, ripsiä ja kulmakarvoja säännöllisessä käytössä. Myös hiukset rakastavat sitä.

Tutustu Haut-Ségalan tuotteisiin

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.