Yleinen

Patykan 3-step -puhdistus

01.08.2014, Jutta Ruonansuu

“Ai taas se Patykan kolmivaiheinen puhdistus”, ajattelit ehkä, kun klikkasit otsikkoa.

No sehän se.

3step1

Patykan kolmivaiheiseen puhdistustrioon törmää vähän väliä ja koko ajan jossain. Paitsi että kotimaisessa blogimaailmassa sen nimeen on vannottu monia kertoja, kosmetiikkarakastumisista on raportoitu myös Lady Gagan ja Gwyneth Paltrown toimesta. Kuuluisan tuotekolmikon voi bongata jatkuvasti sieltä täältä lehtien sivuilta, toinen toisensa jälkeen.

Puhdistustrio on yksi myydyimmistä tuotteistamme. Se esitellään usein blogeissa varoituksen sanojen yhteydessä, “tästä et sitten pysty enää luopumaan” ja kieltämättä toteamme tämän joskus myymälässäkin ääneen yhdessä teidän asiakkaidemme kanssa. Triossa on kieltämättä taika, jota on vaikea unohtaa ensikokeilun jälkeen.

Puhdistusrituaali koostuu öljystä, vaahdosta ja kasvovedestä. Samettinen öljy hierotaan kuiville kasvoille ja pyöritellään lempein ottein niin kauan, että meikki on irronnut. Öljy on loistava puhdistaja, sillä se tarraa nopeasti itseensä niin vedenkestävät ripsivärit, paksunkin meikkipohjan sekä epäpuhtaudet.

Heti perään, ilman vesipesua, otetaan pumppaus puhdistusvaahtoa ja levitellään se öljyn päälle. Nämä kaksi tuotetta tuntevat toisensa ja tietävät heti mitä pitää tehdä – sekoittua keskenään kermavaahtomaiseksi silkiksi, jota on ilo pyöritellä kasvoilla. Voit tehdä kauneusrituaalin antaumuksella tai nopeasti, molemmista tavoista iho jää ihanan raikkaaksi ja syväpuhtaaksi.

3step2 kukkia2

Lopuksi kastellaan Patykan silkkinen puhdistusliina raikkaalla vedellä ja pyyhitään ylelliset vaahdot pois kasvoilta. Tiedättehän, mitä vähemmän hanavettä kasvoille, sen parempi. Liina on paitsi kätevä, myös hienostuneen pehmeä ja tuntuu kasvoilla ihanalta. (Yksi niistä arjen laadullisista yksityiskohdista, jotka ilahduttavat samalla tavalla kuin laadukas kahvi tai tuoreet leikkokukat maljakossa keittiön pöydällä.) Puhdistus viimeistellään settiin kuuluvalla kasvovedellä, joka on kasvovesistämme kosteuttavin ja hemmottelevin, samalla myös raaka-aineiltaan uudistavin, eli anti-age-vaikutteisin.

Trion käyttö on helppoa ja myös halutessasi nopeaa, sillä sen kanssa ei tarvita edes ylimääräistä silmämeikinpoistoainetta. Normaali, sekaiho ja rasvoittuva iho saavat tuotteista kirkastusta, syväpuhdistusta ja tasapainoa, myös hormonaalisten iho-oikkujen kanssa tuotteista on raportoitu ilahduttavia kokemuksia. Toisaalta, trio on yhtä lailla taivaan (sekä Pariisin) lahja kuivaihoisille kaunottarille. Kuivaihoisille on harvinaista saada puhdistaa jollakin ihanasti vaahtoavalla, joka ei kuivata tippaakaan vaan päinvastoin, hoitaa ihoa tehokkaasti. Patykalla sen sijaan nautinto on taattu. Tuotteet ovat riittoisia, omassa käytössämme öljy ja vaahto kestävät parhaimmillaan kolme kuukautta, kasvovettä sen sijaan kuluu enemmän.

Koska hehkuttava ylisanavarastomme Patykan kolmivaiheisen puhdistussetin suhteen alkaa olla jo käytetty, teot puhuvat puolestaan.

3step3

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tia
Tia
9 years sitten

Tämä on kyllä yksi parhaista. Se puhtauden tunne on sanoin kuvaamaton! En ole kyllä tästä parempaa puhdistusainetta löytänyt. Joka sentin arvoinen. 🙂

Jenni
Jenni
9 years sitten

Voin yhtyä sanoihin täysin. En ole koskaan ollut niin tyytyväinen kasvojen puhdistukseen, kuin mitä Patykan triolla saa aikaan. Itselläni on sekaiho kera oikuttelevan hormonaalinen pläjäys juuri pahimmillaan. Puhtaat, raikkaat kasvot ilman pintakireyttä tai meikin jämiä. Ja niin miellyttäviä itse puhdistusvaiheetkin.

Hanna
Hanna
9 years sitten

Ja niinhän siinä sitten kävi, pitkään mietin, että hankkiako vai eikö. Tänään vihdoin kannoin kotiini öljyn ja vaahdon ja rakastuin ensikäytöllä. Kyllä pariisilaiset tietävät, miten naisen ihoa hoidetaan ja hemmotellaan. Bisous!

Jensku
Jensku
8 years sitten

Voiko kakkosvaiheen puhdistusvaahdon huuhdella pois vedellä? Itsellä niin rasvoittuva iho että vesipesu on tarpeen.

Riikka Väänänen
Riikka Väänänen
8 years sitten

Hei Jensku! Se kannattaakin huuhdella pois vedellä. Voit vielä tehostaa puhdistusta käyttämällä apuna Patykan puhdistusliinaa. Se toimii hieman kuin mikrokuituliina siivouksessa ja imee liat itseensä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.