Yleinen

Toivetuote – Jolie box miehille myynnissä nyt

27.09.2018, Jolie

Hyvät naiset ja herrat: Tähän on tultu, että yksi ylivoimaisista toivetuotteistamme on jo pitkään ollut luonnonkosmetiikan kertaluontoinen yllätysboxi miehille! Miehet ovat luonnonkosmetiikan ilahduttavan vauhdikkaasti kasvava käyttäjäkunta. Lisääntyvässä määrin meillä vierailee miesasiakkaita, jotka eivät halua enää tuoksuilta, kosteusvoiteilta, parranajotuotteilta, suihkusaippuoilta ja dödöiltä muoveja, hormoneja häiritseviä xenoestrogeenejä tai haitallista kemikaalikuormaa. Osa Jolien miesasiakkaista on löytänyt luonnonkosmetiikan aktiivisten naisasiakkaidemme kautta. Miehet saapuvat ostoksille usein puolisoiltaan, sisariltaan tai ystäviltään saamiensa ostoslistojen kanssa.

Terveys, ekologisuus ja hyvinvointi ovat erinomaisia motiiveja luonnonkosmetiikan käyttöön, mutta modernille miehelle myös ulkonäöllä on merkitystä. Miehenkin iho näyttää hehkeämmältä ja ikääntyy tyylillä, kun sitä kosteuttaa ja hoitaa oikealla tavalla. Laatuluonnonkosmetiikan tehokkaat vaikuttavat aineet auttavat ihoa näyttämään freesiltä, ehkäisemään ja hoitamaan ryppyjä ja silmäpusseja sekä helpottamaan punoituksia ja epäpuhtauksia.

Jolie box -tiimi on tehnyt hienon työn, ja saamme nyt vastata kysyntään upealla limited edition -boxilla huikeinta miesten luonnonkosmetiikkaa. Huipputilaisuus on tarjolla tästä hetkestä alkaen siihen saakka kuin myyntierää riittää. Boxissa on nimenomaan miehille ja miesten iholle suunniteltuja laatuyksilöitä; neljä täysikokoista tuotetta sekä matkakokoisia tuotteita ja sampleja.

Jos ehdit tilaamaan miesten Jolie boxin, se lähetetään valitsemaasi noutopisteeseen ilman erillisiä toimituskuluja viimeistään marraskuun alkupuolella. Miesten box sopii täydellisesti myös lahjaksi, ja se ehtii perille ennen lähestyvää isänpäivää. Miesten Jolie boxin myyntihinta on 49 euroa, mutta sen arvo on yli 140 euroa. Tilaamaan pääset tästä.

Jolie box for men on yhden kuukauden limited edition -versio kotiin saapuvasta yllätysboxista laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Jolie box for men sisältää useita täysikokoisia tuotteita sekä tuotenäytteitä. Tuotteet on valittu siten, että ne ovat rakastettuja Jolie-klassikoita tai tuoreita uutuuksia, sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Tuotteet on tarkoitettu erityisesti miesten ihonhoitoon.

Jolie box for men saattaa sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja tai lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie boxissa on mukana saatekirje, jossa kerrotaan boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista.

Jolie box for men ei vaikuta mahdollisesti meneillään olevaan kuukausittaiseen Jolie box -tilausjaksoon.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.