Yleinen

Luonnonkosmetiikan parhaat matkatuotevinkit

17.02.2018, Jolie

Sekä kotoisasta Jolie webshopista että Jolie Beautysta löytyy ihania matkatuotteita lomalaisille tai muuten matkustaville. Jolie Beautyn matkatuotteiden suosikkibrändiksi on syystäkin hypännyt suloinen Captain Blankenship. Kapteenin raikkaat ja persoonalliset tuoksut saavat hyvälle tuulelle ja lennättävät välittömästi mielikuvamatkalle rannalle ja aurinkoon. Brändiltä löytyy aina tarpeellista käyttökosmetiikkaa kuten shampoota, hoitoainetta ja suihkusaippuaa matkalaukkuun, treenikassiin ja toki myös kotikylppäriin. Myös sarjan suursuosikista Mermaid Sea Salt Spraysta löytyy matkakoko.

Jos Jolie Beautyn brändit enemmänkin kiinnostavat, matkakokoiset tuotteet ja kokeilupakkaukset ovat kätevä tapa testata tuotteiden sopivuutta omaan käyttöön ennen täysikokoisten tuotteiden hankintaa. Jos et ole varma jonkin tuotteen soveltuvuudesta itsellesi, pieni koko tarjoaa testimahdollisuuden. Valitse esimerkiksi Odacitén kitit, jonka tehoöljyt menevät pieneenkin kassiin silloin, kun tilaa ei ole paljon. UMAn kitit ovat loistava keino etsiä omaa matchia maailman parhaiden raaka-aineiden huumaavasta tarjonnasta. Jolie-tiimin suursuosikin Ila Span testaaminen on omalla vastuulla, sillä Ila Spa Little Face Treats & Little Body Treats aiheuttavat riippuvuutta. Ilan matkakokoiset purkkikoot ovat reilut ja riittävät hyvin myös vähän pidemmälle reissulle.

Matkakoot

Muita matkatuotetärppejä (myös Jolie shopista ja webshopista):

  • Evolven ja Josh Rosebrookin koko valikoima – lähes kaikista tuotteista on olemassa myös matkakokoinen versio. Joshin spesiaalitärppejä ovat erityisesti hiustenmuotoilutuotteet ja kasvovesi, joita ei luonnonkosmetiikassa ole liian usein tarjolla pieninä kokoina.
  • Mia Höytö Cosmeticsin kasvovoiteet, jotka ovat pintakuivan ja kuivan ihon pelastus. Loistava valinta kylmään tai aurinkoon matkatessa.
  • Patykan uusi mist virkistää lennolla ja antaa suojaa matkan tuiskeissa. Must-have, jos suuntaat suurkaupunkiin.
  • Neal’s Yard Remediesin putsariliinat ovat matkakassin klassikko. Jos mukana reissaa lapsia, ne ovat yksinkertaisesti välttämättömyys.
  • Neal’s Yard Remediesin matkakitit ovat helppoja paketteja ihotyypeittäin. Myös miehille on tarjolla omansa!
  • Jos ihosi on herkkä ja reagoiva, turvaudu Pai Skincaren matkapakkauksiin.
  • Abel Discovery Set silloin, jos haluat matkalle tai käsilaukkuun mukaan myös luonnonkosmetiikan tuoksun moodisi mukaan.
  • Kjaer Weis Collector’s Kit – valikoi kitiin suosikkisävysi ja ota lisäksi mukaan vain ripsari. Täydellinen meikki täydellisen tyylikkäässä boxissa on siinä!
  • Suomi-kauppojen ässä on Esse Organic Skincaren testikitit. Jos olet sitoutunut Esse-kuurilainen, tarvitset Essen tuotteita mukaan myös matkalle. Jos hoidat parhaillaan Essellä jotakin iho-ongelmaa, olisi tärkeää, ettei ihonhoitorutiiniin tule matkan ajaksi muutoksia. Essen testikitit ovat myöskin hyvä konsti testata Essen tuotteita ennen päätöstä siirtyä Essen käyttäjäksi.

Tarkista siis Jolien verkkokauppojen matkatuotteiden kategoriat täältä ja täältä. Jos matkustat käsimatkatavaroilla, lentoyhtiöillä on tavallisesti sääntö, että nesteitä saa viedä matkustamoon korkeintaan 100 ml:n pakkauksissa yhteen litran kokoiseen läpinäkyvään ja uudelleensuljettavaan muovipussiin pakattuina.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.