Yellowmood

Safiirisilmäinen tyttö

08.04.2014, Hannamari Rahkonen

Luomivärit saatu ilmaiseksi blogin kautta.

zuii_eyeshadow_luonnonkosmetiikka_yellowmood 2

Kirjoitin viime kuun puolella teille keväisistä uutuuksistani meikkipussin puolella ja eilen sain kokeiltua miten nämä vihreän sävyt saisi ujutettua omaan arkimeikkiini. Valitsin käyttööni ensimmäisenä vähän tummemman, hieman safiirin vihreän puolelle taittavan Applen ja tuumasin, että tämän kevätsävyn parina toimisi loistavasti luottosävyni Chestnut, joka on kaikessa luonnollisuudessaan aika oivallinen tasapainoittaja iloittelevalle Applelle.

zuii_eyeshadow_luonnonkosmetiikka_yellowmood 3

Yllätyin miten toimivan kombon Apple onnistuikaan solmimaan meripihkan väristen silmieni kanssa. Arkisin en läträile laiskuuksissani värikkäillä meikeillä kovin paljoa, joten tein tyylilleni uskollisena vihreällä vähän banaanivarjostusta ja levitin teräväkärkisellä applikaattorilla samaa luomiväriä myös ripsien tyveen. Tuomaskin kiinnitti töistä tullessaan huomion kokeiluun toteamalla, että onpas sinulla tänään tosi kaunis meikki. Ei tässä nyt siis ihan metsään menty?

zuii_eyeshadow_luonnonkosmetiikka_yellowmood 1

Selkeästi sävyt olivat kohdillaan, tykkäsin itsekin paljon tästä erilaisemmasta meikkilookista. Tuli tuossa mieleen, että jos ei uskalla kokeilla näin rohkeaa sävyä samalla tavalla kuin minä niin kevyempi tapa olisi tehdä kirkkaalla luomivärillä applikaattorin avustuksella tarkka rajaus ripsien tyveen ja pitää look muuten luonnollisen kepeänä.

Olen muuten hiusteni suhteen pienen vaihtelun tarpeessa. Vähän pitäisi kutreille saksia näyttää, sillä toinen puoli on 15 cm lyhempi kuin toinen, koska minulla oli vuosi sitten vielä sivusiili. Leikkauksen lisäksi tämä oma väri on ollut nyt päässä parisen vuotta ja kaipaan vähän vaihtelua. Innostuimme tuossa viikonloppuna ystäväni Emman kanssa miettimään miltä kutreissani näyttäisi ombre-värjäys kuparin punaisella toteutettuna. Tällainen värjäys olisi paitsi oikean tekijän käsissä luonnollinen, lisäksi se ei rasittaisi hiuksia läheskään niin paljon kuin normaali värjääminen, koska jättäisin tyvestä 10 cm matkan ihan omien hiusteni värisiksi.

Saas nähdä mitä tässä tälle tukkalaitteelleni tapahtuu, onkos teillä mielipiteitä/ehdotuksia?

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hosuli
Hosuli
9 years sitten

Onpa harvainaisen sievä silmämeikki! Vihreän luomivärin ja ruskeiden silmien yhdistelmä on aika super. Minun silmäni ovat siniset, mutta taidanpa silti testata vihreitä sävyjä. Ripsivärin kanssa tosin olen maltillisempi ja sudin sitä yleensä vain yläripsiin, tuntuu raikkaammalta niin. Riippuu varmaan silmien muodosta ja tietysti omista mieltymyksistä, mikä toimii parhaiten. 🙂 Käytätkö vielä sitä Lily Lolon ripsaria vai oletko löytänyt jonkun muun hyvän luonnonkosmetiikkaversion?

Hosuli
Hosuli
9 years sitten

…harvinaisen, siis 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Voi kiitos ihana Hosuli! Yllätyin itsekin tästä yhdistelmästä, sävyllä on iso merkitys siihen näyttääkö lopputulos raikkaalta vai tunkkaiselta — Apple kuului ehdottomasti ensimmäiseen kastiin. Joillakin ihmisillä ripsiväri vain yläripsissä näyttää todella hyvältä, itsestäni se saa lookin näyttämään tosi alastomalta ja tuppuiselta. Kesällä tosin luovun usein alaripsien meikkaamisesta, koska helle. Käytän Lily Lolon ripsaria, se pitää edelleen ykkössijaa arkikäytössä 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.