Yellowmood

Epätoivoisen kynsinauhanaisen suositus

06.03.2015, Hannamari Rahkonen

Olen aivan onneton mitä tulee kynsinauhojen hoitamiseen. Se on vähän jännä asia, että perusihonhoitorutiineja en skippaisi mistään hinnasta ja muistan pitää huolen vaikkapa säännöllisestä kasvojen kuorimisesta, mutta mitä tulee käsienhoitoon, olen ihan käsi.

nealsyardremedies_hannamarirahkonen_yellowmood_jolie2

Lapsesta saakka kynsinauhani ovat raksahdelleet auki syksyisin kylmien ilmojen saapuessa ja olleet samassa tilassa aina kesän alkuun saakka, jolloin ilmat ovat lämmenneet ja lakanneet ärsyttämästä kynsinauhojani.

Jokaisena talvena puuvillahanskat ja kaiken maailman paksut voiteet ovat tulleet tutuiksi, sillä tulehtuneiden kynsinauhojen aiheuttamaa kipua ei kestä kukaan.

nealsyardremedies_hannamarirahkonen_yellowmood_jolie

Pieni ystävän vinkki teille muillekin samaisesta probleemasta kärsiville: Neal’s Yard Remediesin melissavoide on jokaisen epätoivoisen kynsinauhanaisen pelastus. Pieni putkilo kulkee kätevästi mukana laukussa ja omaa kevyen sekä superkosteuttavan koostumuksen. Kyllä nyt kelpaa vaikka lakata kynnet.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenni
Jenni
8 years sitten

Moi! Tilanteeni ei ole ihan niin paha, tai sitten olisi jos meillä olisi kunnon talvi. Mutta minäkin unohdan käteni aivan kokonaan. Muistan käyttää käsivoidetta vain kun olen matkalla töihin ja bussissa körröttelen. Muutoin en edes muista ellei kynsinauhat ole auki ja kipeät. Tyttären kädet tarkistan joka ilta, hänellä ne kuivuvat niin helposti. Tätä minun täytyy ehdottomasti kokeilla, jospa saisi nopeammin kuivat kynsinauhat elpymään. 🙂

Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Toinen puuvillahanskanainen ilmoittautuu!! Ja tälläkin hetkellä kynsinauhat todella kipeät ja kädet kamalan näköiset. Koiraihmisenä perustelen käsien rasvaamatta jättämistä sillä, että koirat a) joko nuolevat käsirasvat suihinsa tai b) karttavat silittävää kättä. Olen kyllä laittanut yöksi ihanaa Absolution käsivoidetta, jossa on yrttinen tuoksu, kutta joka imeytyy nopeasti (kuten sarjan muutkin tuotteet), niin illalla ei koiriakaan haittaa kun ovat tulleet tuoksun kanssa jo sinuiksi ja voide imeytyy nopeasti. Mutta ne kynsinauhat… Vaikka olen kuinka opetellut edes iltaisin laittamaan näsivoidetta niin kynsinauhat ja sormenpäät olen jättänyt ehkä tarkoituksellakin rasvaamatta ja syynä siihen on iPad ja kaikenlaiset kosketusnäytöt. Olen omistanut parikin kosketusnäyttökynää, mutta ovat… Lue lisää..

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Kiva kuulla, etten ole huolimaton! Itse muistan kyllä käsivoiteen joka päivä, mutta nämä kynsinauhat ovat vähän eri juttu. Toivottavasti saat avun tästä tuotevinkistä 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Mulla olisi sulle yksi vinkki takataskussa tuohon käsien ja jalkojen hikoiluun. Kokeilepa tulevana kesänä A. Vogelin salviatippoja. Salvian luontaisiin ominaisuuksiin kuuluu liikahikoilun hillitseminen ja tiedän monia, jotka ovat saaneet tästä tuotteesta avun hikoiluun 🙂 Tippojen tehon huomaa yleensä 2-4 viikon kuluessa.

Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

KIITOS! Kokeilen kaikki vinkit. Ja kuten kirjoitinkin, niin ilmavat kengät, jotka eivät hankaa ja joissa ei näy kosteus (esim musta väri) ovat mukavimmat koska vaikka jalka olisi kostea niin ilma pääsee vaihtumaan. Kyllähän mullajalat hikoileekin, mutta kesällä on kunmallista kun ne eivät siis suihkun jälkeen edes kuivu ja mm laastaria on vaikea saada pysymään vaikka olisi kuinka pitävästä laastarista kyse. Eli ei ole edes hikeä vaan sellaista kosteutta joka sitten muuttuu toki hikoiluksi jos ovat umpinaisissa kengissä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.