Yleinen

Kaunista ja Valoisaa Joulua Jolien Ystävät!

22.12.2016, Jolie

joulukortti_kranssi

Tänä vuonna olemme joulutervehdysten sijaan tehneet lahjoituksen kehitysmaiden lasten, erityisesti tyttöjen suojelemiseksi kolmella eri mantereella.

Kohteemme Plan International on yksi maailman suurimmista ja vanhimmista lastenoikeusjärjestöistä. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan tukee lasten koulutusta ja työskentelee lapsikauppaa, kouluväkivaltaa, pakkotyötä, lapsiavioliittoja ja tyttöjen sukuelinten silpomista vastaan niin perheissä, yhteisöissä, kouluissa kuin valtiollisella tasolla.

Plan International Suomi on osa kansainvälistä Plania. Plan on Suomen suurin kummilapsijärjestö ja yksi tärkeimmistä kehitysyhteistyötä tekevistä järjestöistä. Planin toiminnan pääasiallisia rahoittajia ovat yksityiset, kummitoiminnan ja muiden lahjoitusten kautta mukana olevat ihmiset, ulkoasiainministeriö, EU sekä yritykset. Suomessa Plan edistää globaalikasvatusta ja -koulutusta.

Joulun ajan tärkeimmät päivät

Jolie shop Uudenmaankadulla palvelee joulun alla perjantaihin 23.12. klo 19.00 saakka. Perjantai-iltaan asti ehdit saada jouluksi myös sähköisen lahjakortin joko omaan sähköpostiisi tai lahjansaajan sähköpostiosoitteeseen. Voit tehdä lahjakorttitilauksen verkkokaupastamme niin Jolie shopiin, Jolie webshopiin kuin Jolie spahan. Lahjakortit löydät täältä. Lähetämme sähköisinä pyydetyt lahjakorttitilaukset vielä ennen joulunviettoon lähtemistämme perjantaina, ja toivoisimme tilaukset siksi mielellään klo 18.00 mennessä. Joulun jälkeen Jolie shop on avoinna jälleen tiistaina normaalisti klo 10-19.

Välipäivien ja uuden alkavan vuoden viihteeksi lupaamme tarjoilla teille esimerkiksi Kirsten Kjaer Weisin sykähdyttävän juhlameikkilookin. Esittelemme lisäksi ihmisiä, jotka tekevät Jolieta sekä sen omistajina, työntekijöinä että yhteistyökumppaneina. Kerromme myös uuden vuoden upeita uutisia, joten pysyttehän kuulolla.

Toivotamme teille Kaunista & Valoisaa Joulua Jolien Ystävät! Nauttikaa juhlan lämmöstä ja tunnelmasta.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.