Yleinen

Kjaer Weis, vangitsevien katseiden ja uniikkien huulimeikkien edelläkävijä

28.10.2014, Hannamari Rahkonen

Olemme täällä Joliessa huomanneet, että pieniinkin hetkiin voi tuoda ripauksen luksusta yksityiskohdilla. Jokaiseen aamuun sisäänkirjoitettu valinnanvapaus niin ajatustemme, asenteidemme kuin ulkonäkömmekin suhteen on lahja, jonka hyödyntämiseen kannattaa uhrata hetki aikaa ja tunnustella sitä millä jalalla olemme nousseet, pohtia ehkä hivenen sitä mitähän minä juuri tänään kaipaisin. Aamut ovat siitä lohdullisia, että ne tuovat kerta toisensa jälkeen eteemme vaihtoehtoja. Vuoden jokaisena aamuna voimme esittää itsellemme kysymyksiä siitä minkälaisena haluaisimme itsemme ja muiden näkevän persoonamme juuri tänään.

Valitsisinko lämpöisen villapaidan viimaa vastaan vai ottaisinko kuitenkin riskin pukeutumalla hengittävään silkkiin? Keittäisinkö tiukan espresson vai nauttisinko americanoni take away-mukista työmatkalla? Kokeilisinko sykähdyttävän korallisen huulimeikin vaikutusta synkän kaamoksen kukistamiseen, valitsisinko dramaattisen katseen neuvottelupöydän äärelle vai turvautuisinko kuitenkin takuuvarmaan nude-meikkiin? Kävelisinkö raikkaassa ulkoilmassa töihin vai olisiko tänään viisainta ottaa rennommin ja kulkea matka bussilla?

Arjen suuret kokonaisuudet koostuvat pienten hetkien hippusista, asioista joita teemme päivittäin, vaikkemme uhraisi niille ajatustakaan niiden tavallisuuden tähden. Siskot, lienette samaa mieltä siitä että jokainen aamu on mahdollisuus, olipa sitten kyseessä pinnalliset, asenteelliset, pienet tai suuret valinnat – kaikilla niillä on merkitystä.

Joka-aamuisten kauneusrutiinien saralle on saatu vastikään lisää upeita vaihtoehtoja Kjaer Weis-sarjan myötä, jonka saatte eksklusiivisesti meiltä Joliesta. Matkamme tämän charmantin ja uniikin newyorkilaissarjan parissa jatkuu tänään hurmaavien luomivärien ja huulisävytteiden merkeissä, joiden kirjoista löytyy taatusti jokaiselle kaunottarelle sopivat sävyt – vaikka tätä alkavaa kaamosta piristämään. Takataskussa on aina tilaa muutamalle luottotuotteelle, eikö vain?

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_huulipuna1 (1)

Kjaer Weisin luksusta henkivät ja suloiset kymmenen erilaista luomivärisävyä ovat helposti käytettävissä niin yksittäin kuin yhdistelminäkin. Luomivärien suhteen on luotettu pääasiassa maanläheisiin sävyihin, korkeaan laatuun sekä helmiäisen vivahteisiin, joiden avulla voimme saada aikaiseksi niin arkisen turvallisia kuin näyttävämpiäkin juhlalookkeja.

Puhtaan sininen Blue Wonder, rusinainen Earthy Calm, arvokkaan harmaa Divine, helmiäisroosainen Cloud Nine, täyteläisen nude Charmed, toffeenruskea Magnetic, yön musta Onyx, sensuellin purppurainen Pretty Purple, punertavanruskea Wisdom ja helmiäissmaragdin sävyinen Green Depth antavat vapaat kädet meikkiluovuudellemme ja rohkaisevat parhaassa tapauksessa kokeilemaan myös omia rajoja.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_huulipuna4

Ensimmäisillä käyttökerroilla luomivärien runsas pigmenttipitoisuus voi yllättää, joten suosittelemme annostelemaan luomiväriä maltillisesti siveltimeen. Runsas pigmentti tekee Kjaer Weisin timanttisista luomiväreistä paitsi riittoisat, myös miellyttävämmät käyttää, sillä muutamat siveltimen vedot riittävät luomaan viimeistellyn ja syvän katseen.

