Yleinen

La Solution Controle comeback

24.07.2014, Jutta Ruonansuu

Quel lucky day, La Solution Controle on palannut pakkausuudistuslomaltaan. Jo oli aikakin! Montako huutomerkkiä saa laittaa? Toki jo pelkkä tapahtuma itsessään, ilman välimerkkejäkin, toimittaa uutispommin virkaa.

Jolien valikoiman suosituin, kysytyin, myydyin ja nyt myös pakkausuudistuksen myötä kuumeisesti odotetuin tuote, La Solution Controle on tehnyt paluun ja sitä löytyy sekä verkkokaupasta kuin myös myymälästämme Uudenmaankadulta.

La Solution Controle -seerumi on valikoimamme tehokkain spot-killer. Sitä voi käyttää paikallisesti epäpuhtauksiin, tai sekoittaa voiteeseen ja sivellä koko kasvoille, mikäli toivoo matta-efektiä. Seerumi pitää tehokkaasti kiiltelyn, rasvoittumisen ja kaikki hormonaaliset oikut ruodussa – toimii hellin ottein kuivattamatta mutta hämmästyttävän määrätietoisesti ja nopeasti.

Isabelle saa jatkuvasti Absolution-sarjastaan palautetta, jonka mukaan useat käyttäjät uskovat siinä olevan parantavaa energiaa, sitä jotain, je ne sais quoita. Pitävät salaisuutensa tiukasti itsellään (pariisilaiset!), mutta väliäkö sen. Motiivit ovat enemmän kuin hyvät, joten nauttikaamme lopputuloksista.

La Solution Controlen raaka-ainelistassa on konsultoitu intiaanien lääketiedettä. Propolis toimii antiseptisesti, crajiru poistaa näppyjä ja mustapäitä, tepescohuite hoitaa pieniä ihovaurioita. Emme ihmettele, että tuote on valikoimamme myydyin. Sillä on saatu aikaan ja nähty valikoimamme vaikuttavimmat tulokset.

c1 c6 c4 c2

Kuvat Jutta Ruonansuu

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
R
R
9 years sitten

Sinulla on kyllä taito kirjoittaa melkein mistä tahansa tuotteesta niin innostavasti, että tekisi melkein samalta lukemalta mieli mennä verkkokauppaan tilaamaan riippumatta siitä, onko rahaa tai todellista tarvetta. 😀 Jolien alkutaipaleen aikana onnistuit luomaan Laveran Body Spa -tuotteista niin taianomaisen fiiliksen pelkän tekstin avulla, että paitsi että tulin tuotteita tilanneeksi, niihin on edelleen jäänyt sellainen jännittävä, ihana tunnelma. Samoin L’atelier des delices -tuotteet tuntuvat aivan herkuilta edelleen, varmasti osin sinun tekstiesi ansiosta, (tosin onhan ne tuotteet ihan herkkuja oikeastikin). On taito luoda tunnelmia.

Herkkis
Herkkis
9 years sitten

Oih, kuulostaapa ihanalta! Itselläni kuitenkin on erittäin herkkä iho (ja acne rosacean runtelema) ja käytössä kaikkein herkimmälle iholle tarkoitetut tuotteet tällä hetkellä. Uskaltaako tätä kokeilla vai suosiolla odottaa, että iho on taas paremmassa kunnossa, kun muutenkin jo erilaisten lääkevoiteiden vuoksi iho on ohutta?

Lilli
Lilli
9 years sitten

Heippa, tähän postaukseen täysin liittymätön kysymys, mutta teillä oli instagrammissa se jolien kesäkuun kuvakilpailu, kesäkuunjolie? Joko olette arponeet sen vai onko minulla mennyt ohi? 🙂

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Iso kiitos sanoistasi R, aurinkoa päivääsi!

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Herkkis, ruusfinnihän on vähän arvaamaton ystävä, enkä siksi uskalla varmaksi sanoa – mutta voit toki varovasti kokeilla, jos tuote kiinnostaa. Seerumeista rauhoittavin meiltä on La Solution Energie, sitä ainakin suosittelen Sinulle erityisen lämpimästi!

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Moi Lilli, oikein hyvä kysymys – helle on pehmittänyt aivomme siltä osin ja olemme vielä toistaiseksi unohtaneet suorittaa arvonnan. Teemme sen tuota pikaa. Aurinkoista päivää Sinulle!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.