Yleinen

Zuii –uutuudet -15% – Zuii Organic Volume Mascara & Zuii Colour Corrective Primer

07.03.2015, Hannamari Rahkonen

Naistenpäivän ja alkavan kevään kunniaksi vietämme Joliessa australialaisen kukkaismeikkisarja Zuiin värikästä teemaviikonloppua. Tiistaihin 10.3. saakka saat alennuksen -15% Jolie shopissa ja webshopissa koko Zuiin valikoimasta, myös sarjan upeista uutuuksista.

zuiiprimer_jolie_luonnonkosmetiikka1

Viimeisimmän luonnonkosmetiikan (ripsiväri)tapauksen tunnettekin! Zuiin uusi Organic Volume Mascara haastaa varteenotettavasti maailmanmaineeseen lennähtäneen Kjaer Weisin, ja tuo lisää tervetulleita vaihtoehtoja luonnonkosmetiikan ripsivärien valikoimaan.

zuiiprimer_jolie_luonnonkosmetiikka2
Kjaerin ripsivärissä on pieni ja tarkkaan työstämiseen sekä viimeistelyyn sopiva harja, kun puolestaan Zuiin uutuus on mainio ehdokas ison harjan ystäville, jolla saa ripsiin helposti ja hienosti runsautta. Hieman raskaampiin räpsyripsiin mieltyneelle tuote onkin varsinainen luonnonkosmetiikan uusi salainen ase. Zuiin ripsari sopii erinomaisesti tuuheutta ja pysyvyyttä toivovalle käyttäjälle, ja sen rikas koostumus ravitsee ripsiä tehokkaasti. Väri on klassinen musta ja pakkaus tuttuun tapaan tyylikkään kasari.

Ammattilaisten meikkipusseihin kuuluvat vakiovarusteina meikkiä pohjustavat voiteet eli primerit, joita Zuii tarjoaa uutuuksina valikoimassaan kolmeen erilaiseen tarpeeseen. Kaikki primerit tasoittavat ihon kirjavuutta ja värivirheitä, ja hoitavat koostumukset sisältävät esimerkiksi manteliöljyä ja Zuiin kuuluisia kukkaisuutteita. Voiteilla on suositeltavaa pohjustaa huolellinen ja vaativa juhlameikki, mutta ne sopivat yhtä hyvin arkeen pelkän meikkipuuterin pariksi kevyttä fiksausta kaipaaville.

zuiiprimer_jolie_luonnonkosmetiikka3
Jolien suosikiksi kolmesta pohjustusvoiteesta on kivunnut Zuii Organic Colour Corrective Mint, joka neutraloi ihon punakkuutta. Tuote tasoittaa hyvin suomalaista punaisuuteen taipuvaista ihoa sekä helpottaa reagoivan tai sääolosuhteissa kärsineen ihon laikkuja ja läikkiä. Tuote sopii loistavasti huomaamattomaksi helpotukseksi myös miehille. Primeria voidaan käyttää ohut kerros koko kasvoille ja kaulalle tai tarpeen mukaan paikallisesti vain tasoitusta vaativiin kohtiin.

Pohjustusvoiteista sävy Apricot puolestaan heleyttää harmaata ja elotonta ihoa ja sopii lisäksi neutraloimaan silmänalusten sinisyyttä tai ihon näkyviä verisuonia. Sävyllä Mauve on mahdollista tasapainottaa keltaisuutta sekä virkistää ja kirkastaa sameaa ihoa.

Nämä kiinnostavat Zuii –uutuudet saat vanhojen suosikkien siivellä kampanjaviikonloppuna edullisesti
-15% hintaan. Odotamme innolla kokemuksianne erityisesti ripsivärimarkkinoiden uusimmasta kilpakosijasta!

-15 % Jolie webshopissa koodilla “zuii15” tiistaihin 10.3. puoleen yöhön saakka.

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.