Yleinen

Kukoistusviikonloppu Jolie shopissa sekä verkkokaupassa

07.04.2014, Katja Kokko

Maaliskuu vaihtui huhtikuuksi emmekä malta odottaa, että luonto alkaa jälleen kukoistaa! Keväästä tekee erityisen ihanan se, että saamme seurata luonnon heräämistä kauneimpaan kukoistukseensa aivan silmissä! Kuka on jo bongannut ensimmäiset leskenlehdet tai kevätkukkaset, entäpä lähiviikkoina hiirenkorville puhkeavat lehtien silmut?

Mutta entäpä sitten me ihmiset? Mekin heräämme kukoistamaan! Ja se näkyy kasvoiltamme yhä herkemmin irtoavan hymynä ja onnellisina “ah vihdoinkin kevät tulee” -huokauksina, ihmiset kaivautuvat kotikoloistaan taas kaduille ja kahviloille, ilmassa on kevättä. Varmasti kaikille meistä tulee myös tunkkaisen talvitakin ja pölyisten sukkahousujen -syndrooma valon määrän lisääntyessä. Kasvotkin tuntuvat kaipaavan keväistä kukoistusta pitkän ja harmaan talven jälkeen.

Päätimme viettää huhkikuun ensimmäisen viikonlopun kunniaksi kukoistusviikonloppua ja kokosimme teille viisi pakettia kukoistukseen tuotteista, jotka juuri nyt ovat valikoimamme kysytyimpiä ja tarjoamme niistä viikonlopun ajan pienen alennuksen!

_MG_7158

Kaikkien ihotyyppien instant freesaus -paketti (myös herkälle iholle)

UNESCOn suojeleman Iroise-meren puhtaimmissa ruskeissa, punaisissa ja vihreissä merilevissä piilee Iroisien tuotteiden salaisuus. Sarja sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin herkälle sekä erilaisista ärsytyksistä tai epätasapainotilasta kärsivälle iholle, kuten hormonaaliselle aknelle. Kuorinta sisältää mineraalipitoista Iroise-meren vettä ja sen bambusta jauhetut hellävaraiset rakeet sopivat ohuelle ja herkällekin iholle.

Mintunvihreä geelinaamio puolestaan tuntuu kasvoilla nimensä mukaisesti välittömästi freesaavalta ja kirkastavalta. Naamio saa ihon kukoistamaan hetkessä – se kirkastaa, kosteuttaa, supistaa huokosia ja liftaa ihoa. Täydellinen tuhkimo-tuote!

Iroisien Hellävarainen kasvojenkuorinta & Instant Beauty Fresh Mask 61,50 € (normaali hinta 68,30 €)

_MG_7093 _MG_7053

Seka- ja rasvaisen ihon kirkastuspaketti

Absolution lanseerasi aivan muutama päivä sitten uuden tuotteen: kirkastavan kuorinnan! Kuorinnan rakeet ovat hellävaraiset ja pienet ja mekaaninen vaikutus tehostuu kasviuutteiden sisältämien hedelmä- eli AHA-happojen muodossa. Halutessaan kuorinnan voi jättää iholle vaikuttamaan hetkeksi ennen pois huuhtelua.

Absolutionin puhdistava naamio on todellinen tukkeutuneen ja epäpuhtaan ihon pelastaja. Se puhdistaa ja supistaa ihohuokoset ja saa ihon kirkastumaan. Yhdessä kuorinta ja naamio muodostavat miltei voittamattoman kirkastuskombon seka- ja rasvaiselle iholle.

Absolutionin La Crème Gommante & Puhdistava naamio 55,80 € (normaali hinta 62 €)

_MG_7178 _MG_7181

Kaikkien ihotyyppien ylellinen glow booster -paketti

Patykan korjaavan yöseerumin sitruksisen raikas tuoksu saa aistit kukoistamaan ja antaa myös iholle kauniin glown. Öljyseerumi pehmittää ihon pintaa, silottaa ryppyjä sekä vilkastuttaa ihon mikroverenkiertoa saaden ihon värin heleytymään. Korjaavat voiteet normaali- ja sekaiholle sekä kuivalle iholle lienevät puolestaan ylellisintä luksusta mitä luonnonkosmetiikalla on tarjota. Voiteet sisältävät poikkeuksellisen paljon tehokkaasti vaikuttavia raaka-aineita ja tuntuvat iholla hämmästyttävän sileältä – ja saavat ihon kukoistamaan!

Patyka Biokaliftin Korjaava yöseerumi & korjaava voide kuivalle iholle 174,60 € (normaali hinta 194 €)

Patyka Biokaliftin Korjaava yöseerumi & korjaava voide normaalille ja sekaiholle 152,10 € (normaali hinta 169 €)

_MG_7164 _MG_7160

Hiusten kukoistuspaketti

Ihon lisäksi emmehän unohda hiuskuontaloitamme? Neal’s Yard Remediesin Rose shampoo ja hoitoaine ovat vakiinnuttaneet suosionsa, sillä ne todella toimivat! Varsinkin hoitoaineita löytyy luonnonkosmetiikasta laidasta laitaan, mutta Rose siloittaa ja kiillottaa karheimmatkin kutrit!

Neal’s Yard Remediesin Rose shampoo & hoitoaine 28,80 € (normaali hinta 32 €)

_MG_7189 _MG_7191

Jos haluat antautua täydelliseen hemmotteluun, suosituksemme kukoistushoitoon on Jolie span Fountain of Youth -hoito, joka on todellinen tehohoitojen tehohoito. Hoidon kuvaus kertoo siitä kaiken oleellisen: “Kiinteyttävä, uudistava, siloittava ja ravitseva tehohoito, joka palauttaa ihon elastisuuden. Ota elvyttävä kylpy vehreässä yrttitarhassa, jonka siimeksessä piileksii elinvoimaisuuden, kauneuden ja naisellisen upeuden loputon lähde. Veden pinta läikehtii, tyyntyy lopulta peiliksi. Peilikuvasta katsovat uudistuneet kasvot.” Fountain of Youth on myös oivallinen tärppi äitienpäivää silmällä pitäen. Jolie span filosofiasta voit lukea lisää täältä.

Kukoistus ei suinkaan ole vain ulkoista – sisäisenä kirkastusniksinä suosittelemmekin nauttimaan kupposen Neal’ Yard Remediesin ihania yrttiteitä, joita on valittavanasi neljää eri laatua: tasapainottava Calming, energisoiva Vitality, lämmittävä Inner Strength sekä kevätflunssan torjuntaan Echinea Plus. Hannamari tarjoilee puolestaan Yellow Mood -blogissaan teille simppelin ja helpon kukoistussmoothien reseptin ja pian neitokaisen voi bongata hänen sekä miehensä luotsaamasta Super pirtelöbaarin pop up -smoothiebaarista, joka taatusti ilahduttaa pohjoisessa asuvia sekä sinne matkaavia!

_MG_7151

Kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.