Yleinen

Jolie span kuulumisia ja kosmetologien ajankohtaiset terveiset

15.02.2018, Jolie

Jolie spa

Jolie spa julistaa jo kevättä! Kysyimme span ihanilta kosmetologeilta ajankohtaisia tuote- ja hoitosuosituksia. Yhdeksi Helsingin parhaista kauneushoitoloista listattu Jolie spa on ollut viimeisen vuoden melko täynnä, mutta varaamalla ajan hyvissä ajoin vapaita aikoja onnistuu kyllä löytää.

Jolie span uutuus ovat Pinks Boutique Signature -hoidot, jotka olemme innolla lanseeranneet muutama viikko sitten. Jolien hoitomenuun ne tuovat uutta itämaista eksotiikkaa sekä tuulahduksen ajatonta ja perinteistä aasialaista spakulttuuria. Lue lisää Pinks Boutiquen kiehtovista tuotteista ja hoitokonsepteista täältä.

Jolie span kosmetologi ja spa manager Suvi:

”Vuoden vaihtuessa ja kevään lähestyessä erilaiset detox-kuurit tulevat monille ajankohtaisiksi, ja kehon puhdistumista tuetaan esimerkiksi mieleisellä liikunnalla. Myös tietyt hoitomuodot kosmetologilla ovat avuksi ylimääräisen kuonan ja nesteen poistoon. Jolie spassa voit kokeilla vaikkapa kokonaisvaltaista Absolutionin Beauty Full Life -vartalohoitoa, jonka hieronta ja kuivaharjaus ovat nesteitä poistavia ja verenkiertoa vilkastuttavia. Lisäksi saat hoidossa kirkastavan minikasvohoidon Absolutionin tehokkailla tuotteilla.

Toinen ihana vaihtoehto, erityisesti rentoutusta ja rauhoittavaa hetkeä kaipaavalle, on lymfahieronta. Mikäli lievä turvotus kasvoilla tai vartalolla on ajoittaista, voi kyse olla imunestekierron häiriöstä. Lymfahoito tehostaa imunestekierron kulkua, ja auttaa näin myös kuona-aineita poistumaan. Lisäksi hoito rentouttaa hermostotasolla, jolloin etenkin väsyneet ja stressaantuneet hyötyvät hoidosta. Kasvohoidon yhteydessä voit valita lymfahieronnan klassisen hieronnan sijasta, tai voit varata erillisen ajan kasvo- tai osavartalolymfaan. Kasvolymfasta hyötyvät myös aknesta ja rosaceasta kärsivät, sillä hoito on ihoa rauhoittava.

Tuotteistamme olen tällä hetkellä erityisen vaikuttunut uudistuneesta Patykasta, jonka uudet kasvohoitolinjat toimivat hoidoissa loistavasti. Olen lumoutunut sarjan ainutlaatuisesta tuoksumaailmasta ja koostumusten täydellisestä levittyvyydestä ja imeytymisestä. Patykan tuotteita voidaan soveltaa lähes kaikkiin kasvohoitoihimme.”

Jolie span kosmetologi Jonna:

Jonna Lith palasi syksyllä opintovapaalta takaisin töihin Jolie spahan ja Jolie shopiin. Paluu sai aikaan suurta riemua erityisesti Jonnan oman aikaisemman asiakaskunnan keskuudessa.

“Olen täysin rakastunut ja ihastunut meidän uuteen hoitolasarjaan Pinks Boutiqueen. Sarjasta löytyy tuotteet kenelle tahansa, mutta olen innostunut erityisesti balsameista ja melteistä jotka suorastaan palvovat talvikuivaa ihoa tehden ihosta silkkisen pehmeän ja kauniin. Sarjassa käytetään mahdollisimman vähän vettä ja tuotteet ovat pähkinättömiä sekä vegaanisia soveltuen monille asiakkaille ja ihotyypeille.

Odotan malttamattomana, että saamme käyntiin Pinksin omat kokonaisvaltaiset, aasialaishenkiset spa-hoidot. Uudet hoidot ja tuotteet täyttävät aina hoitajankin innolla, varsinkin, kun hoidot ovat hieman erilaisia ja niissä on kiinnostavan kokonaisvaltaiset menetelmät ja tuotteet. Todellista autenttista spa-hemmottelua ilman matkustamista maailman toiselle laidalle.”

Pinks Boutique

Jolie span kosmetologi Helene:

“Suosittelen viileään päivään Jasmin Garden -hoitoa hemmottelevalla jalkahoito-osuudella. Mausteiset, lämmittävät tuoksut hellivät ja iho saa talven keskellä uutta hehkua May Lindstrom Skinin supertehokkaiden tuotteiden ansiosta. Jalkojen hoito tuntuu ihanalta ja maadoittavalta; talvella helposti jalat unohtuvat ja ovat ainakin omasta mielestäni yksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja läsnäolon kulmakiviä. Jasmin Garden sopii hyvin myös ennen juhlaa -hoidoksi, sillä se kirkastaa ihoa.

Yksittäisistä tuotteista suosittelisin Absolutionin Creme Riche -voidetta, joka on ulkoilmaihmisen pelastus. Voiteen jälkeen iho tuntuu aina todella ravitulta ja unelmanpehmeältä. Myös Patykan kosteuttava SOS-naamio kirkastaa ja kosteuttaa tehokkaasti, käytän sitä itse talvisin pari kertaa viikossa yövoiteen sijaan ja iho tuntuu aamulla levänneeltä ja virkistyneeltä, vaikka muuten pimeys väsyttäisi.”

Voit tutustua Suviin, Jonnaan ja Heleneen lisää täällä ja Jolie span ajanvaraukseen pääset täältä.

Huomaathan, että hoitajat saattavat olla erikoistuneita ja koulutettuja erityisesti tiettyihin hoitoihin, menetelmiin tai brändeihin, ja siksi hoitomenun tuotteet ovat valikoidusti varattavissa eri hoitajille.

Henkilökuva: Kaisu Jouppi
Tuotekuvat: Emma Wilde & Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.