Yleinen

Lumoavaa säihkettä kevääseen – Mia Höytö Cosmeticsin uudet tuotteet ovat vihdoin saapuneet!

17.03.2014, Katja Kokko

Saisiko olla pisara lumoavaa säihkettä alkukevääseen?

Suomalaisen Mia Höytö Cosmeticsin pitkään odotetut uutuustuotteet ihastuttavan ihonhoitosarjan täydennykseksi ovat vihdoin saapuneet! Ja oi, voimme iloksenne kertoa, että koko Uudenmaankadun tiimimme on täysin haltioissaan!

Emme voi kuin onnitella Miaa huippulaadukkaista tuotteista, joissa on kohdallaan paitsi teknisesti erittäin laadukkaat koostumukset, myös super tehokkaat raaka-aineet, joiden määrässä ei ole turhaan pihtailtu. Sanoisin, että Suomen olisi nyt korkea aika ottaa mallia naapurimaastaan ja ryhtyä buustaamaan näitä tuotteita kunnolla sekä kotimaan markkinoilla että kansainvälisesti!

Sarjan uudet tulokkaat ovat nimeltään Säihke ja Lumous. Kuulostaa lupaavalta, vai mitä?

miahoyto

Säihke on kasvovesi, joka on koostumukseltaan misellivesimäinen, eli muodostaa levitettäessä hentoa vaahtoa. Kasvovesi koostuu suomalaisesta koivunmahlasta, appelsiininkukkavedestä, ruusuvedestä ja ruiskaunokinkukkavedestä. Se sisältää lisäksi ihoon kosteutta sitovaa ja juonteita tasottavaa hyaluronihappoa, erittäin hyvin imeytyvää beetaglukaania, joka rauhoittaa punoituksia ja ärsytyksiä sekä uudistaa ja korjaa ihoa sekä tyrnimehua ja aloe veraa, jotka kosteuttavat, uudistavat ja vahvistavat ihoa. Kasvoveden voi levittää iholle pumpulilla tai käsin taputtelemalla ja se on kevyen vaahdon ansiosta erittäin riittoisaa. Säihke sopii kaikille ihotyypeille, mutta siitä hyötyvät erityisesti kuiva, pintakuiva, herkkä ja ohut iho.

IMG_4741

Lumous on puolestaan seerumi, joka hemmottelee ihoa kosteuttamalla, pehmittämällä ja napakoittamalla ihoa. Seerumissa on runsaasti koivunmahlaa sekä tehokasta beetaglukaania, joka uudistaa ihoa. Arganiaöljyn rasvahapot korjaavat ja pehmittävät ihoa. Jalokastanjauute, viikunauute ja tyrnimehu ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka korjaavat vapaiden radikalien vaurioita iholta. Seerumi on koostumukseltaan ohutta ja nestemäistä ja hierottaessa iholle sen muodostama hento vaahto aktivoi vaikuttavat aineet tehokkaammin. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle, kuivalle ja pintakuivalle iholle.

Me olemme uutuuksien lumoissa ja uskomme, että teille käy samalla tavalla!

IMG_4731

Ylin kuva Mia Höytö Cosmetics, loput Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
iida
iida
10 years sitten

Voi ihanuus! Tätä on odotettu. Ensin kokeilin Ihanaa ja pian sen jälkeen hyllystäni löytyivät myös Unelma ja Silkki. Olen ihastunut, ja kunhan putsari ja kasvovesipulloni taas tyhjenevät niin ei ole vaikea arvata mitkä tuotteet pääsevät kokeiluun 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.