Yellowmood

Vanda

17.03.2014, Hannamari Rahkonen

orkidea_interiordesign_decoration_yellowmood_hannamarirahkonen_diy_flowers 3 orkidea_interiordesign_decoration_yellowmood_hannamarirahkonen_diy_flowers 1 orkidea_interiordesign_decoration_yellowmood_hannamarirahkonen_diy_flowers 2 orkidea_interiordesign_decoration_yellowmood_hannamarirahkonen_diy_flowers 5 orkidea_interiordesign_decoration_yellowmood_hannamarirahkonen_diy_flowers 6 orkidea_interiordesign_decoration_yellowmood_hannamarirahkonen_diy_flowers 7 orkidea_interiordesign_decoration_yellowmood_hannamarirahkonen_diy_flowers 8

Tunnen itseni maailman onnekkaimmaksi naiseksi oman mieheni rinnalla, jonka kanssa olemme viettäneet yhdessä jo seitsemän vuotta. Nuo vuodet tuntuvat edelleen kahdelta tai kolmelta, mutta kun rupeaa miettimään niin kyllähän tässä on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Hääpäivä on yksi elämäni merkityksellisimpiä päiviä, en olisi voinut valita paremmin.

Olin aika sanaton viime viikolla, kun minua lahjottiin kuvissa esiintyvällä valtavalla Vanda-orkidealla. Tämä persoonallinen kukka ei tarvitse multaa, vaan se nappaa tarvitsemansa ravinteet ilmasta. Mieheni oli tehnyt tämän upean kukan ympärille itse tuollaisen symmetrisen metallikehikon, joka on omasta mielestäni todella kaunis! Erityisen lahjasta tekee tietysti se, että sen on taiteillut oma rakas.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hosuli
Hosuli
10 years sitten

Kaunis orkidea! (Orkidea on muuten tosi kiinnostava kasvi, vähän sellainen globalisaation symboli. Suosittelen Elina Grundströmin viime vuonna ilmestynyttä Musta orkidea -kirjaa.) Kaunis on myös tuo riipputuoli ja sen alla oleva matto, oi oi.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Oi kiitos! Orkideat ovat tosi ihania, täyttäisin koko kodin niillä, jos olisi mahdollista.. Matto on muuten ystäväni virkkaama, kerron hänelle terveiset! 🙂

Sarita
Sarita
10 years sitten

Silkkaa rakkautta! <3

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Sanos muuta Sarita 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.