Yleinen

Absolution -seerumit: kirkastavien, tasapainoittavien, elvyttävien ja kosteuttavien tehotippojen joukkomarssi

31.01.2015, Hannamari Rahkonen

Vuoden aikana Absolution on ehtinyt saavuttaa suuren ihailijajoukon, eikä suotta. Uskomme, että yksi sarjan menestyksen salaisuus on suoraan kytköksissä tuotteiden korkeiden luomuraaka-ainepitoisuuksiin sekä monipuolisiin raaka-aineyhdistelmiin, joiden ansiosta Absolutionin tuotteiden teho on aivan omissa sfääreissään.

absolution_skincare_serum_toner_jolie_hannamarirahkonen3

Seerumit ansaitsevat ihonhoidon tehokkaimpien ravintococktailien tittelin, ovathan ne tiivistettyjä kukkaisuutteita. Ravintorikkailla seerumeilla voidaan saada ihonhoidossa hyvinkin vaikuttavia tuloksia lyhyessä ajassa, sillä luonnostaan kevyen koostumuksen ansiosta ne imeytyvät iholle hyvin, jolloin niiden sisältämät antioksidantit, vitamiinit, mineraalit sekä rasvahapot pääsevät vaikuttamaan nopeasti.

Absolutionin seerumeissa on hyödynnetty jopa kymmenien eri raaka-aineiden synerginen vaikutus, jotta niihin on saatu halutut vaikutukset, olipa kyse sitten väsyneen ihon elvyttämisestä, pintakuivan ihon kosteuttamisesta tai rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon tasapainoittamisesta. Absolutionin seerumeiden kiehtovat raaka-aineet ovat aihe, joista riittäisi kirjoitettavaa vaikka kuinka paljon, siksi tiivistimme teille parhaimmat palat tähän artikkeliin.

absolution_skincare_serum_toner_jolie_hannamarirahkonen4

Jolien kaikkien aikojen suosituin seerumi on Absolution La Solution + Controle Skin Booster, joka tarjoaa toimivia täsmäratkaisuja oikuttelevalle iholle. Seerumi on niittänyt kiitosta usealtakin saralta, tärkeimmät niistä lienevät kuitenkin hormonaalisesti temppuilevan ihon elvytys sekä epäpuhtauksien kaitseminen. Jokaisella seerumiin valikoidulla raaka-aineella on selkeä, puhdistava funktio. Seerumin pohjana on käytetty rauhoittavaa aloemehua sekä verenkiertoa elvyttävää rosmariinivettä yhdessä epäpuhtauksia kaitsevan salviaveden kanssa.

Rasvoittuva iho kerää itseensä helposti epäpuhtauksia, joten La Solution + Controle– seerumissa on luotettu mahdollisimman antiseptisiin valintoihin kuten luonnon omaan antibioottiin propolikseen, mustapäitä ja näppyjä hillitsevään crajijuaan, puhdistavaan seetriöljyyn sekä mirhaöljyyn. Ihovaurioita korjaava Tepescohuite -kuoriuute on ollut käytössä jo muinaisilla meksikolaisilla erilaisten iho- ja terveysvaivojen hoidossa.

Rasvoittuvan ihon hoitamisessa on tärkeää keskittyä säännöllisten ihonhoitorutiinien lisäksi sellaisiin tuotteisiin, jotka hillitsevät talintuotantoa ja siten tasapainoittavat ihosolujen toimintaa. La Solution + Controle -seerumissa käytetty PCA -sinkki on sinkissä esiintyvä suola sekä hiilihappo, joka tasapainoittaa liiallista talintuotantoa ja auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa.

absolution_skincare_serum_toner_jolie_hannamarirahkonen1

Me kaikkihan tiedämme, että siinä missä mieli ja kehommekin voi väsyä, myös ihomme saattaa näyttää merkkejä uupumuksesta. Absolution La Solution  + Energie Skin Booster -seerumi sopii parhaiten erittäin väsyneelle, stressaantuneelle ja samealle iholle, joka on tiukan ravintolatauksen tarpeessa. Seerumin huikea vitamiini- ja antioksidanttikattaus ovat omiaan aktivoimaan ihosolujen uudistumista, elvyttämään kasvojen verenkiertoa ja tuomaan terveen hehkun takaisin.