Luomivärit levittyvät luomelle kauniin tasaisesti ja niillä voi tehdä ohuen siveltimen avulla mitä erilaisempia rajauksia. Mikäli luomesi ovat allekirjoittaneen tavoin hieman rasvoittuvampaa sorttia, suosittelemme levittämään siveltimellä luomelle ihosi sävylle sopivan Kjaer Weisin meikkipohjan, taputtelemaan päälle erittäin kevyesti irtopuuteria ja aloittamaan silmämeikin rakentamisen vasta pohjustetulle luomelle. Hyvin pohjustetut silmäluomet imaisevat luomivärin kiinni, jolloin luomivärisävystä voi nauttia turhauttavien urien sijaan ihan koko luomella.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_huulipuna2 (1)

Näiden arvokkaissa sävyissään esiintyvien luomivärien koostumus on silkkisen pehmeä ja tämän ansiosta sävy kuin sävy levittyy luomelle tasaisesti. Raaka-aineiden suhteen Kjaer Weis on luottanut jälleen kerran vain ensiluokkaisiin vaihtoehtoihin ja tuotteista voikin löytää antioksidanttirikasta karnaubavahaa, erinomaisena kiinnittäjänä toimivaa sinkkistearaattia ja turvotusta laskevaa kuusamankukkauutetta. INCI-listasta löytyvä Octyldodecylstearaatti omaa hurjan nimen, mutta ansaitsee maininnan, koska se hidastaa veden haihtumista iholta muodostamalla iholle suojaavan pinnan ja taaten näin luomivärille pidemmän keston.

Kaikki Kjaer Weisin luomivärit ovat CCPB-sertifioituja, eli ne on tuotettu EU:n luomusäädösten mukaan.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_huulipuna1

Sarjan rakastetut huulisävytteet hehkuvat kahdeksassa uniikissa sävyssään ja ne ovat koostumukseltaan kevyempiä kuin muut luonnonkosmetiikan huulipunat. Voit sipaista huulisävytettä huolettomasti kevyen kerroksen sormella tai tehdä peittävämmän huulimeikin siveltimen avulla. Kjaer Weisin kirkkaana hehkuvat huulituotteet ovat kauniiden sävyjensä lisäksi myös hoitavia.

Huulisävytteet sisältävät suojaavaa risiiniöljyä, superkosteuttavaa shea-voita, kirkastavaa ruusunsiemenöljyä, E-vitamiinipitoista jojobaöljyä sekä sarjan meikkipohjistakin tuttua kapryylitriglyseridiä, jonka jauhemainen koostumus luo iholle erittäin kevyen ja silkkisen tuntuman, josta ei jää lainkaan rasvaista pintaa. Huulisävytteiden pysyvyys on edellä mainitusta syystä hyvin kestävä eikä sävyn leviämistä tarvitse pelätä.

Kjaer Weisin huulisävytteiden valikoimissa on samettisen punainen Lover´s Choise, oranssin korallisena hehkuva Sweetness, täyteläisen burgundi Goddess, marjaisan punainen Passionate, kirkkaan pinkki Romance, arvokkaan luumuinen Sensuous Plum, luonnollisen nude Dream State ja vaaleanpunaisten ruusujen kukkeutta muistuttava Bliss Full, jotka tarjoavat yhdessä kattavan kokonaisuuden, josta löytyy kokemustemme mukaan sävy tilanteeseen kuin tilanteeseen. On a bad day there is always lipstick, sanoi joku viisas aikoinaan.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_huulipuna2

Kjaer Weisin kosmetiikkatuotteet ovat muilta osin ekosertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit täyttäviä, mutta sarjan huulituotteiden sävyissä Sweetness, Romance, Lover´s Choise ja Passionate on käytetty synteettisiä pigmenttejä alle 2 % verran kokonaisraaka-ainemäärästä. Kjaer Weis on halunnut tehdä kyseisten pigmenttien kohdalla kompromissin, sillä sarjan luoja Kirsten oli haaveillut tällaisista kirkkaista väreistä ja myös hänen asiakkaansa olivat toivoneet sellaisia valikoimaan.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen Kirsten päätyi siihen, ettei maailma ole tältä osin mustavalkoinen ja päätti tehdä poikkeuksen muutamien huulisävyjen kanssa. Kjaer Weisin tuotteissa ei kuitenkaan koskaan käytetä synteettisiä pigmenttisävyjä 2 % enempää kokonaisraaka-ainemäärästä.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_huulipuna3

Kjaer Weisin huimaava tuotematka täällä Toimituksen blogissa jatkuu tällä viikolla vielä yhdellä osalla, kun päästämme parrasvaloihin kuusi voidemaista poskipunaa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kjaer Weisin ammattimaiseen sekä inspiroivaan maailmaan joko Jolie shopiin Uudenmaankadulle tai verkkokauppaamme!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.