Yleinen

Syysloman tärppituotteet – Absolution L’Eau Soir et Matin

10.10.2014, Nina Tawast

Absolution on todellinen luonnonkosmetiikan edelläkävijöiden tuotemerkki, edistyksellinen, rajoja rikkova, tyylikäs ja tehokas. Kaikissa tuotteissa on hyvin korkeat luomupitoisuudet ja raaka-aineissa hyödynnetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä ja -uutteita sekä superfoodeja. Sarjan ovat ottaneet omakseen niin naiset kuin hyvinvoinnistaan ja ulkonäöstään kiinnostuneet tiedostavat miehetkin.

ABSO4

Syyslomatärpiksi Absulutionin tähdistöstä olemme nostaneet Absolution L’Eau Soir et Matin –puhdistusveden. Vedellä voi puhdistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet ilman hanavettä, käyttää kasvoveden tapaan tai ihan vain helliä ihoaan vaikka vapaapäivinä kotona. Miehille puhdistusvesi sopii niin kasvojen puhdistukseen kuin erinomaisesti parranajon jälkeen rauhoittamaan ihoa.

ABSO1

Absolution L’Eau Soir et Matin sisältää sisältää italianolkikukkaa, joka elvyttää ihon pintaverenkiertoa ja silottaa epätasaisuuksia. Potassium parantaa solujen aineenvaihduntaa ja samalla ihon sameaa väriä. Hasselpähkinäöljy pehmentää ja puhdistaa. Vesi sisältää myös limeä, hamamelista, appelsiininkukkaisvettä, ruiskaunokinkukkaisvettä, geraniumia, seetripuun ja frankincensen eteerisiä öljyjä tuoksuen ihanalta.

ABSO2

Lomakauden iloksi tarjoamme viikonlopun ajan Jolie shopissa ja webshopissa kahden vapaavalintaisen Absolution –tuotteen ostajalle Absolution L’Eponge Konjak –konjakkisienen ilmaiseksi. Sieni on valmistettu konjak-kasvin juurista. Sienen avulla ihoa voi puhdistaa mekaanisesti, mutta silti hellävaraisesti. Sitä käytettäessä ihon verenkierto stimuloituu ja solujen huokoset aktivoituvat. Sieni kuorii kevyesti, poistaa ihon pinnalle kertynyttä kuonaa ja pienentää ihohuokosia valmistellen ihoa hyvää tekeville hoitotuotteille. Sieni on 100% kierrätettävää materiaalia, kestää säännöllisessä käytössä noin kolme kuukautta ja sen voi hävittää biojätteen joukossa.

Tarjous on voimassa maanantai-iltaan 13.10. klo 24.00 saakka. Tervetuloa Absolution –ostoksille!

ABSO3

Teksti Molla Jelkänen
Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
merjak
merjak
9 years sitten

Potassium yhtä kuin kalium.

Noora
Noora
9 years sitten

Potassium tosiaan on suomeksi kalium.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.