Yleinen

Zuiin huulipunabaari tulee taas!

18.03.2014, Katja Kokko

Siskot, ettehän suinkaan lannistuneet viikonlopun lumipyrystä ja räntäsateesta? Pieni takaisku keskelle alkavaa kevättä saa vain odottamaan auringonsäteitä entistä enemmän – me ainakin olemme jo täysin valmiit vastaanottamaan kevään! Päätimmekin pystyttää manifestointitalkoot kevään tulon puolesta huulien kukkaisalla väriterapialla!

Pitkäaikaisemmat asiakkaamme tuntevatkin jo huippusuositun konseptimme nimeltä Zuiin huulipunabaari. Idea syntyi jotenkin puolivahingossa ajatuksena inspiroida ja kannustaa naisia rohkeammin huulipunien käyttöön. Emme aluksi odottaneet konseptista erityistä hittiä; kiva jos se inspiroi muutamia asiakkaita. Yksinkertainen idea osoittautui kuitenkin hitiksi heti syntyessään ja olemmekin pystyttäneet huulipunabaarin putiikkiimme aina säännöllisen epäsäännöllisesti. Tuumimme, että nyt meillä on kaksi hyvää baarin aukaisemiselle. Ensinnäkin, Zuii on juuri lanseerannut markkinoille ensimmäiset huultenrajauskynänsä ja Joliella on kunnia olla kynien ensimmäinen jälleenmyyjä. Toiseksi, äkkilähtö kevääseen on nyt paikallaan, sillä ehdimme jo nostaa talvikengät varastoon ja kiillottaa kevätkengät tanssikuntoon.

Huulipunabaari toimii Jolie shopissa Uudenmaankadulla tästä päivästä lähtien perjantaihin saakka klo 11-19 ja konsepti kuuluu kaikessa yksinkertaisuudessaan näin: tarjoamme huulipunabaarin aikana Zuiin huulipunista sekä huultenrajauskynänistä -10 % alennuksen ja lisäksi loihdimme sinulle kauniin ja freesin huulimeikin. Verkkokauppa-asiakkaillemme tarjoamme myös alennuksen, mutta huulimeikkiä emme voi toteuttaa virtuaalisesti.

Nähdään baaritiskillä!

Terveisin

huulipunamestarit Emmi & Katja

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tanja
Tanja
9 years sitten

Ah, ihania pusuhuulia! <3

Katja Kokko
Katja Kokko
9 years sitten

Näitä oli hauska tehdä 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.