Yleinen

Luonnonkosmetiikan paljousale 27.7.-3.8. – hyödynnä huippuedut keskiviikosta keskiviikkoon

27.07.2016, Jolie

Jolien perinteinen paljousale saapuu jälleen auttamaan uuden sesongin alkuun. Aktiivinen elokuu starttaa sadonkorjuun, koulut, työt ja lukuisissa osoitteissa myös jotakin muuta ihan uutta ja erityistä. Kuukaudenvaihteen yli tarjoamme edullisin kampanjahinnoin laadukasta luonnonkosmetiikkaa supersuositussa Jolien paljousalessa. Etusi on sitä suurempi, mitä suurempi ostoksesi on.

100€ ostoksesta alennusta 10€ koodilla_150€ ostoksesta alennusta 20€ koodilla_200€ ostoksesta alennusta 40€ koodilla_250€ ostoksesta alennusta 50€ koodilla_-3

Omaan koriisi voit kerätä ajankohtaisia vartalokuorintoja, tehoseerumeita, putsareita, suihkugeelejä, kynsilakkoja, siveltimiä, meikkejä ja voiteita alkavaan ihanaan arkeen piristämään oloa ja lookia. Voit hankkia täydennystä omiin suosikkituotteisiin, antaa mahdollisuuden kiinnostaville uutuuksille ja valita meikkipussiisi ja kylppäriisi rentouttavia, kirkastavia, puhdistavia, liftaavia ja kosteuttavia täsmätuotteita ihosi tarpeiden mukaan. On hyvä muistaa myös myrkyttömät vanut ja hygieniatuotteet sekä koko perheen biohajoavat ja vierasaineettomat shampoot ja saippuat. Kaikki vauvasta vaariin ansaitsevat vain parasta luonnonkosmetiikkaa!

Paljousale on voimassa Jolie webshopissa 31.7. – 3.8.2016 välisenä aikana. Etu koskee kaikkia muita Jolie webshopin tuotteita ja sarjoja paitsi Kjaer Weisia, Pai Skincarea, May Lindstrom Skinia, lahjakorttejamme sekä Jolie boxeja. Laaja valikoima löytyy tästä. Jolien tiimi toivottaa aurinkoisia ajatuksia vuoden parhaaseen kuukauteen!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.