Kirkastavan + Energie Skin Booster -seerumin pohjana on käytetty rauhoittavaa aloemehua sekä pintaverenkiertoa stimuloivia sekä solujen uudistumista vauhdittavia verbenankukka- laventeli- ja rosmariinivesiä. Väsyneen ihon tarpeita ajatellen seerumista löytyy myös kirkastavaa ja ihosolujen uudistumisprosessia stimuloivaa alppitähteä. Seerumin sisältämä kaunonpunahattu aktivoi ihon omaa suojamekanismia ja antaa sille ikäänkuin suojakalvon ulkoa tulevia ärsykkeitä vastaan. Basilika ja oliivinlehtiuute suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta, viruksilta, bakteereilta ja infektioilta.

absolution_skincare_serum_toner_jolie_hannamarirahkonen2

Absolution Le Sérum Anti-Soif -seerumi on kuin keidas keskellä aavikkoa kosteutusta janoavalle iholle. Seerumi tuntuu kasvoilla raikastavalta henkäykseltä sen sisältämän piparminttu-uutteen ansiosta samalla kun aloemehu, saffloriöljy ja hasselpähkinäöljy antavat iholle pitkäkestoista kosteutusta sekä suojaa.

Kuiva iho ei ole immuuni tulehduksille, vaan se tarvitsee tehokkaan kosteutushoidon lisäksi suojaa epäpuhtauksilta. Le Sérum Anti-Soif -seerumin sisältämä helokkiöljy on hyvin E-vitamiinipitoinen öljy, jota käytetään hillitsemään erilaisia tulehdustiloja ja tasapainoittamaan hormonaalisten muutosten aiheuttamia iho-ongelmia. Kalottikukan ja seljanmarjan antioksidantit rauhoittavat, pehmentävät ja antavat iholle luonnollista vastustuskykyä, jotka toimivat niinikään tulehdustilojen ennaltaehkäisijöinä.

Yksi seerumin mielenkiintoisimmista raaka-aineista on magnesium, jonka funktio on rentouttaa kasvojen lihaksia ja auttaa kosteuttavia sekä antioksidanttisia ravinteita pääsemään ihon uumeniin.

absolution_skincare_serum_toner_jolie_hannamarirahkonen5

Jolie-tiimin suosima La Solution + Éclat on varsinainen arkiaamujen pikakirkastaja, jonka antioksidantit, vitamiinit ja rasvahapot herättälevät ihon oman hehkun esille aktivoimalla solujen toimintaa ja kosteuttamalla kevyesti.

La Solution + Éclat -seerumin sisältämä vadelmansiemenöljy on anti-age -vaikutteinen öljy, joka nitistää vapaiden happiradikaalien hyökkäyksen ja antaa iholle välitöntä napakkuutta. Seerumin sisältämä viikunakaktus ja sinkki uudistavat ihoa, pyökkiuute tehostaa ihosolujen uusiutumista ja porkkanaöljy antaa iholle lempeän kosteuskylvyn. La Solution + Éclat -seerumi on mitä luotettavin kumppani ihon pikakirkastamiseen ennen tärkeitä tilaisuuksia tai silloin, kun haluaa ihonsa olevan hehkeimmillään.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Nuo kaikki seerumit (sekä anti-age lisäksi) on olleet käytössä eri aikoina ja tarpeiden mukaan. Omat lempparini ovat ehdottomasti tuo puhdistava Controle seerumi, joka imeytyy iholle hyvin, tuoksuu taivaalliselle ja on tehokas rauhoittaja myös helposti ärtyilevälle näppylöille ja sellaiselle röpelönäppylälle. Tällä hetkellä kun ihoninon aika kaoottisessa kunnossa stressin, hormoninäppylöiden ja e-pillereiden joulukuisen lopettamisen vuoksi (joko kaikkien vaikutusta tai sitten vaan jonkun). Ainahan iholleni on aikaisemminkin tullut parin päivän huonompia kausia kipeine paukamineen mutta nyt on ollut pidempään vähän oikukas ja rasvoittuvaisempi näppylöiden lisäksi. Onneksi on muiden teidän sarjojen lisäksi tämä luottosarjani Absolution, josta olen saanut valtavasti apua ihoni eri tilanteisiin ja… Lue lisää..

noomi
noomi
8 years sitten

Oman ihoni näppylöihin, sterssi- sekä hormooniperäiseen, olen kokeillut monia puhdistavia seerumeita ja Juice Beautyn ja Absolutionin jälkeen kokeilin Sukin puhdistavaa seerumia ja se on ollut ehdottomasti tehokkain näistä. Suosittelen!

Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Olen kokeillut myös Sukia, mutta se ärsyttää ihoani eikä sovi minulle. Sukin kirkastava seerumi sopii minulle paremmin ja se myös rauhoittaa näppyjä (sekä jälkiä jotka niistä jää) ja sopii muös ruusufinniselle iholle. Minulle sopii noista mainitsemistasi parhaiten Absolution Controle ja Juice Beautyn puhdistava seerumi. Jotenkin ihoni vaan rauhoittu parhaiten näistä Abson tuotteista.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.