Yleinen

Upeat naiset, upeat meikit – bloggaaja Stella Harasek

25.04.2014, Katja Kokko

_MG_8591 _04A0010

Stella Harasek on bloggaaja ja nainen, jonka tyyliä, mäyräkoiria ja merkintöjä elämästä allekirjoittanut on seurannut yhtä usein kuin blogipäivityksiä on ilmestynyt jo vuodesta 2008 lähtien. Stellan blogi oli minulle henkireikä entisessä päivätyössä ollessani ja monet kerrat aamukahvit ovat menneet väärään kurkkuun naisen jutuille hekottaessa. Stellan tapa kirjoittaa kun kolahtaa meikäläiselle kuin metrin mittainen halko.

Oli siis sanomattakin selvää, että Stella olisi yksi niistä upeista naisista, jonka kutsuisimme meikkituoliimme.

Stellan tyylin olen oppinut tuntemaan jo pelkästään blogia seuraamalla, niinpä loihdimme hänelle simppelit ja ei-kovin-tummat sumusilmät ilman sen kummempia kikkailuja tai mielikuvituksellisia väriyhdistelmiä. Jatkamme siis edelleen samoilla luomiväreillä kuin Eevan kanssa, ajatuksena nimenomaan toteuttaa samoilla tuotteilla erilaisia meikkejä. Huulipunan väristä olisin tosin Stellan kanssa eri mieltä: huulirasva ja nudet huulet toimivat helppoutta rakastavalla ihmisellä ja näyttävät toki hyvältä varsinkin tässä meikissä. Mutta, aion vielä jonain päivänä ylipuhua naisen kokeilemaan pariisinpunaista huulipunaa. Olen vakuuttunut, että se pukisi tämän kaunokaisen tyyliä, huoletonta surffitukkaa ja kaunista hymyä täydellisesti.

Meikkisession ikuisti ihana Dorit Salutskij.

_MG_8592

Stellan meikkiin käytetyt tuotteet:

Zuiin luomivärit Chestnut ja Fudge

Zuiin musta rajauskynä

Kulmakarvoihin Couleur Caramelin luomiväri 081

Zuiin poskipunat Mango ja Peach

Couleur Caramelin Silkkipuuteri

Zuiin huulipuna Sheer Peach

Absolutionin La Crème du Teint

Couleur Caramelin peitevoide 08

_04A0025 _04A0049 _04A0101

Stellan meikkiresepti kuuluu näin:

1. Pohjusta yläluomet ja peitä tummat silmänaluset Couleur Caramelin peitevoiteella ja kiinnitä pohjustus kevyesti Silkkipuuterilla.

2. Väritä puolet yläluomesta mustalla kynällä alaripsien tyvestä lähtien. Tässä kohtaa meikki näyttää viisivuotiaan pikkutytön tekemältä. Häivytä ja tasoita väriä ylöspäin kohti luomivakoa luomivärisiveltimellä.

3. Painele kynän päälle koko yläluomelle reilu kerros Fudgea ja häivytä aavistus yli luomivaon. Tee vielä Chestnutilla häivytys koko varjostuksen yläreunaan ja lisää sitä myös silmän sisänurkkaan.

4. Tee alaripsen tyveen ulkonurkasta lähtien mustalla kynällä lyhyt rajaus ja pehmennä ja häivytä rajaus Fudgella käyttäen viistopäitä luomivärisivellintä, yhdistä varjostus ulkonurkasta yläpuoleen. Rajaa myös alaluomen sisäpinta eli tee sisäkajalit. Ota tämän jälkeen suoraan kynästä väriä viistopäiseen siveltimeen ja väritä alaripsien välit ja levennä sisäkajalia alaspäin, tällöin saat silmät suuremmaksi eikä sisäkajal jää irrallisen näköiseksi.

5. Taivuta ripset ja levitä maskara.

6. Levitä kasvoille meikkipohja ja peitä mahdolliset pienet ihovirheet. Kiinnitä pohja sipaisemalla kasvoille kevyesti Silkkipuuteria.

