Ihonhoito

URANG – Love Mask on täällä

19.03.2020, Jolie

Olemme Jolie-tiimissä kohkanneet viime lokakuun I love me -messuilta saakka korealaisbrändimme Urangin uutuusnaamioista.

Urangin perustaja Jina Lee kertoi meille jo tuolloin, että hänen versionsa korealaisista sheet maskeista ovat pian saatavilla. Hän paljasti myös, millaisia nuo tulevat love maskit olisivat. Sensaatiomaisten rakkausnaamioiden esiinmarssi on vihdoin käsillä. Niitä on kaksi erilaista – ja niiltä on lupa odottaa paljon.

Love Mask – sheet maskin uusi konsepti

Sheet maskit ovat kertakäyttöisiä tehonaamioita kasvoille, jotka tankkaavat ihoon kerralla yltäkylläisesti vesikosteutta. Liina- ja geelinaamiot sisältävät runsaasti kasvovettä ja kasvoseerumia muistuttavia ainesosia.

Olemme tottuneet käyttämään sheet maskeja siten, että hoitoneste on imeytetty pakkauksessa jo valmiiksi naamioon. Jina Lee kyseenalaistaa tämän tekniikan, sillä hänen näkemyksensä mukaan on tehokkaampaa ja hygieenisempää kastella sheet vasta siinä vaiheessa, kun se asetellaan kasvoille.

Urangin Love Mask on suloinen sydän, jonka toisella puolella on kuiva kangasnaamio ja toiselta puoliskolta löytyy tuore essence, jonka voit itse kipata kangasnaamion pussiin. Tee tämä juuri ennen kuin laitat sheet maskin kasvoillesi.

“ I want to share with you what I believe is the best way to use a sheet mask — soaking a dry sheet mask with a fresh essence! This isn’t the quickest nor easiest way but Urang is committed to bringing you the cleanest, gentlest and the most effective way to care for your skin. ” Jina Lee

Urang Love Rose x Hibiscus Mask

Ruusuvettä, kolmea erikokoista hyaluronihappoa ja antioksidanttista hibiskuksenkukkaa sisältävä Love Mask tekee janoisesta ihosta kauniin heleän ja kosteutetun. Valitse Love Maskin tämä versio erityisesti, jos ihosi on samea, eloton, pigmentoitunut, ikääntyvä tai/ja kosteusköyhä.

Urang Love Rose x Hibiscus Mask kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä nopeuttaa solujen uudistumista. Se tehokosteuttaa ihoa pintaa syvemmältä ja tasoittaa kuivuudesta johtuvia pieniä juonteita.

Urang Love Cica x Opuntia Mask

Cica x Opuntia -versio hoitaa herkkää ja ärtynyttä ihoa lievittämällä punaisuutta, kutinaa ja muita iho-oireita. Valitse Urang Love Cica x Opuntia Mask, jos haluat helpottaa ärtyneen, tulehtuneen tai/ja ihottumaisen ihon oireita.

Superraaka-aine rohtosammakonputki eli centella eli cica nopeuttaa pienten ihovaurioiden paranemista ja hoitaa ihon hermoilua ja oireilua. Se aktivoi kollageenin tuotantoa, häivyttää arpia, rauhoittaa epäpuhtauksia ja herkkää ihoa. Kaktusviikunan hedelmistä valmistettava opuntia pehmentää ihoa ja tekee siitä joustavan ja täyteläisen. Lisäksi rauhoittavat kamomilla ja kehäkukka auttavat ihon paranemista.

15 minuutin ihme

Käytä Love Maskia säännöllisenä kasvojen tehohoitotuotteena nostamaan ihon kosteuspitoisuutta ja auttamaan ihoa pysymään puolustuskykyisenä ja tasapainossa.

Love Mask sopii erinomaisesti tuhkimotuotteeksi silloin, kun ihon kuntoa ja ulkonäköä halutaan nopeasti kohentaa. Love Mask auttaa ihoa myös vaativissa olosuhteissa kuten aurinkorasituksessa, kovilla pakkasilla, kuivassa sisäilmassa tai vaikka pitkällä lennolla.

Käytä Love Maskia seuraavasti: repäise sydämenmuotoinen pakkaus auki keskeltä. Kaada seerumi kangasnaamion sekaan, sulje pussi ja sekoita. Laita kangasnaamio välittömästi kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja taputtele ylimääräinen seerumi kasvoille ja kaulalle. Nestettä ei huuhdella pois.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.