Yleinen

Upeat naiset, upeat meikit – Kaikki mitä rakastin -blogin Eeva Kolu

24.04.2014, Katja Kokko

_04A8802

Jolien meikkitaiteilijaviikko saa loppuhuipennuksensa kolmen ihanan ja upean naisen myötä, jotka olemme halunneet kutsua meikkituoliimme.

Ajatuksena oli toteuttaa toki mallinsa näköiset meikit, mutta myös käyttää meikkeihin must have -tuotteita, jotka esittelimme teille eilen. Kyseiset tuotteet muuntautuvat monenlaiseen lookiin ja värit sopivat kenelle tahansa. Helpoilla sävyillä on turvallista aloittaa tummemmankin meikin harjoittelu ja taitojen karttuessa voi lähteä rohkeammin kokeilemaan erilaisia väriyhdistelmiä, mikäli väripaletti kaipaa vaihtelua.

_04A8795 _MG_8191

Meikkituoliimme kutsumamme naiset ovat myös meidän itsemme fanittamia, seuraamia ja inspiroivia naisia. Heistä ensimmäinen on Kaikki mitä rakastin -blogin Eeva Kolu.

Joliessa rakastetaan Eevan tyyliä kirjoittaa hauskasti, syvästi, ilahduttavasti ja kekseliäästi aiheesta kuin aiheesta. Eeva on yhtä aikaa upea ja voimakas nainen, jonka asenne elämää kohtaan huokuu rentoutta ja lempeyttä, mutta myös inhimillistä herkkyyttä. Eevan persoonallisen kauniita kasvoja oli ilo meikata. Loihdin hänelle hyvin samantapaisen meikin, jossa viihdyn itsekin arkisin.

Upeat naiset on ikuistanut itsekin syötävän upea ja lahjakas valokuvaaja Dorit Salutskij.

_04A8789 _04A8821 _MG_8077 _MG_8084

Eevan meikkiin käytetyt tuotteet:

Zuiin luomivärit Chestnut ja Fudge

Zuiin musta rajauskynä

Zuiin kulmäkynä Taupe

Zuiin poskipunat Mango ja Peach

Zuiin huulipuna Pink Flesh

Iroisien BB-voide sekoitettuna Couleur Caramelin 09 peitevoiteen kanssa keltaisemman ja tummemman sävyn aikaansaamiseksi.

Couleur Caramelin peitevoide 12

Couleur Caramelin Silkkipuuteri

_04A9175

Eevan meikkiresepti kuuluu näin:

1. Pohjusta luomet Couleur Caramelin peitevoiteella ja peitä samalla sävyllä tummat silmänaluset. Kiinnitä pohjustus silkkipuuterilla.

2. Levitä Chestnutia koko yläluomen liikkuvalle osalle ja varjosta sen jälkeen luomivako ulkonurkasta sisänurkkaa kohden Fudgella. Häivytä kevyesti ylöspäin, niin että väri nousee aavistuksen luomivaon yläpuolelle. Levitä Fudgea myös alaripsen tyveen yhdistäen väri ulkonurkasta yläpuoleen. Alaluomen varjostus saa leventyä ulkonurkkaa kohden.

3. Rajaa yläripsen tyvi mustalla kynällä ulkonurkasta silmän puoleen väliin saakka ja pehmennä ja häivytä rajaus sitten viistopäisellä luomivärisiveltimellä sisänurkkaa kohden. Ulkonurkasta rajausta saa häivyttää hieman yläviistoon. Tummenna alaripsen tyveä ulkonurkasta yläluomen rajauksen häivyttämisestä siveltimeen jääneillä “jämäväreillä”.

4. Taivuta ripset ja levitä maskara.

5. Levitä meikkipohja kasvoille sormin tai meikkivoidesiveltimellä ja peitä mahdolliset näpyt ja muut pienet ihovirheet. Kiinnitä meikkipohja sipaisemalla Silkkipuuteria kevyesti koko kasvoille.

6. Harjaa kulmakarvat kierreharjasiveltimellä ja huolittele ja korjaa kulmakarvojen muoto kulmäkynällä. Harjaa liika väri pois kierreharjalla. Huomatkaa muuten Eevan täy-del-lisen malliset kulmakarvat!

7. Hymyile peilille saadaksesi poskipäät esille ja levitä Mangoa poskipäille. Sipaise Peachia vielä Mangon päälle saadaksesi lisää sävyä ja hehkua kasvoille.

8. Lopuksi huulipuna!

_04A9059 _MG_8170 _04A8808 _04A9057 _04A8863

Kuvat Dorit Salutskij

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hosuli
Hosuli
9 years sitten

Upea tyyppi, upea meikki.

Katja Kokko
Katja Kokko
9 years sitten

Kyllä, Eeva on upea ja näyttää upealta meikissä ja ilman!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.