Ihonhoito

Uudet edulliset Patyka-tuotteet

25.02.2019, Jolie

Yksi (luonnon)kosmetiikkavuoden ehdottomista tapauksista on tässä! Luonnonkosmetiikan ranskalainen pioneeri Patyka lanseeraa kolme uutta edullista tuotelinjaa = yhdeksän kokonaan uutta tuotetta! Tuotelinjojen ällistyttävän hinta-laatusuhteen tarkoituksena on madaltaa luonnonkosmetiikkaan tutustumisen ja vaihtamisen kynnystä sekä toimia veturina Patykan huipputehokkaille anti age -tuotelinjoille, jotka pysyvät edelleen brändin fokuksessa. Kulisseissa kiihkeää tuotekehitystä tapahtuu parhaillaan myös Patykan premium-tuotteiden päässä; tuotantolinjoilta on lupa odottaa lähitulevaisuudessa uusia huikeita tykkituotteita myös vaativan ja ikääntyvän ihon tarpeisiin.

Kiinnostavia raaka-aineita ja teknistä toimivuutta pienin kustannuksin

Patyka on aloittanut luonnonkosmetiikan vallankumouksensa jo silloin, kun selektiivinen luonnonkosmetiikka ei vielä ollut muotia. Se on ensimmäisten joukossa saanut Ecocert-sertifioinnin ja näyttänyt tietä. Patykan itsestäänselvä tavoite on olla maailman suurimpia luonnonkosmetiikkabrändejä lähivuosikymmenten aikana. Työtä tavoitteen eteen tehdään osaavasti, pitkäjänteisesti ja kunnianhimoisesti, eikä sen realistisuutta ole yhtään syytä kyseenalaistaa.

Selektiivisen luonnonkosmetiikan ainesosat ovat kallisarvoisia luonnon raaka-aineita ja vaikuttavien aineiden osuus koostumuksissa on usein korkea. Tuotteita valmistetaan pienissä tuotannoissa ja erissä rajoitetuin säilöntäainein. Sertifointiprosessit ovat vaativia ja eettisekologisuus nostaa tuotteiden hintaa. Siksi laatuluonnonkosmetiikka ei ole aina halvin vaihtoehto.

Patyka on jo vuosia halunnut tarkoituksellisesti parantaa kohtuuhintaisen luonnonkosmetiikan saatavuutta, mutta myös edullisissa tuotelinjoissa päättänyt pitää kiinni tyylistä, teknisestä toimivuudesta, käyttömukavuudesta ja kiinnostavista raaka-aineista. Uutuustuotteista on jätetty pois teknisimmät ja kalleimmat raaka-aineet kuten anti age -peptidit ja hyaluronihappojen pienimmät molekyylikoot. Lisäksi pakkausratkaisut on tehty edullisesti. Uutuuksien ainesosissa on kuitenkin trendikkäitä tehoaineita kosmetiikan aallonharjalta: moringaa, mineraalirikasta vettä Mont Blancin jäätiköiltä, kasviperäistä keramidikompleksia, Silver Ear -sientä, bisabololia, hyaluronihappoa, hiiltä, prebiootteja, vihreää savea, salisyylihappoa ja piitä.

 

Uutuustuotelinjat ovat myynnissä viikosta 9 alkaen

Patyka on onnistunut tekemään itkettävän hyvää käyttökosmetiikkaa leppoisaan hintaan – kaikille! Uusista tuotteista on mahdollista kerätä arsenaali täydelliseen luonnolliseen ihonhoitoon hintavia hutiostoja pelkäämättä. Uutuustuotelinjat ovat myynnissä Patykan jälleenmyyjillä viikosta 9 alkaen. Suurimmassa jälleenmyyntimaassa Ranskassa osalla jälleenmyyjistä on uutuuksiin jonkinlainen yksinmyyntiaika. Suomessa Jolie lanseeraa tuotteet ensimmäisten joukossa ja antaa tuotteet samanaikaisesti myös kaikkien jälleenmyyjiensä valikoimaan.

