Yleinen

Syysloman tärppituotteet – Iroisie Le Sérum Précieux

10.10.2014, Nina Tawast

Seitsemän hyvää syytä käyttää juuri nyt Iroisien kuningatarseerumia:

IROISIE3

1. Seerumi auttaa ihoa selviämään vuodenajan vaihtumisesta. Sen fluidimainen koostumus on juoksevan ohut eikä laisinkaan raskas ja rasvainen. Mukana on kuitenkin ripaus öljyä, jota viilenevistä säistä ja keskuslämmityksistä pintakuivuva iho tarvitsee. Monet käyttävät seerumia öljyn aiheuttaman kevyen kiillon vuoksi öisin.

2. Halutessasi hieman hehkuvan, luonnollisen meikkilookin se sopii hyvin myös päiväseerumiksi. Kokeile käyttää vaikka poskipäillä BB-voiteen alla, puuteroi kevyesti vain nenän ja leuan seutu, laita punaista huulipunaa, ripaus poskipunaa ja jätä silmät vähälle meikille tai meikittä. Älä ihmettele, jos ystäväsi tai työkaverisi kysyvät, oletko rakastunut vai mistä on kyse.

IROISIE2

3. Tarvitset seerumia vain pienen määrän, joka imeytyy ja kosteuttaa ihanasti. Runsas määrä antioksidantteja korjaa ihoa syvältä ja antaa heleyttä, kirkastusta ja pehmeyttä syysiholle.

4. Tinkimättömissä, laadukkaissa ja merellisissä raaka-aineissa on rehellinen luksuksen ja tehon tuntu. Seerumi on täyttä tavaraa, ja valtaosa sen testaajista kehuu sitä erinomaiseksi. Eron ihon aikaisempaan kuntoon voi huomata nopeastikin.

IROISIE1

5. Iroisie on kehitetty erityisesti herkän ihon tuotesarjaksi, ja siksi seerumi on rauhoittava ja loistavasti siedetty.

6. Seerumi on ihanteellinen tasapainottamaan stressaantunutta ihoa, tai ihoa joka oireilee hormonitoiminnan epätasapainon takia. Jos kasvoissa on punaisia laikkuja tai hormoninäppyjä, monet saavat Kuningattaresta hellän avun.

7. Tuotteessa on anti-age vaikutus. Luonnonkosmetiikassa anti-age -tuotteita voivat huoletta käyttää myös nuoremmat, sillä keinotekoisesti manipuloivia ja ihon omaa toimintaa häiritseviä ainesosia ei käytetä.

IROISIE4

Teksti Molla Jelkänen
Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.