Yleinen

Terre d’Ocin BB-voide sopii arkeen ja juhlaan

31.10.2015, Riikka Väänänen

Terre d’Ocin kulttituote BB-voide, eli beauty balm tai blemish balm on retrohitti 50-luvulta. Se on koostumukseltaan jotain sävyttävän päivävoiteen ja meikkivoiteen välistä. Kansankielellä: maailman helpoin meikkipohja.

terredoc_hannamarirahkonen_yellowmood_luonnonkosmetiikka_seerumi_bbvoide4

Terre d’Oc on tässä kohtaa osunut tuotekehittelyssä nappiin. Emme varmaankaan koskaan olisi saaneet Jolieta sellaiseen lentoon kuin se vuonna 2012 lähti, jos meillä ei olisi ollut valikoimassamme niin täydellisiä ja positiivista hämmästystä herättäviä luonnonkosmetiikkatuotteita kuten esimerkiksi Terre d’Ocin ripsiväri ja BB-voide.

BB-voiteen koostumus on samettisen levittyvä. Voide tasoittaa ihon väriä ja epätasaisuuksia, mutta ei näytä tippaakaan meikatulta. Lopputulos on juuri se kevyellä hehkulla ja boheemilla eleganssilla viimeistelty luonnollinen look. Valoa heijastava ja ihoon sulautuva BB-voide myötäilee kauniisti ihon omaa sävyä ja antaa puolipeittävän lopputuloksen.

BBVoide03

Lyhyen oppimäärän väriopas Terre d’Ocin BB-voiteeseen kuuluu näin: tummin voide (953) on miltei kaikille suomalaisille ihoille liian tumma. Keskimmäinen sävy (952) on suomalaisessa mittapuussa myös melko tumma. Se sopii useimmalle pohjoismaalaiselle kesähipiälle, mutta ei kovinkaan monelle talvikasvolle. Vaalein sävy (951) taas on suomalaiselle perusvaalealle iholle täydellinen. Se sulautuu kauniisti ihoon kuin ihoon, olipa lähtökohtana sitten puna- tai keltapigmenttinen iho. Olemme myyneet sitä Jolien tilastoissa hulppeat määrät ja saaneet paljon palautetta sävyn erinomaisuudesta. BB-voiteen voit halutessasi kiinnittää paikalleen silkkipuuterilla tai jättää kokonaan puuteritta, jolloin näytät kylpylässä viihtyneeltä filmitähdeltä.

Kuvat Hannamari Rahkonen ja Jolien arkisto.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.