Hamppuöljy

INCI-listoissa nimellä: Cannabis Sativa Seed Oil

Ihon superkaunistaja hamppuöljy istuu jokaiseen ihonhoitorutiiniin ihotyypistä riippumatta. Sen ravitseva koostumus korjaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti tukkimatta edes epäpuhtaan tai rasvoittuvan ihon huokosia.

Kuivankarhea iho hyötyy erityisesti hamppuöljyn sisältämistä monityydyttymättömistä rasvahapoista, jotka kosteuttavat ihoa ja ylläpitävät sen optimaalista kosteustasapainoa. Kosteutettu iho pysyy joustavana, sileänä ja terveenä. Myös kuivalle iholle tyypilliset oireet, kuten kiristävä tunne ja kutina, helpottavat hamppuöljyn käytön myötä.

Hamppukasvin siemenistä kylmäpuristamalla valmistettava hamppuöljy on koostumukseltaan kevyt ja kuivaöljymäinen eikä se siksi jätä iholle rasvaista tunnetta tai epämiellyttävää kalvoa. Nopeasti imeytyvä hamppuöljy ravitsee ja uudistaa ihoa hellästi ärsyttämättä herkkääkään ihoa.

Öljyn koostumus on hyvin paljon ihon omien rasva-aineiden kaltainen, jonka vuoksi se kykenee pehmentämään ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti säilyttäen sen uloimman kerroksen kosteustasapainon. Hamppuöljyn sisältämät omega-rasvahapot kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa, jonka lisäksi sen tulehduksenvastaiset sekä ihon paranemista edistävät ominaisuudet korjaavat jo vaurioituneen ihon pintaa.

Monipuolisesti hoitavan koostumuksensa ansiosta hamppuöljy sopii kaikille ihotyypeille. Öljy on erinomainen valinta myös epäpuhtaan ja jopa akneihon hoitoon, sillä se auttaa säätelemään ihon talintuotantoa tukkimatta ihohuokosia. Öljyinen ja oikkuileva iho löytää sen avulla luonnollisen tasapainonsa saaden samalla tarvitsemaansa kosteutta.

Hamppuöljy sisältää runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia, joka ehkäisee happiradikaalien aiheuttamaa ihon hapettumista ja siten myös ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Öljyn säännöllinen käyttö voi auttaa häivyttämään iholle jo muodostuneita pieniä juonteita.

Mille ihotyypeille hamppuöljy sopii?

Hamppuöljystä hyötyvät lähes kaikki ihotyypit aina kuivasta epäpuhtaaseen ihoon. Runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja sisältävä öljy sopii erityisen hyvin kuivan ihon kosteutukseen ja ravitsemiseen.

Antioksidanttisen ja kosteuttavan koostumuksensa vuoksi hamppuöljyä suositellaan myös ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. Tutkimukset ovat osoittaneet sen parantavan myös tulehdusperäisten iho-ongelmien kuten ekseeman tai aknen oireita.

Minkälaisista kosmetiikkatuotteista hamppuöljyä löytyy?

Täyteläistä hamppuöljyä löytyy monista hoitavista kasvo- ja vartalovoiteista. Korjaavan vaikutuksensa vuoksi hamppuöljy sopii erinomaisesti myös huulivoiteiden koostumukseen. Sellaisenaan öljyä voi käyttää kasvoöljyn tapaan tai sekoittaa sitä kosteusvoiteen sekaan. Hamppuöljy ei sisällä kannabinoideja, ja on eri tuote kuin kannabisöljy. Raaka-aineluettelosta hamppuöljyn tunnistaa sen INCI-nimestä Cannabis Sativa Seed Oil.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.