Yleinen

Nordic Beauty -20% – pohjoisen kauneuden juhlaviikko

19.09.2018, Jolie

INARI Arctic Beautyn perustajat Sirkku ja Nina piipahtivat Helsingissä INARIn pressitapahtumassa viime viikolla. Vietimme Erottajan Kasinolla kauniissa syysauringossa ihanaa iltapäivää kaivatun kotimaisen luksusluonnonkosmetiikan merkeissä. Iso kiitos tapahtumassa vierailleille Jolien ystäville ja mediaväelle!

INARIn alkutaival on ollut säkenöivä, ja brändi on herättänyt runsaasti kiinnostusta jo erityisesti Suomessa sekä perustajiensa kotimaassa Saksassa. Suomessa INARIn uusin uutinen on se, että tuotemerkki on valittu Suomen sadan lupaavimman kasvuyrityksen joukkoon ja Kasvu Open -finaaliin. Nomineeraus on merkittävä tunnustus ylipäätään koko luonnonkosmetiikkagenrelle! On hienoa, että meidät noteerataan myös varteenotettavina bisnestoimijoina.

Sirkku ja Nina kertoivat lanseeraustilaisuudessa, että INARI päivittyy vuodenvaihteen jälkeen uusilla tuotteilla. Helmikuussa saamme lanseerata kovasti odotetun kasvojen puhdistustuotteen, jonka koostumuksesta kuulimme jo pieniä paljastuksia. Tuote vaikuttaa täydelliseltä!

 

 

Suomi-brändit: Supermood, Balmuir, Doft, Sophie la girafe Baby, INARI Arctic Beauty & Mia Höytö Cosmetics -20%

Pohjoisen luonnonkosmetiikan juhlatunnelmissa haluamme nostaa pitkästä aikaa esiin myös muita Suomi-brändejämme. Tarjoamme niistä 20% alennuksen ensi viikon keskiviikkoon saakka. Olemme tavoitelleet kampanjaan liittyen myös suomalaisen luonnonkosmetiikan vaikuttajanaisia, jonka seurauksena Jolien Toimitus kertoo heidän kuulumisiaan tulevan viikon aikana. Mitä kuuluu Yhdysvalloissa maailmanvalloitusta tekevälle Supermoodille ja sen perustajalle Anne Kukkohoville? Missä on Mia Höytö ja millaisia ovat Mia Höytö Cosmeticsin superjännittävät uudet uutiset? Entä vieläkö muistatte sympaattisen Doftin, ja puutalon päädyssä helsinkiläistä luomu- ja lähisaippuaa tekevän voimaparin Sonjan ja Veronikan? Ja kuinka he liittyvät uuteen myymäläämme Helsinkiin avattavassa Gardenissa? Pysykää kanavalla tulevan viikon ajan, niin kerromme tarkemmin.

Nordic Beauty -alekategorian löydät Jolie webshopista täältä. Tarjoukset ovat voimassa myös Jolie shopissa ja spassa.

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.