Yleinen

Kahden Neal’s Yard Remedies -tuotteen ostajalle ilmaiseksi sarjan kasvojenpuhdistusliinapaketti

16.11.2015, Riikka Väänänen

Kurkatkaapa webshopiin, sillä Jolien Neal’s Yard Remedies -valikoima on uudistunut. Palkitun Neal’s Yard Remedies Award Winning Kitin lisäksi Neal’silta on nyt tarjolla myös uusia matkapakkauksia: sekaiholle Palmarosa ja normaalille iholle Rose. Neal’sin ruusutuotteista Jolien hyllyille on saapunut uusia tulokkaita: virkistävä kasvovesi, hellävarainen putsari, ravitseva kuorinta, kirkastava naamio, kasvoöljy sekä kevyt, kosteuttava päivävoide. Lisäksi uutuutena valikoimaan on tullut myös luonnonkosmetiikan käsidesi.nealsyardremedies_jolie_hannamarirahkonen_nyr_luonnonkosmetiikka1

Sen lisäksi, että hyllyt ovat täyttyneet ihanista uutuuksista, on ihan pakko vielä muistuttaa Neal’sin klassikosta: Wild Rose Beauty Balmista, joka on täysin vedetön voide tai oikeastaan rasva. Se sopii kaikille ihotyypeille ja on todellinen monitoimituote. Balmi hoitaa ja ravitsee ihoa sekä pehmittää kuivat ihoalueet. Lisäksi voit käyttää sitä puhdistusvoiteena sekä naamiona. Juuri nyt on oiva aika testata tätä kulttibalmia, sillä kun ilmat kylmenevät ja keskuslämmitykset käynnistyvät, ihosi tarvitsee apua. Hiero balmia huuliin, kuiviin kyynärpäihin, levitä meikin alle suojaksi tai jos ihosi on oikein kuiva, käytä sitä yövoiteena.

1798_Facial_Wipes_300dpi

Nyt kahden Neal’s Yard Remedys -tuotteen ostaja saa kaupanpäälle paketin luomupuuvillasta valmistettuja kasvojenpuhdistusliinoja. Ne ovat niin hellävaraisia, että omien kasvojesi lisäksi voit puhdistaa niillä jopa vauvan pyllyn ja silti niin tehokkaita, että niillä lähtee hyvin myös tuhdimpikin silmämeikki. Ilman hankaamista. Tarjous on voimassa niin kauan kuin puhdistusliinoja riittää (niitä on runsaasti). Neal’s Yard Remediesin uudistuneeseen valikoimaan pääset tästä.

 

Kuvat Hannamari Rahkonen ja Neal’s Yard Remedies

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.