Yleinen

Jolie shopin talvi-ihonhoitoilta 3.12.

17.11.2015, Jolie

Ihoa kiristää, se näyttää samealta ja viimaltakin tulisi suojautua. Kaipaavatko ihonhoitorutiinisi päivitystä talveksi? Haluaisitko hyötyä tuotteista enemmän uusien käyttötapojen ja ihonhoitovinkkien avulla? Olet lämpimästi tervetullut Jolie shopiin torstaina 3.12. viettämään talvi-ihonhoitoiltaa. Tapahtuma alkaa kello 19.00 ja kestää noin kaksi tuntia. Illan emäntänä toimii ihana työssäoppijamme, kosmetologiopiskelija Kiira.

kiira_ilta2

Illassa kerrotaan monipuolisesti talvi-ihonhoidosta sekä esitellään muutamia tähtituotteita erityisesti talveksi. Halutessasi voit saada henkilökohtaisia tuotesuosituksia ja ihonhoitovinkkejä. Illan päätteeksi on mahdollisuus ihastella ja testata luonnonkosmetiikan luksustuotteita. Mahdollisista tuoteostoista tarjoamme koko valikoimasta (ei koske May Lindstrom Skin -sarjan tuotteita eikä lahjakortteja) -10% alennuksen. Esiteltävät talven tähtituotteet on koottu yhteensopiviksi tuotepaketeiksi, joita voit ostaa edulliseen yhteishintaan.

kiira_ilta3

Jolie shopin viihtyisä myymälä ja sen tilava takahuone tarjoavat illanvietolle tunnelmalliset puitteet. Kynttilänvalossa ja lempeässä tuoksumaailmassa on nautinnollista rentoutua ja ottaa hetki itselle lämpimän juoman, pienen purtavan ja ihanan kosmetiikan parissa. Illan aikana osallistujien kesken arvotaan runsas tuotepaketti. Kotiin viemiseksi saat suloisen Jolie -lahjan.

kiira_ilta

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi pian. Osallistuminen on ilmaista. Ilmoita osallistumisesi lähettämällä sähköpostia Jolien myynti- ja markkinointiassistentille Miialle osoitteeseen miia@jolie.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Kuvat Jolien arkisto, Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.