Yellowmood

Testissä Zuii Foundation Primer – tuote luonnolliseen meikinpohjustukseen

14.10.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Zuiin kanssa.

Tasainen, luonnollinen ja kestävä meikkipohja, siinäpäs asia josta me kaikki kosmetiikasta sekä meikkaamisesta kiinnostuneet varmasti innostumme. Lempikosmetiikkabrändini Zuiin kattaviin valikoimiin on saapunut joitakin aikoja sitten mukava uusi tuote, eli meikinpohjustusvoide. Olen aika mutkaton ja yksinkertaisuuksia rakastava tiettyjen kauneusrutiinieni kanssa ja nämä samat lainalaisuudet ovat päteneet myös meikkaamiseen. Varmastikin juuri tästä syystä tapoihini ei ole kuulunut aiemmin minkäänlaisen meikinpohjustustuotteiden käyttö.

Jo hyvän tovin olen levittänyt meikkivoiteen juuri kasvovedellä puhdistetulle iholle ja käyttänyt satunnaisesti meikkivoiteeni alla jotain ohutta seerumia, joka imeytyy nopeasti sekä kirkastaa ihoa. Olikin mielenkiintoista perehtyä itselle täysin uuteen primer-tuotteeseen, tutustua sen tarkoitukseen sekä opetella käyttämään sitä.

zuii_zuiiprimer_jolieshop_yellowmood4

Meikinpohjustusvoiteen funktio on tasoittaa ihoa erityisesti niistä kohdista, joissa on laajentuneita ihohuokosia sekä tehdä samalla palvelus meikkipohjan kestävyydelle. Zuii Fountation Primer on samanlaisessa hygieenisessä painepakkauksessa kuin on merkin loistava meikkivoidekin ja erityisen miellyttäksi koen tuotteen järkevän annostelumekanismin, joka mahdollistaa sen että voidetta voi annostella käyttöön pieniä määriä kerrallaan.

Zuii Fountation Primer tekee kasvojen pinnalle hieman mattaisen pinnan ja tasoittaa kevyesti laajentuneita ihohuokosia. Tuote levittyy huomattavasti sutjakammin kuin sarjan meikkivoide ja tekee jälkimmäisen levityksestä todella helppoa. Viime aikoina ajoittain pintakuivunut ihoni on pitänyt tämän vedettömän primerin kosteuttavasta vaikutuksesta, joka ei luo kasvoille kuitenkaan lainkaan rasvaista vaikutelmaa.

zuii_zuiiprimer_jolieshop_yellowmood2

Zuii meikinpohjustusvoiteen INCI-lista on sarjalle ominaisesti jälleen kerran miellyttävää luettavaa, sillä listalta voi jo nopealla vilkaisulla huomata kuinka se on ladattu tehoaineilla toisensa perään — ja aivan kuten jo aiemmin mainitsinkin, voide on myös täysin vedetön mikä tekee siitä loistavan lisän meikkipussukkaan viimaisia talvi-ilmoja ajatellen.

Tuotteen pohjana toimii kosteuttava manteliöljy, jonka E-vitamiini sekä hoitaa ihoa että toimii hapetusstressin ennaltaehkäisijänä. Manteliöljyn lisäksi koostumuksesta löytyy ruusunkukkaöljyä, epäpuhtauksia kaitsevaa kehäkukkaöljyä sekä ihohuokosia supistavaa appelsiininkuoriöljyä, joka sisältää luonnostaan myös ihoa kirkastavia AHA-hedelmähappoja.

zuii_zuiiprimer_jolieshop_yellowmood1

Yksi primerin mielenkiintoisimmista raaka-aineista on kuitenkin talintuotantoa hillitsevä sekä vanhoja arpia ja katkenneita verisuonia parantava palmarosaöljy. Palmarosa on todella tehokas raaka-aine ihonpohjustustuotteeseen myös sen voimakkaan antibakteerisen ja tulehdusta parantavan ominaisuutensa vuoksi. Primerista löytyy myös mielenkiintoinen kokoonpano erilaisia uutteita kuten ihoa napakoittavaa sekä ihon öljyisyyttä tasapainoittavaa ruusuvettä, vahvistavaa nokkosenlehtiuutetta, desinfioivaa kamomillankukkauutetta sekä tulehdusta hillitsevää peltokorteuutetta.

zuii_zuiiprimer_jolieshop_yellowmood3

Kokonaisuutena voin kertoa Zuiin primerin yllättäneen ensikertalaisen todella positiivisesti ja mikä tärkeintä, opettamaan jälleen uusia kikkoja meikkaamisen saralle. Pidän tuotteessa erityisesti siitä, että sen raaka-ainelistat eivät aliarvioi vaativaakaan kuluttajaa, vaan kokonaisuuteen on koostettu monipuolinen valikoima eri tavoin vaikuttavia kylmäpuristettuja öljyjä sekä kasviuutteita.

Kuulisin mielelläni mitä tuotteita Sinä käytät pohjameikin alla?

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenni
Jenni
9 years sitten

Patykan öljyseerumi on ollut todella passeli meikin alle. Toimii mineraalipohjan sekä Zuiin meikkivoiteen kanssa 🙂 Pääasiassa suosin öljyjä meikin pohjalle koska ihoni on aika kuiva ja tuntuu että normi kosteusvoide jättää ihon liian mattaiseksi meikkaukseen.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kiva kuulla Jenni, tuo Patykan öljyseerumi toimii varmasti hyvin meikin alla kuivaihoisilla kuten mainitsit. Itselläni on sen verran pintarasvoittuva iho, että Patykan öljyseerumin käyttö ajoittuu aina iltaan ja aamut mennään kevyemmillä tuotteilla 🙂 Kiitos kommentistasi!

ripsiväriä villasukissa
ripsiväriä villasukissa
9 years sitten

Itse käytän kasvoveden jälkeen ihan vain päivävoidettani meikkipohjan alla. Sekä Neil´s Yardin orange flower että Mádaran deep moisture fluid on toiminut oman pintakuivan ihoni kanssa 🙂 Molemmat voiteet kosteuttavat tarpeeksi, mutta eivät tee kasvoja liian rasvaiseksi.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kuulostaa hyvältä, pitää itsekin talven mittaan kokeilla tuota Neil´s Yard Remediesin orange flower-voidetta – kiitos vinkistä!

Sonja S
Sonja S
7 years sitten

Hei! Toimiiko Zuiin pohjustusvoide muunkin kuin luonnonkosmetiikan meikinpohjustuksessa?

Miia Rantonen
Miia Rantonen
7 years sitten

Kyllä toimii Sonja. Luonnonkosmetiikkaa voi toki käyttää myös rinnakkain muun kosmetiikan kanssa.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.