Buritiöljy

INCI-listoissa nimellä: Mauritia Flexuosa Fruit Oil

Elämän puuna tunnetun amazonilaisen buritipuun kypsistä hedelmistä puristettava täyteläinen buritiöljy on kuivalle tai erittäin kuivalle iholle kuin hellä halaus. Sen runsas ja erittäin ravitseva koostumus imeytyy ihoon nopeasti tehden siitä välittömästi pehmeämmän ja sileämmän tuntuisen.

Buritiöljy myös vähentää tehokkaasti kuivalle iholle tyypillisiä oireita kuten kutinaa, punoitusta ja hilseilyä. Kun kuivuuden aiheuttama karheus ja pienet juonteet ovat poissa, ihon pinnasta tulee kimmoisampi sekä silmin nähden tasaisempi. Hellävaraisena öljynä se sopii myös esimerkiksi ihottumasta tai psoriasiksesta kärsivän ihon hoitoon ja suojaamiseen.

Kuivan ihon lisäksi buritiöljy on ihanteellinen valinta samean ja väsyneen ihon hoitoon, sillä se on ladattu täyteen ihoa kirkastavia ominaisuuksia. Buritiöljyn kirkas oranssinkeltainen sävy on peräisin sen suuresta beetakaroteenipitoisuudesta: buritipuun hedelmät sisältävät jopa 20 kertaa enemmän beetakaroteenia kuin porkkanat!

Beetakaroteenin lisäksi erittäin ravinne- ja vitamiinipitoinen buritiöljy sisältää runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia. Voimakkaiden antioksidanttisten ominaisuuksiensa avulla se suojaa ihoa tehokkaasti sitä vaurioittavilta ja ennenaikaisesti vanhentavilta tekijöiltä, kuten ilmansaasteilta sekä sään ja lämpötilan vaihtelulta.

Eksoottinen buritiöljy toimii monipuolisten ominaisuuksiensa vuoksi luonnollisena keinona ikääntyvän ihon hoitamiseen ja suojaamiseen. Sen hoitavassa koostumuksessa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla ilmiömäiset antioksidanttiset kyvyt ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä rasvahappokoostumus. Kun yhdistelmään vielä lisätään öljyn kyky uudistaa ihon pinnan kosteudesta ja vahvuudesta vastaavaa hydrolipidikalvoa, on lopputuloksena heleä, sileä ja nuorekkaan tuntuinen iho.

Mille ihotyypeille buritiöljy sopii?

Ravitsevan buritiöljyn käytöstä hyötyy etenkin kuiva tai erittäin kuiva iho, joka kaipaa pehmeyttä ja karheiden kohtien silotusta. Hellävarainen buritiöljy ei ärsytä herkkääkään ihoa ja antioksidanttisuutensa ansiosta se on myös omiaan ikääntyvän tai kirkkautta kaipaavan ihon hoidossa.

Minkälaisista kosmetiikkatuotteista buritiöljyä löytyy?

Buritiöljyä käytetään usein ravitsevissa voiteissa ja kasvoöljyissä. Sen löytää tuotteen ainesosaluettelosta INCI-nimellä Mauritia Flexuosa Fruit Oil.

Buritiöljyä sisältäviä tuotteita:

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.