Hedelmäisestä vesiseerumista tehokkaaseen hiilinaamioon

HYDRA RANGE – kosteuttava sininen linja

HYDRA-BOOSTER SERUM – kosteuttava seerumi

HYDRA-SOOTHING MOISTURIZER – kosteuttava kasvovoide

INTENSIVE HYDRA-SOOTHING MOISTURIZER – kosteuttava täyteläinen kasvovoide

Patyka Hydra-Booster -seerumista ennustamme kevään hulluinta myyntihittiä ja jännitämme, kuinka Patykan tuotanto tulee kestämään sen maailmanlaajuisen menestyksen. Hedelmäisen raikas kosteuttava seerumi palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Mineraalirikas vesi vahvistaa ihoa ja tuo elinvoimaa, Silver Ear -sienen uute sekä hyaluronihappo kosteuttavat tehokkaasti ja bisabolol rauhoittaa ja helpottaa kiristävää tunnetta ihossa. Geelimäinen koostumus hulahtaa syvälle ihon kerroksiin jättämättä iholle tahmaista tunnetta. Vegaaninen seerumi sopii kaikille ihotyypeille tuomaan kaivattua vesimäistä kosteutusta ja hehkua. Kaksi ihanaa kasvovoidetta eri vahvuuksissa tarjoilevat iholle tarvittaessa myös rasvaa, ravinteita, hoivaa ja suojaa.

CLEAN RANGE – vaaleanpunainen puhdistustuotelinja

MELTING CLEANSING OIL – puhdistusöljy

DETOX CLEANSING FOAM – syväpuhdistava puhdistusvaahto

SOOTHING MILKY TONER – kosteuttava kasvovesi

Patykan kuuluisa putsaritrio saa vihdoinkin edullisen version! Melting Cleansing Oil on tehokkaasti jopa vedenkestävän meikin poistava silkkinen puhdistusöljy. Kevyesti vaniljalta tuoksuvaa pehmeää öljyä voi käyttää sellaisenaan tai tehokkaana kaksoispuhdistuksena yhdessä Patyka Detox -puhdistusvaahdon kanssa. Puhdistus viimeistellään painelemalla iholle käsin alkoholitonta ja kirkastavaa Patyka Soothing Milky Toner -kasvovettä.

PURE RANGE – puhdistava vihreä linja

ANTI-BLEMISH TONER – tasapainottava kasvovesi

DETOX CHARCOAL MASK – syväpuhdistava kasvonaamio

MATTE PERFECTING FLUID – mattainen kasvovoide

Patyka Anti-Blemish Toner on minttuinen, ihoa tasapainottava kasvovesi, joka puhdistaa ihoa ja auttaa vähentämään epäpuhtauksia. Minttuvesi syväpuhdistaa, prebiootit tasapainottavat talineritystä ja suojaavat ihoa vahvistaen ihon mikrobikantaa. Patyka Matte Perfecting Fluid -mattakasvovoide on kevyt takiaisenjuurta, piitä ja prebiootteja sisältävä tuote sekaiholle ja rasvaisille ihotyypeille.

Patyka Detox Charcoal Mask on syväpuhdistava erityisesti epäpuhtaan ihon tehohoito, joka puhdistaa likaa ja tukkeutuneita ihohuokosia. Raikkaan sitruksiselta tuoksuva naamio syväpuhdistaa ihohuokoset ja tasapainottaa jättäen ihon raikkaaksi ja eläväiseksi. Hiili imee itseensä ylimääräistä talia ja vähentää epäpuhtauksia. Vihreä savi ja sinkki korjaavat ja uudistavat ihoa. Naamion moussemainen koostumus ei kuivahda iholla ja on helposti poishuuhdeltava.

Uudistuksen myötä Patykan aikaisempien Daily Care -linjan tuotteiden valmistus päättyy.

Kuvat: Patyka

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.