Yleinen

Kuulaiden iltojen kosteuttaja, Patyka Biokaliftin Masque Hydratant Intense

13.08.2014, Nina Tawast

Kesä on tehnyt olostamme kauniin – päivetys kuultaa kauttaaltaan upeana ja piristävä aurinko saa silmät tuikkimaan. Kuitenkin auringon kestosäteet ja paahteiset päivät, loputon lämpö ja ilmastointikoneiden puhallus saa pian ihon pinnan kuivumaan ja kiristämään.

patykamasque1

Ellemme tarjoa iholle sen janoamaa kosteutta, voivat kasvot muuttua vaivihkaa hiukan väsyneen ja elottoman näköiseksi. Kauniista päivetyksestäkin voi muodostua kuivuva riesa, jolla meikkikään ei näytä kauniin eloisalta. Mikäli loppukesän kuivuus on alkanut tuntua kasvoilla hienovaraisena kiristelynä, eipä kuitenkaan hätää! Meillä on onneksi hihassamme intensiivitaika, joka kirkastaa ja pehmentää kasvosi käden käänteessä.

Kauneustaikurimme suosittelee kokeilemaan kuulaiden iltojen kosteuttajaa, kestosuosikkiamme Patyka Biokaliftin Masque Hydratant Intense -tehonaamiota, joka tunnetaan hyllymme kenties taianomaisimpana tehokosteuttajana. Kokeile sitä kasvoillesi esimerkiksi ennen alkusyksyn iltojen rientoja, heleyttämään ja tekemään ihosi kuulaaksi!

patykamasque3

Kevyen voidemainen naamio on todellinen SOS-hoito kuivan ihon perusteelliseksi yöpelastajaksi: vaaleansiniseen pukeutunut supersankari tekee ihollesi naamion kosteuttavia taikoja ja heräät aamulla iho kimmoisana ja kireyksistä vapaana – ehkä jopa hymyillen. Voit myös levittää tehokosteuttajaa ohuena silkkisenä kerroksena silmien alle hoitamaan kuivunutta, herkkää silmänalusihoa ja sileyttämään kesän mittaan syntyneitä kuivuusjuonteita.

Usein kesän jälkeen näyttää siltä, että aurinko olisi aiheuttanut meille hurjasti uusia ryppyjä etenkin silmien alle. Ilmiöstä ei kannata huolestua – uuttera kosteutuskuuri usein paljastaan kesän aikaansaamat juonteet tilapäiseksi kuivuudeksi. Voit käyttää tuotetta öisinkin huoletta, sillä Masque Hydratant Intensen kevyt koostumus ei turvota silmänympäryksiä. Jos olet kaipaillut tehokasta silmänympärysihon hoitoa, vastaus toiveisiisi on tässä.

patykamasque4

Kurkkaus naamion raaka-ainelistaan paljastaa tehovaikauttajat, jotka hoivaavat ihoa sen syvimpiin kerroksiin saakka. Masque Hydratant Intensen merileväuute stimuloi hydrolipidikalvoa ja suojelee ihoa kosteuden haihtumiselta. Ihana ruusunmarjaöljy vauhdittaa ja parantaa ihosolujen uudistumista sekä auttaa ihoa kollageenin muodostuksessa. Avokadoöljy kosteuttaa, korjaa ja ehkäisee ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä ja napakoittaa sitä. Jojobaöljy puolestaan kosteuttaa jättämättä jälkeensä rasvaista pintaa.

Kauneutta ja kuulautta loppukesään ja alkavaan syksyyn (jokohan te muutkin olette ilahtuneita ensimmäisistä alkusyksyn tuulahduksista?) – muistakaahan olla itsellenne lempeitä!

patykamasque2

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.