7. Huolittele kulmakarvat kulmakynällä tai luomivärillä ja harjaa liiat värit pois kierreharjasiveltimellä.

8. Hymyile peilille saadaksesi poskipäät esille ja sipaise poskipäille ensin Mangoa ja sitten tujaus Peachia päälle. Häivytä poskipuna kohti korvan yläreunaa.

9. Lopuksi huulipuna!

Henkilökohtainen meikkiopastus Jolie shopissa sisältää meikkauksen ja yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Reilun tunnin mittainen opastus maksaa 90 euroa ja sisältää vapaastivalitsemiasi meikki- ja ihonhoitotuotteita 90 euron arvosta. Ajanvaraukset numerosta 040 562 4843.

_04A0116 _MG_8620 _MG_8632 _04A0093

Kuvat Dorit Salutskij

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
10 years sitten

Aivan ihana! Kuten koko meikkivinkkipostaussarja. Ja koko blogi on ihan mahtava muutenkin. Olen sen verran tuore kävijä, että olen ahminut kaikki jutut ja tästä blogista kuten Jolie sivuston muistakin blogeista tulee todella onnellinen ja hyvä fiilis. Olen törsännyt nyt parin viikon säteellä kaikkeen tähän ihanaan ja laadukkaaseen kosmetiikkaan ja koska tunnustaudun kauneudenhoitofriikiksi, niin nämä ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen! Suunnitteilla on tulla span puolelle kasvohoitoon ja jos vaikka joulupukilta toivoisi vartalohoitoa ja myös meikkausopastus olisi kiva. Mutta nyt pitää tovin ajan pitää kukkaron nyörejä vähän tiukemmalla ja budjetoida hoitoja muutaman kuukauden päähän. Olisiko mahdotonta toivoa joskus sellaista kilpailua, jossa voisi… Lue lisää..

Rachel
Rachel
10 years sitten

Jos olisit sitä Pariisin punaista huulipunaa käyttänyt, niin mikä se olisi ollut?:) Nämä postaukset on ihan loistavia. Huulipunista voisi tarkempaa esittelyä kirjoittaa myös joskus.

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Classic Red sopisi Stellalle! Kuten myös Coral Red, jos haluaa vivahteen oranssia!

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Ihana kuulla, että olet tykännyt ja saanut inspiraatiota sekä pitänyt tuotteista! Jos kerralla pistää kaiken uusiksi niin se toki tekee lovea kukkaroon, mutta onneksi tuotteet kestävät kauan, varsinkin meikkituotteet kuluvat hitaasti. Spata en voi kuin lämpimästi suositella, itse aion seuraavaksi Sacred Stone-hoitoon, en ole nimittäin vielä koskaan kokeillut kuumakivihierontaa. Juu-u, meilläpä on kerran ollutkin tuommoinen meikkikurssikisa – kannattaa seurata meitä FB:ssa, Instagramissa, uutiskirjeen kautta sekä lukea Toimituksen blogia, sillä kisoja tulee säännöllisesti ja Instagram on kanava, jossa olemme nyt aktivoituneet nyt enemmän ja vappuna saattaa olla tiedossa siellä jotain kivaa…

Mari Vee
Mari Vee
10 years sitten

Ostin juuri heti pääsiäisen jälkeen tuon classic red sävyn ja se on juuri täydellinen peruspunainen. Sitten innostuin ostamaan heti perään persikkaisen huulipunan, joka on myös ihana! Minulle nuo nudesävyt ovat vieraita ja halusin kokeilla sellaista joka ei näytä liian vaalealta tai teinimäiseltä ja tuo sheer peach on juuri täydellinen ja kiva uutuun sävyihin. Normaalisti olen suosinut nudehuulia halutessa kylmiä roosan sävyjä ja tämä on siis ihan uusi juttu minulle. Olen tosiaan riivannut parin viime viikon aikana Emmiä joka on ollut myymälässä kun olen käynyt ostamassa uusia tuotteita ja perustellut itselleni sitä, että alkusatsaus kannattaa tehdä. Aikaisemmin käyttämäni hoitolasarja on tosin… Lue lisää..

Rachel
Rachel
10 years sitten

Kiitos vastauksista molemmille. Peruspuna hakusessa ja taitaa classic red mennä ostoslistalle.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.