Yleinen

Jolie span aamuasiakkaille ilmainen aamiainen Kuppi & Muffinissa

06.08.2016, Jolie

Olettehan kuulleet Helsingin Kalevankadun Kuppi & Muffinista? Kahvila-leipomo on hurmannut puoli kaupunkia. Aidoista ja tuoreista raaka-aineista tehdyt kuppikakut, salaatit, smoothiet, keitot ja leivät ovat täydellisen hyviä ja alusta loppuun itsetehtyjä. Esiliinoissaan häärii kaksi taitavaa kondiittoria apureineen, jotka pistävät jokaiseen tuotteeseen hyppysellisen rakkautta. Lisäksi herkkujen hinta-laatusuhde on kohdallaan.

suklaavadelmakuppikakut

Me Joliessa ja Jolie spassa käytämme uskollisesti Kuppi & Muffinia evästarpeisiimme, ja haluamme tarjota samaa parhautta kampanjaluontoisesti myös asiakkaillemme. Jolie span arkiaamuajan (ensimmäinen varattavissa oleva hoitoaika klo 8.00 alkaen) varanneet asiakkaat saavat Jolie span tarjoamana ilmaisen aamiaisen Kuppi & Muffinista. Jolie span kupongilla saat kahvilasta ihanaa (ja oikein kunnollista) aamupuuroa, tuorepuristettua mehua ja tuoretta kahvia tai hyvää teetä. Kuponki on päivätty samalle päivälle kuin spahoitosi, joten voit mennä nauttimaan aamiaista heti hoidon jälkeen Jolie span välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan kahvilaan. Kahvilan aamiaisaika on klo 7.30-11.00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäpä siis, jos aloittaisit jo hieman syksyltä tuoksuvan työ- tai kouluaamusi tai varsinkin ihanan vapaapäiväsi Jolie spasta? Nauttisit täydellisestä ja rentouttavasta hoidosta heti aamutuimaan ja noustuasi lämpimästä hoitopedistä istahtaisit viettämään pienen kiireettömän aamiaishetken. Keksitkö parempaa tapaa päiväsi aloitukseen?

Muistathan Jolie span heinä-elokuun huipputarjouksen: Saat uusien Esse-hoitojen yhteydessä Esse Organic Skincaren probioottisesta ihonhoitosarjasta -20% alennuksen. Hoitoihin voit tutustua tästä. (Scrollaa alaspäin, kunnes löydät Esse-hoidot hoitomenusta).

Jaamme Early Bird -kuponkeja tästä hetkestä alkaen tehtyihin uusiin varauksiin niin kauan kuin kuponkeja riittää. Niitä on runsaasti! Halutessasi aamiaisen kirjoitathan varauksesi yhteydessä sen lisätietokenttään “early bird”, niin osaamme varata sinulle aamiaiskupongin.

Lämpimästi tervetuloa niin Jolie span kuin Kuppi &Muffinin puolesta!

P1013495_1
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.