Yleinen

Mia Höytö -kasvotuotteen ostajalle matkakoko kaupan päälle 31.10. saakka

29.10.2014, Hannamari Rahkonen

Muistattehan ystävät, että valtaisan Kjaer Weis –hehkutuksen keskellä juhlimme yhdessä Mia Höytö Cosmeticsin kanssa myös kotimaisen luonnonkosmetiikan kampanjakuukautta lokakuussa. Ostaessasi Mia Höytö-kasvotuotteen Jolie shopissa tai webshopissa, saat matkakokoisen Unelma– tai Ihana –voiteen (15 ml) kaupan päälle. Tarjous on voimassa vielä perjantaihin 31.10. saakka (edun arvo 24,50 e tai 22,70 e).

MHC Sillalla

Mia Höytö Cosmeticsin tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Unelma-voide on intensiivisesti kosteuttava ja ladattu pullolleen pohjoisen luonnon antioksidantteja. Unelma on pehmeä ja ravitseva stimuloiden luonnollisesti kollageenien ja uusien solujen muodostumista sekä aineenvaihduntaa. Se tasoittaa nopeasti juonteita.

Keijukuva

Ihana puolestaan on kevyempi, mutta silti hoitava ja kosteuttava voide, joka jättää iholle kauniin mattapinnan. Ihana sisältää orgaanisia vitamiineja, jotka estävät solujen hapettumista ja tekevät ihosta pehmeän kimmoisan.

Bossilkki

Mia Höytö –matkakoot ovat reilunkokoisia ja riittoisia, ja myynnissä myös sellaisenaan. Pienempi koko mahdollistaa tuotteiden kokeilemisen ja itselle soveltuvuuden varmistamisen kätevästi. Jolie shopissa ja webshopissa teitä odottavat myös Mian muut laadukkaat sieluntuotteet LumousValoSäihkeKaunisSilkki ja Pumpuli.

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Mia Höytö Cosmetics

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.