Yleinen

Tehohoitoa kasvoille Absolutionin syväpuhdistavan ja kiinteyttävän naamion voimin

30.01.2015, Hannamari Rahkonen

absolution_skincare_beautymask_jolie_hannamarirahkonen

Absolution tarjoaa talvisen sään tuomien haasteiden tueksi kaksi vaikutuksiltaan erilaista naamiota, joiden pohja on valmistettu ihoa rauhoittavan aloe vera -mehun ympärille.

Naamiot on pakattu eleettömän kauniisiin tuubeihin, joiden hygieenisten annostelumekanismien ansiosta tuotetta on paitsi helppo annostella juuri oikea määrä, myös varmistua tuotteen hyvästä säilyvyydestä.

absolution_skincare_beautymask_jolie_hannamarirahkonen4

Kuten sarjan mix & match -henkeen kuuluu, voidaan naamioiden vaikutuksia tehostaa lisäämällä niiden sekaan omavalintaisia seerumeita tai voiteita Absolutionin omista valikoimista. Oman ihon tarpeisiin räätälöity mittatilaustuote takaa paitsi kokonaisvaltaisen tehon ihonhoidon suhteen, mutta tarjoaa myös samalla mahdollisuuden toteuttaa sisäisen kosmetiikkaneromme virkaa kotiolosuhteissa – onhan jokainen meistä oman ihonsa kunnon sekä tarpeiden paras asiantuntija.

absolution_skincare_beautymask_jolie_hannamarirahkonen2

Kylmien talviviimojen kuivattamalle janoiselle iholle suosittelemme intensiivisesti kosteuttavaa Absolution Le Soin Repulpant -naamiota, joka toimii samanaikaisesti myös anti-age-vaikutteisena ja silottavana tehohoitona väsyneelle iholle. Naamion sisältämä inkivääriöljy, salviaöljy, peltokorteuute ja klorofyllipitoinen alfalfauute suojaavat yhdessä ihoa vapailta happiradikaaleilta, jotka nopeuttavat ihon vanhenemisprosessia.

Näin käytät Absolution Le Soin Repulpant -naamiota oikein: Levitä naamio puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Pyyhi naamio pois Absolution L´Eau Soir et Matin -misellivedellä kostutetulla vanulapulla vaikutuksen tehostamiseksi.

absolution_skincare_beautymask_jolie_hannamarirahkonen (1)

Normaalille, herkälle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu Absolution Le Soin Purifiant -naamio on syväpuhdistava, mutta samalla hyvin hellävarainen naamio, joka ei kuivata ihoa laisinkaan. Naamion sisältämät kasviöljyt antavat iholle kosteutusta samalla kun valkoinen savi vetää epäpuhtauksia pois ihohuokosista. Kasvonaamio sisältää lisäksi mineraalirikasta koivunmahlaa, ihoa virkistävää yerba matea sekä entsyymirikasta paju-uutetta. Naamio tuntuu iholla viileältä ja virkistävältä sen sisältämän piparmintun ansiosta.

Näin käytät Absolution Le Soin Purifiant -naamiota oikein: Levitetä puhdistetulle iholle paksu kerros naamiota ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Voit huuhdella naamion pois vedellä. Syväpuhdistukseen suosittelemme Absolution L´Eponge Konjac -sientä, joka tehostaa epäpuhtauksien poistumista. Naamiota voidaan käyttää ihon yksilöllisistä tarpeista riippuen 1-2 kertaa viikossa tai useammin.

absolution_skincare_beautymask_jolie_hannamarirahkonen3

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Ah, molemmat naamiot ovat huippuhyviä. Vaikka iholleni on viime aikoina pulpahdellut epäpuhtauksia ja oikkuilua normaalia enemmän niin vaihtelevat kelit ovat aiheuttaneet myös kuivuutta aika-ajoin. Kasvojen kiristäessä Absolution kosteuttava naamio on ollut keidas kasvojen kuivuudelle. Tuoksu on jälleen kerran sarjalle tyypillisesti taivaallinen ja iho on pehmoisempi (ja mieli tyynempi) naamion jäljiltä. Syväpuhdistava naamio onkin sitten yksi luottotuotteeni ja juurikin siitä syystä, että tuote on tehokas, mutta ei ärsytä ihoa. Välillä kun ihoni voi kenkkuilla liian kuivattavien ja kovien tuotteiden kanssa niin, että näppylät muuttuvat entistä punaisemmiksi ja iho menee melkeinpä rikki. Enää en tällaisia tuotteita käytä ja paras apu minulla on… Lue lisää..

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.