Immortelle

INCI-listoissa nimellä: Helichrysum Italicum Flower

Immortelle eli italianolkikukka on oikea kosmetiikkamaailman voimanpesä. Alun perin palovammojen ja allergisen ihottuman hoitoon käytetty immortelle on nykyaikaisen tieteen ansiosta osattu valjastaa myös monipuoliseen kosmetiikkakäyttöön, jossa sen tehokkaita ominaisuuksia hyödynnetään esimerkiksi ikääntyvän tai vaurioituneen ihon tuotteissa.

Immortelle eli italianolkikukka

Hunajaisen tuoksuinen immortelle on lisäksi tehokas kuivan ja karhean ihon kosteuttaja sekä samean ihon elvyttäjä. Italianolkikukan kukinnoista valmistettavan immortelleöljyn valmistusprosessin aikana saadaan kerättyä talteen myös ravinteikasta kukkaisvettä, jonka hellän hoitavat ominaisuudet rauhoittavat ja tasapainottavat ärtynyttä ihoa.

Runsaasti antioksidantteja ja flavonoideja sisältävä immortellen eteerinen öljy on yksi suosituimmista kosmetiikassa käytetyistä öljyistä. Sen mikroverenkiertoa stimuloivat ominaisuudet nopeuttavat ihon uudistumista ja elvyttävät eloisuutta kaipaavaa ihoa. Immortellen kyky edistää ihon uudistumista auttaa myös tasoittamaan epätasaisen sävyistä ihoa, jossa näkyy esimerkiksi epäpuhtauksien jättämiä jälkiä tai pigmenttimuutoksia.

Monipuolisena ainesosana immortelle kykenee aktivoinnin lisäksi myös rauhoittamaan ihoa. Sen antibakteeriset sekä rauhoittavat ominaisuudet helpottavat ärtyneen ja vaurioituneen ihon oireilua, johon saattaa kuulua esimerkiksi punoitusta tai kutinaa.

Tehokkaana anti-age-ainesosana immortelle vähentää ja ennaltaehkäisee ikääntymisestä tai ympäristön rasituksesta johtuvia juonteita. Juonteita madaltavat vaikutukset tekevätkin siitä ihanteellisen ikääntyvän ihon aktiiviaineen. Immortellen sisältämät antioksidantit huolehtivat ihon kyvystä suojautua ulkoisilta rasitteilta, kuten ilmansaasteilta tai lämpötilojen muutoksilta.

Immortelle on tehokas aktiiviaine myös auringon paahtamalle iholle, sillä se rauhoittaa ihoa ja tasoittaa niin iän kuin auringonkin mukanaan tuomia pigmenttimuutoksia kasvoilla.

Mille ihotyypeille immortelle sopii?

Antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta immortelle on erinomainen ainesosa ihon ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Erityisesti kuiva tai herkkä iho hyötyy immortellen kosteuttavasta ja rauhoittavasta vaikutuksesta, mutta ainesosa sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kirkkautta sekä tasaisempaa sävyä.

Minkälaisista kosmetiikkatuotteista immortellea löytyy?

Immortellea käytetään lähinnä kosteuttavissa anti-age-tuotteissa, kuten seerumeissa, kasvovoiteissa ja silmänympärysvoiteissa. Immortelleöljyn löytää tuotteen ainesosaluettelosta sen INCI-nimellä Helichrysum Italicum Flower Oil ja sen kukkaisveden nimellä Helichrysum Italicum Flower Water.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.