Yleinen

Kjaer Weis -meikkilook: Glamouria seitsemässä minuutissa

26.12.2016, Jolie

Nappaa Kjaer Weisin Kirstenin vinkit uudenvuoden juhlameikkiin, jonka loihdit kasvoillesi nopeasti ja aikaa jää enemmän nautiskeluun. Tämä viiden tuotteen meikkilook todistaa, että glamour voi syntyä yksinkertaisesti.

Get the Look

Kuultavan kaunis pohja

Valmistele kasvosi meikkiin sopivalla kosteusvoiteella. Levitä meikkipohja ohuesti koko kasvoille. Taputtele Radiance-kuultotuotetta poskipäillesi sekä nenänvarteen ja häivytä se hyvin meikkipohjaan käyttäen joko Foundation-sivellintä tai Blush-sivellintä. Saat kuultavan kauniin pohjan, joka hehkuu kynttilänvalossa.

Viimeistellyt kulmakarvat

Yksinkertaisessa meikissä viimeistellyt kulmakarvat ovat avainasemassa. Harjaa kulmasi kulmakarvaharjalla kauniiseen muotoon. Täytä harvat tai vaaleat alueet kulmakarvoissasi niiden sävyä 1-2 astetta vaaleammalla luomivärillä.

Levitä luomiin hennon vaaleanpunaista Angelic luomiväriä ja häivytä se ylös- ja ulospäin, luomivaon yli.

Aistillisen punaiset huulet

Syvänpunaiset huulet kruunaavat juhlameikin. Kestävän huulimeikin saat Kjaer Weisin mineraalipohjaisilla huulipunilla, kun levität ensimmäisen kerroksen huulille siveltimellä lyhyin vedoin. Levitä tämän pohjan päälle toinen kerros samaa sävyä joko suoraan puikosta tai siveltimellä, niin että saat läpikuultamattoman, syvän punaisen lopputuloksen. Sävy KW Red on ihanteellinen koko illan juhlameikkiin muita Kjaer Weisin huulipunia mattaisemman koostumuksensa ansiosta.

Meikissä käytetyt tuotteet: Kjaer Weisin meikkipohja (ihollesi sopivassa sävyssä), Radiance Highlighter -kuultotuote, KW Red -huulipuna, luomiväri sävyssä Angelic.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.