Yleinen

Vuoden 2015 meikkitrendit Kjaer Weisilla toteutettuna

15.01.2015, Hannamari Rahkonen

Vuoden 2015 meikkitrendit ovat olleet nähtävissä jo catwalkeilla – tänä vuonna luotetaan selkeisiin linjoihin ja kallistutaan hyvin luonnolliseen sekä minimalistiseen suuntaan.

Kjaer Weis -teemaviikkomme kunniaksi listasimme vuoden viisi kiinnostavinta meikkitrendiä, joissa kerromme myös Jolien Toimituksen suosittelemat luonnonkosmetiikkatuotteet ajankohtaisen lookin aikaansaamiseksi. Olkaa hyvät!

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie4

1. Kuultava meikkipohja. Ihon hehkua ei puuteroida tänä(kään) vuonna piiloon, vaan meikkipohja pidetään mahdollisimman kuultavana, luonnollisena ja jopa kostean kiiltävänä.

Jolien toimitus suosittelee: Levitä kasvoillesi meikkivoidesiveltimen avulla Kjaer Weis -meikkipohja. Korosta kasvojasi Kjaer Weis Highlighterilla lisäten tuotetta poskiluun korkeimmalle kohdalle, kulmakarvojen tyveen, silmien sisänurkkiin, nenänvarteen ja suoraan huulien yläpuolelle. Superkuultavan lopputuloksen aikaansaamiseksi voit suihkauttaa vielä kasvovettä (15 cm etäisyydeltä) valmiin meikkipohjan päälle.

2. Luonnolliset kulmakarvat. Kulmakarvojen suhteen ei tarvitse nipottaa ja muutama nyppimiskertakin saa jäädä luvan kanssa välistä. Kulmakynän saa skipata tahtoessaan ja värin sijaan karvoille näytetään vain harjaa.

Jolien toimitus suosittelee: Et tarvitse erillistä kulmageeliä, kun harjaat kulmasi kuosiin samalla, kun levität seerumin tai pohjustusvoiteen meikin alle.

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie1

3. Graafiset rajaukset ja maanläheiset sumusilmät. Trendikkäin rajaus syntyy tänä vuonna piirtämällä alaripsien tyveen puolikas rajaus mustalla kajaalilla tai runsaspigmenttisellä luomivärillä. Ylärajauksissa suositaan siipimallisia, paksuja linjoja, jotka eivät taatusti jää huomaamatta. Silmämeikeissä keskitytään utuiseen lookiin, jossa levitysjälki saa näyttää leveältä ja olla aavistuksen huolittelematonta.

Jolien toimitus suosittelee: Korosta rajauksilla silmien alaosaa ja ripsien tyveä. Meikkaa luomet Kjaer Weis Charmed -sävyllä ja tee ronski puolikas tai kokonainen rajaus alaripsien tyveen Kjaer Weisin Onyx tai Divine -luomivärisävyllä.

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie2

4. Huulilla saa näkyä kaikki punaisen eri sävyt. Huulimeikki saa toimia kasvojen huomiopisteenä samalla kun muu meikki loistaa hillittyä ja pelkistettyä eleganssiaan. Voit räväyttää kirkkailla mattapunilla tai luottaa kuultavampiin vaihtoehtoihin riippuen siitä mihin olet tottunut.

Jolien toimitus suosittelee: Mikäli punainen huulipuna on vielä vieras tuttavuus, kokeile Kjaer Weisin Lover´s Choise -huulisävytettä, jota voi levittää huulille kevyen ja kuultavan kerroksen. Huulisävytettä voi kerrostaa halutessaan intensiivisemmäksi siveltimen avulla. Kevättä ja kesää kohden mennessä neonsävyt Romance ja Sweetness sopivat täydellisesti päivettyneen ihon kaveriksi.

 

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie3

5. Ripsiväri ei ole must. Yläripset saavat ylleen joko hyvin kevyen ripsivärikerroksen tai ovat kokonaan ilman. Silmämeikissä keskitytään enemmänkin alaripsiin, joihin levitetään ripsiväriä jopa kaksin- tai kolminkertainen kerros yläripsiin verrattuna.

Jolien toimitus suosittelee: Taivuta yläripsesi ja levitä niille yksi kevyt kerros Kjaer Weis -ripsiväriä. Sipaise alaripsiin kevyt kerros irtopuuteria luomivärisiveltimellä ja levitä alaripsiin kaksi kerrosta ripsiväriä. Anna alaripsien kuivua hetki ennen kuin lisäät toisen kerroksen saadaksesi mahdollisimman intensiivisen ja erotellun lopputuloksen.

Näiden meikkitrendien mukainen Kjaer Weis -meikkilook on nähtävissä huomenna Yellow mood -blogissa.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.