Yleinen

Kevättreenaajan tsemppipaketti a’la Patyka!

08.04.2014, Katja Kokko

Suomessa vallitsee tällä hetkellä aivan valtava treenibuumi ja -into! On mielettömän upeaa, että olemme sankoin joukoin innostuneet pitämään huolta kunnostamme ja hyvinvoinnistamme, varsinkin, jos treenaamiseen ei suhtaudu liian ryppyotsaisesti ja muistaa levon tärkeyden, sillä ylikunto-oireet ovat vakava asia.

Moni teistä treenaakin nyt biitsikuntoa varten tai kenties elämäntaparemontin innostamana (oma 54-vuotias äitini käy kahvakuulassa ja uimakoulussa hiomassa uintitekniikkaa viitenä päivänä viikossa!), mutta monelle saattaa iskeä myös kevätväsymys – tarvitaan siis tsemppiä! Joliemaiseen tapaan me tietenkin kannustamme ja tsemppaamme itsensä hemmottelun avulla. Mikään ei ole parempaa, kuin pakata treenikassiin jotain sellaista, joka käy palkinnosta hikoilun jälkeen! Suunnittelimme teille kevättreenaajan tsemppipaketin, jonka teille tarjoilee ranskalainen luksuskosmetiikkabrändimme Patyka!

_MG_7245_MG_7250_MG_7259

Treenipaketti sisältää Absolis-linjan Piparminttupuhdistusgeelin, kasvojenpuhdistusliinan, shampanjan tuoksuisen White Grape -suihkugeelin sekä salamannopeasti imeytyvän ihoa kirkastavan ja uudistavan Biokaliftin vartaloöljyn, jossa on virkistävä hedelmäinen tuoksu ja sen sisältämät antioksidantit kirkastavat ja uudistavat ihoa. Kevätreenaajan must have -setti kulkee mukana kätevästi ja tyylikkäästi Patykan laadukkaassa pussukassa (tiedättehän, kaupanpäällispussukat eivät yleensä ole niitä maailman tyylikkäimpiä, mutta voisitteko kuvitella Patykan valmistavan jotain, joka ei näyttäisi hyvältä? No emme mekään.)

Kevättreenaajan tsemppipaketti 97 € (normaali hinta 127 €) myynnissä 8-22.4.2014.

Treeni-iloa ystävät!

_MG_7282 _MG_7288 _MG_7302

Kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.