Yleinen

Tuulahduksia Pariisista, eli tervetuloa viettämään kanssamme Patyka-teemaviikkoa!

15.10.2014, Hannamari Rahkonen

Patykan helmenvalkeaksi riisuttu ulkoasu metallinhohtoisine yksityiskohtineen hehkuu suorastaan arvokkaan helmen lailla, vai mitä tuumaatte ystävämme? Tuodessamme ensimmäiset purnukat tältä hienostuneelta pariisilaismerkiltä tänne pohjoiseen, emme voineet muuta kuin ihastua uudelleen ja todeta sarjan jokaisen tuotteen olleen juuri niin erityislaatuisia kuin olimme etukäteen arvelleetkin. Me täällä Joliessa olemme äärettömän ilahtuneita siitä, että tämä elegantti pariisitar on otettu avosylin vastaan myös teidän, rakkaiden asiakkaidemme, puolelta. Tahdomme lähettää Teille valtavan kiitoksemme!

patyka_iroisie_absolution_yellowmood_cosmetic_hannamarirahkonen 4

Käsillä oleva alati viilenevä vuodenaika on mielestämme mitä parhain ajankohta palauttaa mieleemme Patykan luksusluonnonkosmetiikkatuotteiden erityisominaisuuksia. Haluamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi seuraamme, kun sukellamme tällä viikolla Patyka-maailmaan uumeniin täällä Toimituksen blogissa. Tarjoamme muutamia syväluotaavia matkoja Patyka-purnukoiden sisuksiin sekä jaamme konkreettisia vinkkejämme näiden huikean tehokkaiden tuotteiden arkikäyttöä silmällä pitäen.

patyka_iroisie_absolution_yellowmood_cosmetic_hannamarirahkonen 7

Patyka-viikkomme korkkaa yksi sarjan suosikkituotteistamme, eli hurmaavan kevyt Tea tree-päivävoide. Voide soveltuu loistavasti niin seka- kuin epäpuhtaallekin iholle, mutta erityisen hyvin voide toimii juuri rasvoittuvan ihon hoidossa. Tämän sametinpehmeän voiteen salaisuus piilee sen ihohuokosia supistavassa vaikutuksessa, jonka ansiosta turha rasvoittuminen vähenee ja kasvoille saadaan kaunis, tasainen mattapinta. Mattaefektin vaikutuksesta vastaavat voiteesta löytyvä ihohuokosia supistava pii sekä bambunmahla, joita on käytetty runsaasti mattavaikutuksen aikaansaamiseksi.

Suosittelemme Tea tree-voidetta meikkivoiteen alle käytettäväksi kaikille rasvoittuvan ihon omaaville, sillä voiteen turhaa talintuotantoa suitsevat sekä kiiltoa hillitsevät ominaisuudet takaavat meikille kestävämmän lopputuloksen ja tasaisemman pinnan. Tea tree-voiteen ihanin ominaisuus on kuitenkin se, että mattaefektistä huolimatta voide ei missään nimessä kuivata ihoa. Tämän helmenvalkoisen pumppupullon INCI-listalta löytyvät sheavoi ja seesamöljy kosteuttavat ihoa sopivassa suhteessa pitäen huolta ihomme kimmoisuudesta sekä elastisuudesta, joihin on syytä kiinnittää huomiota talvikuukausia kohti mennessämme. Pintakuivan tai kuivan ihon omaaville kaunottarille suosittelemme mitä lämpimimmin Patykan kosteuttavaa Neroli-päivävoidetta, joka sopii yhtälailla myös meikin alla käytettäväksi.

patyka_iroisie_absolution_yellowmood_cosmetic_hannamarirahkonen 8

Tea tree-voiteen sisältämä antiseptinen teepuuöljy luo yhdessä piparmintun sekä hennon laventelin kanssa voiteelle uskomattoman puhtaan, rauhoittavan sekä viileän eteeristen öljyjen maailman, joka tarjoaa meille arjen ahertajille mainion piristysruiskeen heti aamutuimaan. Olemme huomanneet, että aamukiireiden stressiä voi ennaltaehkäistä lempeällä ja nopealla aamunavauksella, joka vie aikaamme vain minuutin verran ja jonka vaikutukset voi tuntea kehossaan koko aamupäivän ajan.

Lempeä aamunavaus toimii näin: levitä Tea tree-voide kasvoillesi ylöspäin pyörivin liikkein ja sulje kauniit silmäsi hetkeksi. Hengitä ilmaa nenän kautta rauhallisesti niin syvälle keuhkoihisi kuin mahdollista, niin että keuhkosi tuntuvat ilmapalloilta leukasi alla. Raota sen jälkeen hivenen huuliasi ja hengitä keuhkoissa oleva ilma hitaasti suun kautta ulos. Toista tämä vaivaton harjoitus kahdesti tai kolmesti peräkkäin ja tunne kuinka kehosi sekä ajatuksesi seesteytyvät samaa tahtia hengityksesi kanssa.

Avaa nyt silmäsi, kaunis. Tämä päivä odottaa juuri Sinua, anna sen viedä uusiin seikkailuihin avoimin mielin.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.