Yleinen

Paluu Pariisiin – Patyka -10 %

15.10.2014, Nina Tawast

Olemme hehkutelleet Jolien toimituksessa viime viikot New Yorkin upeita uutuuksia, jo Jolie shopista ja webshopista löytyviä kampaamosarja John Mastersin shampoita ja hoitoaineita sekä vielä hyllypaikkaansa odottelevia muita supertähtiä, jotka lanseeraamme ulottuvillenne heti, kun tuotteet saapuvat.

Sitä ennen palaamme kuitenkin Jolien kotiosoitteena pidettyyn Pariisiin. Tuolta valon kaupungista tulevat ekosertifioidun hoitolatasoisen luonnonkosmetiikan ylivoimaiseen parhaimmistoon kuuluvat tuotesarjat: Absolution, Iroisie ja Patyka, jotka ovat saaneet uskollisen ja laatutietoisen kuluttajakunnan sekä paljon mediahuomiota myös Suomessa.

Pariisi6 Pariisi3

Tällä viikolla Jolien Toimituksen blogissa sekä Hannamarin Yellow mood –blogissa esiintyvät jälleen luonnonkosmetiikan Rolls-Roycen Patykan tähtituotteet. Patyka on pariisilainen luksusmerkki, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita, sosiaalisesti vastuullisia ja ympäristöystävällisiä.

Patyka-teemaviikolla 15.-20.10.2014 tarjoamme sekä uusille tutustujille että tuotteisiin jo ihastuneille alennuksen -10% Jolie shopissa ja webshopissa. Voit käyttää koodia esimerkiksi kuuluisan ja lyömättömän puhdistustrion hankkimiseen, jonka ostajille laitamme mukaan räätälöimämme käyttöohjeen, joka helpottaa ottamaan maailman parhaasta kasvojen kotipuhdistuksesta kaiken hyödyn irti.

Tarjous koskee Patykan koko valikoimaa ja on voimassa Jolien shopissa ja webshopissa maanantaihin 20.10. klo 24.00 saakka. Saat alennuksen koodilla Patyka.

Patyka1 Pariisi5 Pariisi4

Teksti Molla Jelkänen
Kuvat Jolie, Jutta Ruonansuu ja Timo Utterström

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.